щаслива) у мене то тільки почнеться у відпустку, якщо я відважусь) і точно не 2 ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- всіх треба любити)) і прощати)
де??? це мабуть з " кис-кис" найулюбленіші цукерки дитинства.., а зараз щось у продажу майже не бачу.
Ще Тузік є ) Щось у мене аж зуби нити почали.. ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ---------- Щаззз! Що бажаєте, мадам?
О, я відразу Подерев"янського собі згадую "Мон шер Гамлєт! Ходімо в кабінєт. Канхвету дам тобі я посмоктати. Канхвета очєнь класна, Тузік вкусний." Ага:dancer:Нарешті можна засиджуватися допізна читаючи, дивлячись фільми і просто відпочивати!
мадам бажає курку гриль))) ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ---------- Alias, я розумію, що пізня вечеря і хфігура розпливається, але душа хоче м"яса)
8 -ки? ....еххх, в моєї стоматологічної поліклініці такі гарні лікарі працюють, красені.. , а інтерни.. що аж приємно лежати ...та до рук йти.
а вони лягають поруч? ---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- у меня на форуме голова отдыхает...или точнее сказать вообще не берет участие в процессе разговора
Заявочки... ---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ---------- Все экспромтом... на вдохновении