По секрету... от "страшный" бездельник. ====================== Ну кто сегодня чего полезного... хорошего, доброго сделал?
тоді ми з ним подружимося, а собацюри гадаю його і так лякаються. ---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ---------- чого так тихесенько? боїтеся що в них гикавка почнеться?
Был один случай... такого огромного... волосатого и шипящего шара я никогда не видел собак пытался поесть из его миски... еле спас.
Привіт! Комп вже працює тільки не співає і не показує ) У мене на п"ятницю замовлення - зробити острів з пальмою і грошима. ) Тепер думаю як то все об"єднати.
я никого не обидела сегодня) пока что... еще до 21,00 приносила пользу государству, это мне зачтется ...там? ---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ---------- з чого робити?
ДО чого ж бувають наглі люди. Наглі і глухі. Чують тільки себе, лобіюють свої інтереси, але найгірше те що з вигляду чемні порядні християни, і в хорі співають. Я не кажу що християни підступні, але [CENZ]йоп твою мать[/CENZ] підставлять, ще й винним зроблять.
головне, що ми всі не спимо і триндимо без зупинки, а Карабін спить-спить, проснеться і всіх сплюхами називає))