Ну когда два монитора, то проще, один монитор закрывает другой. Точнее, зад одного монитора закрывает лицо другого )))) А вот одним монитором уже особло не пофинтишь...
---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ---------- ремонтуй свій комп, невже не можеш знайти молодого майстра))
Знайшла вже, але прийде тільки завтра після обіду. Я нього сьогодні нічна зміна на АЕС ---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ---------- Та ні, все на місці. Просто зайти не можу, через 2 хв, перезавантажується.
Да я тоже... но все время от чего-то "мажут"... от солнца, комаров, клещей... женщины... шо с них взять, приходится "мирится"...
То не я То треба дякувати батьку. Той ще любитель лазити по інету от і набрався вірусів як собака блох ) Скільки прошу не відкривати стрьомні сторінки .
Я як згадала, скільки я мала мороки з моїм компом, коли він згорів. Прийшлося все викачувати із нього, а тоді все закачувати, всі програми встановлювати.
Так... отставить разговорчики, кругом шагом марш... комнату прибирать... Батька лучше знает... где ему лазить, а где нет
Я так маленькими ручками вже третій компутер маю. Ну що поробиш, якщо діткам цікаві різномаїті ігри. Он правда фоток шкода, бо з десктопу то ще витягну фотки а он з лаптопу, то вже гаплик. Шкода.
"Секс на пляжі" і суші-і мене починає попускати. Життя набирає барв. До речі, в мене від сьогодні офіційно відпустка!!! IQ 440 Energie
Да? а я не знаю такого... женский наверное ---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ---------- Ну если "очень стремные"... то и антивирусу бывает любопытно...