Та ми розуміємо, але ж хочемо якось підтримати, бо якщо зараз сядемо і почнемо дружно писати, що все погано - то ще гірше стане.
Це що, конопля? Матільда, не ведися на такі методи :flag_of_truce: Я щойно годинку позаймалася кардіо-аеробікою, то річ, скажу я вам. ще б якусь роботу підкинули, а то вже кілька днів без перекладів сиджую
Для этого надо иметь удобное расположение офиса: самое главное, чтобы шефу не был виден твой монитор, а еще лучше, чтобы коллеги тоже не видели. Мне вот с этим всегда везло как-то, хотя, помню, на прошлой работе был облом: прихожу в понедельник утром, а там перестановку сделали, и поставили мой стол перпендикулярно столу начальника, безо всякого злого умысла, просто так. Пришлось в корне менять рабочий процесс )))))
Ну это уже для особо... балованных. ---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ---------- Да... от этого можно "впасть в отчаяние"...
Еду 25-го до стрыйка на дачу под Киев, кротов топить по утрам... Море накрылось, мож, хоть на Тетереве рыбки половлю...
Фантазія - то сила До речі, фантазуючи, можна піднімати собі настрій, це як самонавіювання. ---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ---------- Це вони на нюх, чують "чужака", свіженької крові захотіли
У мене все пропало!!!!! У мене комп накрився, включається і пише зразу "завершение процесса" Зараз сидю за Сестри, а тут кошмар.Все підлаштовано під її ліву руку, мишка аж під стіною..ще й вона мене звідси гоне