Доброзичливі балачки - 9

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 8 бер 2014.

1. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

все дуже відносно, серед знайомих /близьких, хто культурний обмін до ЗУ робить ,у гарному шоці до дому приїзди. Тато на лікування у Трускавці був, питав у мами--чи дорого це гриби білі , сушені 200 грн кг, на ринку?... а в нас поряд у супермаркеті /та будь-де/ 100 гр . 75-90 гривень. А воно ж назбирай ще стільки грибів щоб кг вийшло , та і не зовсім грибні місцини тут, хоча "польських" в тому році багатенько було.

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

фсьо, пішов піджирати вареники з шкварками і сметаною..

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

а, привіт сплюхи! :)

• Подобається Подобається x 6
  3. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Это у нас на Урале так варят. :) Кстати, у нас и вареники с грибами (то есть там их называют пельмени, варениками как-то больше называют сладкие) тоже делают из сырых грибов. У моей бабушки было такое деревянное корытце, она в нем рубила грибы на пельмени (обычно сыроежки) мелко-мелко, и потом еще лук добавляла.[​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  4. lia lemony

от ! спокусник...ммммм ,смакота.
    піду сала відріжу , свіженького..з малосолоними огірками.

• Подобається Подобається x 3
  5. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Льогко! :crazy: Минулого року у Карпатах купляв по 18 грн за кг білі розміром до 20 см один в один. Назбирали самі півтора "кубінських" мішки, але за таку ціну як не купити...

6. Evg

Evg Санкт-Петербург

А вообще грибы не ем... только шампиньоны... если заставляют.:)))

• Подобається Подобається x 4
  7. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

я такие вареники первый раз два года назад попробовала - с опаской, казалось несочетаемым, а оказалось обалденно вкусным)))

8. Mathilda

Я тоже ела, очень вкусно. ))

9. Moskal Charivnik

Вы еще попробуйте салат на Пасху сделать: копченое сальцо, колбаска, запеченое мяско, вареные яйца - крупно нарезать, творог домашний в это дело(можно и не домашний, только не кислый) и хреном на крупной терке притрусить щедро. :crazy: Можно и не на Пасху :cools::crazy: Я как попробовал, сразу женился :crazy:

10. lia lemony

о_Оо_О ото в вас полювання. :good: Тут таке лише можна в декількох місцях знайти , і то дешевше купити буває, бо проїзд дорогий, лише якщо для прогулянки та в дуже рясні, врожайні роки ..

---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

омайГод! :crazy: , все , пішла нареченого обирати...

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

З вареної у нас :)

12. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

и в больницу сразу))) я еще выдержу (может быть) - а супругу сразу можно скорую вызывать, чтоб дежурила :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  13. Moskal Charivnik

Вы даже не представляете, как ошибаетесь, ОЧЕНЬ здорово, правда, стопку нужно махнуть :crazy: Тестю моему давно за 70 и всё прекрасно "идёт" :crazy:

14. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

я и не отрицаю6 что это здорово - но муж не пьет, жирное-острое-жареное не ест. а если злоупотребит чем-то из вышеуказанного - моментально схватывает поджелудочную. поэтому многими ранее любимыми блюдами я теперь питаюсь только в гостях или ресторанах))) потому что адаптированные версии - совсем не то!

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

О, і у нас така біда з татом.Щоб не дратувати, інколи приходиться балувати себе "вредностями" тільки тоді, коли його немає вдома.

Я так підозрюю, що в минулому житті я жила десь на ЗУ, бо ще з дитинства пам"ятаю слово "смерека" викликало у моїй "ранімой" душі якісь непередаваємі почуття захоплення...

Коли переглядаю фото Львова, Карпат ...та й всього, що пов"язано з ЗУ, хочеться взяти і обійняти...Львів, гори, смереки, будинки....

16. Mathilda

А Вы в Луцке не были? Я тут как-то фотки посмотрела, мне так захотелось съездить. Там так красиво, просто сказка. От Средних веков много сохранилось, ему ведь почти тысяча лет.

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нєа :sad:

• Подобається Подобається x 1
  18. Evg

Evg Санкт-Петербург

Неееаа... это не разговор. Ноги в руки и вперед...:) за красотой...

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то була приманка.. :)))

20. Moskal Charivnik

Матильда, поезжайте в Ужгород и по Закарпатью (про Львов и так уже понятно :crazy:) или Каменец-Подольский, Хотин рядом опять же. "Така краса лишень на Україні"(с) Хотя, дремучего средневековья полно уже в 40 км от МКАД по-моему...:crazy:

---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

Підступна лемківська прикормка :haha: За що Богу страшенно ДЯКУЮ!

а де твій аватар? :)