все дуже відносно, серед знайомих /близьких, хто культурний обмін до ЗУ робить ,у гарному шоці до дому приїзди. Тато на лікування у Трускавці був, питав у мами--чи дорого це гриби білі , сушені 200 грн кг, на ринку?... а в нас поряд у супермаркеті /та будь-де/ 100 гр . 75-90 гривень. А воно ж назбирай ще стільки грибів щоб кг вийшло , та і не зовсім грибні місцини тут, хоча "польських" в тому році багатенько було.
фсьо, пішов піджирати вареники з шкварками і сметаною.. ---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ---------- а, привіт сплюхи!
Это у нас на Урале так варят. Кстати, у нас и вареники с грибами (то есть там их называют пельмени, варениками как-то больше называют сладкие) тоже делают из сырых грибов. У моей бабушки было такое деревянное корытце, она в нем рубила грибы на пельмени (обычно сыроежки) мелко-мелко, и потом еще лук добавляла.
Льогко! Минулого року у Карпатах купляв по 18 грн за кг білі розміром до 20 см один в один. Назбирали самі півтора "кубінських" мішки, але за таку ціну як не купити...
я такие вареники первый раз два года назад попробовала - с опаской, казалось несочетаемым, а оказалось обалденно вкусным)))
Вы еще попробуйте салат на Пасху сделать: копченое сальцо, колбаска, запеченое мяско, вареные яйца - крупно нарезать, творог домашний в это дело(можно и не домашний, только не кислый) и хреном на крупной терке притрусить щедро. Можно и не на Пасху Я как попробовал, сразу женился
ото в вас полювання. Тут таке лише можна в декількох місцях знайти , і то дешевше купити буває, бо проїзд дорогий, лише якщо для прогулянки та в дуже рясні, врожайні роки .. ---------- Додано в 14:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ---------- омайГод! , все , пішла нареченого обирати...
и в больницу сразу))) я еще выдержу (может быть) - а супругу сразу можно скорую вызывать, чтоб дежурила
Вы даже не представляете, как ошибаетесь, ОЧЕНЬ здорово, правда, стопку нужно махнуть Тестю моему давно за 70 и всё прекрасно "идёт"
я и не отрицаю6 что это здорово - но муж не пьет, жирное-острое-жареное не ест. а если злоупотребит чем-то из вышеуказанного - моментально схватывает поджелудочную. поэтому многими ранее любимыми блюдами я теперь питаюсь только в гостях или ресторанах))) потому что адаптированные версии - совсем не то!
О, і у нас така біда з татом.Щоб не дратувати, інколи приходиться балувати себе "вредностями" тільки тоді, коли його немає вдома. Я так підозрюю, що в минулому житті я жила десь на ЗУ, бо ще з дитинства пам"ятаю слово "смерека" викликало у моїй "ранімой" душі якісь непередаваємі почуття захоплення... Коли переглядаю фото Львова, Карпат ...та й всього, що пов"язано з ЗУ, хочеться взяти і обійняти...Львів, гори, смереки, будинки....
А Вы в Луцке не были? Я тут как-то фотки посмотрела, мне так захотелось съездить. Там так красиво, просто сказка. От Средних веков много сохранилось, ему ведь почти тысяча лет.
Матильда, поезжайте в Ужгород и по Закарпатью (про Львов и так уже понятно ) или Каменец-Подольский, Хотин рядом опять же. "Така краса лишень на Україні"(с) Хотя, дремучего средневековья полно уже в 40 км от МКАД по-моему... ---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ---------- Підступна лемківська прикормка За що Богу страшенно ДЯКУЮ!