Вздрів картинку "расія вишла из васьмьорки" - РЕГОЧУ ХВИЛИН 10... "вийшла", бляха-муха..................
а я своїх на "поляну квасову"/"сваляву", спочатку незвично , та тепер якщо щось жирнюче з'їли,чи переїли смачного як звичайну вживають. Безперечно! ще і кожна має свій смак.. ---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ---------- Доброго дня ,Смаколики!
щось в нас він не прижився , зараз щось згадалось , - кисіль давно не робила , молочний , такий щоб ложкою їсти.. У нас ,у Харкові ,сьогодні шабаш РФ "фанатів " збирають, як урочистість 22.06.. мг. бажається щоб сутичок не було , віче на 6, а міліція бездіяльна на жаль досі..
Як каже моя мама " пішла в свинячий голос".....Це про мене і про те, що я пізно пішла на базар. Чорниць немає, малини немає, смородини немає... Домовилась на вівторок. Чорниці по 45 грн.! і гребуть ящиками ---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ---------- Взяти б тих "фанатів" , завантажити в автобус і вивезти до кордону або в морг на екскурсію повести де такі вже "відфанатились"
я вчора була в Карпатах, так там біля траси продають ягоди-гриби...зупинились, спитали ціну...1л чорниць - 60грн, 1л суниць - 100 грн. Ту бабу або смерека в горах привалила колись або їм пороблено...у Львові чорниці по 40
По 30 моя мама останній раз купувала А я оце півгодини тому із ліжка нарешті виповзла. В хаті холодно, погода якась незрозуміла - якраз сприяє валянню під ковдрою П"ю чай і чекаю на вареники
ну от, а там ціни на кого розраховані? я ж на американку не схожа, що цін не знає і заплатить втридорога
О, то в нас тоді ще нормальна ціна.Хоча вчора Мрочко говорила, що 32 грн. У нас сьогодні теж таку бачила. За кг черешень хотіла 45 грн. Я взагалі дивуюсь цінам. Персики дешевші абрикосів. Один намагався розказати, що в нас абрикоси не ростуть ...дебіл!У нас тих абрикосів як гною...тільки в цьому році неврожай. ---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ---------- З чим?
А Вы в вареники с картошкой - вареную картошку кладете или сырую? Мне из сырой больше нравится, там еще добавляют лук и немножко сала, и все это крутят на мясорубке. Хотя из вареной тоже вкусно, к тому же их можно и заморозить. А из сырой надо есть сразу.
Про сиру я вперше почула від однієї росіянки. Від Вас - вдруге У нас тільки з вареної. Може на ЗУ теж варять з сирої, не знаю
Ты зачем усы сбрил? А кефир где? ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ---------- Неа, морозьте с вареной спокойно , а ешшо здорово в вареники вареная картошка с творогом и укропом.