Доброзичливі балачки-8

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 3 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я жир знімаю вже з готового, рештки жиру можна зібрати паперовим рушником. Люблю коли холодець прозорий і без жиру.

А в нас зараз печуться рулети з айвою. Аромат...мммм!

• Подобається Подобається x 5
  2. comanche

comanche знайшовся

Це не звично, я вихований заходом, шипотом та іншмими нашиниськими забавами. "Хотів би покричати, хотів би поштовхатися" (с) Але чемно стоїш, ну... настільки чемно, наскільки мені дозволяли мої емоції... бо я і стрибав і верещав і всяке таке, але намагався не заважати зоні комфрту інших людей :)
    А добре це тим, що народ на депешів, під саму сцену, приводив дітей 3-річних і може бути певний що їх не затопчуть :)
    Якщо чесно... я останнім часом стільки подорожую, що вдома мені не звично. Я боюсь, що втратив оце відчуття дому і втратив його дуже давно. Сумую за карпатами. Сумую за теплою львівською кав'ярньою. А за домом - ні. Чи залишився б? мабуть так. Америка має куу своїх проблем, але ці проблем дріб'язок у порівнянні з тим що у нас :) ну якось так

• Подобається Подобається x 6
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Вы там на ПМЖ?

4. Alias

Що тебе з позитивного вразило найбільше , і що найбільше з негативного?

А чи гарні там дівчата?;)

• Подобається Подобається x 2
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Привіт!! Я пронеслась галопом по Краківському,купила малому штани, собі фарби і пригналась додому,думала попрацюю, та де там, сиджу закуталась в плед,п"ю капучіно з шоколадкою, лінуюсь встати і попилисосити,єдине що зробила за сьогодні то квітковий букет на продаж (правда взагалі не вмію оцінити свою роботу, і 100 грн. ніби замало ,бо ніц ті гроші не вартують, а скільки ,сама не знаю) в тому моя проблема наразі....
    Для вас в такий гарний сонячний день бабиного літа букетик кал і простого листячка::
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

До українок всяко їм далеко! ;)

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

У мене теж завжди така проблема.

Зараз замовили мотоцикла, прийдеться поморочитися з ним і з ціною теж:))

Само собою :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давно пора... а то шось довго ви з того Южноукраїнська на ровері їдете. Фотосесія може пропасти.

9. poetka

poetka Дуже важлива персона

ТО ти мене розумієш :)

10. Alias

Ага з ровера на мотоцикл, а з нього на санки якраз до Різдва доїду...але вже грибів тоді не буде:)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фотосесії то не зашкодить.

12. comanche

comanche знайшовся

Ні, поки ні :) маю кілька довгострокових відряджень.
    Найдовше, на пів року. Але поки не знаю коли воно буде :)
    З позитивного - привітність людей. В усьому. Ніхто не хамить. Ніде. Ніколи.
    Перед тобою завжди вибачаються по 15 разів, навіть якщо ти сам винен :) І це я не про сферу обслуговування, це я загалом про американців. Полісмени тут дуже веселі і адекватні люди, які можуть тебе підкинути додому, якщо ти просто ввечері сам ідеш по вулиці. Тут дуже відкриті люди до нових знайомств. Немає проблеми познайомитись з людьми в будь якому місці та просто сходити куди завгодно. Багато є чого розповідати. Це не одним повідомленням.

З поганого - тут люди живуть за графіками. В 9 на роботі в 18 вдома в 20 з друзями в 22 в спортзалі. Вікенд в парку. Відпустка на океані, або в іншому штаті. Важко пояснити, але це дуже простежується. Тут ти не зайдеш просто так до когось в гості. Не прийнято. Ну і "емігранти" одвічна болюча тема. Насправді усі в америці емігранти, але є болюче питання латинос і афроамериканців, які толком школу не хочуть закінчити. Оці вам і нахамлять, і перекинуть возик в супермаркеті і просто витягнуть телефон з сумки. Звісно ж не всі, але переважна більшість описаних суб'єктіа - не місцеве населення яке проживає тут уже кілька поколінь. А такі союі емігранти в душі. Хоча їх не так багато, щоб відчувати дискомфорт.

Дівчата - звісно є :) дуже навіть гарні. До наших дівчаток їм, звісно, далеко, але все ж. Проблема в тому, що здебільшого, вони тут дуже розбещені. На фесті тусять сотні дівчаток 13-ти річних, обсипані купою тату, та прикриваючи інтимні місця смужками з тканини. І дивлячись на них, мегі стає їх шкода. Тут народ дорослішає швидше. Набагато. Фактично 16 років, коледж і перший досвід дорослого життя. Але вже навіть це вже залищилось позаду. Зараз перший досвід приходь зі старшою школою. Хоча траплЮться дівчатка на яких мило подивитись :)

13. Alias

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Гарний сьогодні був день:) Побували в двох закарпатських замках, відвідали Джублик, а ввечері куштували бограч і вино. Завтра будемо ловити та істи форель. Головне нині вночі не змерзнути наніц:)))

15. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

Як назвати людину котра у неділя в 8 ранку із дзвінками у всі телефони, і дрері у приїїжжає без попередження в гості?

• Подобається Подобається x 4
  16. thinkers

thinkers Well-Known Member

Друг

• Подобається Подобається x 1
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Судячи по написаному,з великим бутльом...:preved:
    Котрой,до часу написання споловинили...:drinks:

18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Теща :preved:

• Подобається Подобається x 7
  19. Оля

Оля Старожилка форуму

Українцем. :) Бо навіть comanche здивувало в Америці, що
    А в українців навіть в Америці так прийнято. :) Перед приїздом до таких же ж українців за 10 хвилин повідомляють : "Ми їдемо до вас!" :)

20. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

і у вас така ж біда???)))
    Бляха народ мало не прибив сьогодні, вчора до пізна працював, а сьогодні вона в дверях: "доброго ранку! до вас гості"

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)