Доброзичливі балачки-8

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 3 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Тому в Америці і баксів нема....наші всі скупили по 8.20 і за місяць повториться знайома ситуація, коли закінчуються гривні і тре минєти доляри, але вже не по 8.20 а по 7.95 а може і ше дешевше... :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Так, так, у нас тут дуже цікаво. :) А я щось ніц не врубаюся, що, хто, кого? Дєрьмократи верещать про "гавєрмент шатдавн". Всі ЗМІ на них працюють, нічого правдивого не довідаєшся з новин. На довгі дистанції зараз нікуди не їду, консервативні радіотокшоу нема як прослухати, бо до роботи 2 хв, ніц не зрозумієш. Хіба чекати треба на свіжу "Панораму", що видають рускі євреї в Лос Анджелосі. Хоч одна неупереджена газета і все висвітлює, як воно є насправді. А як там висвітлюють в Україні в новинах зараз ситуацію в США? Хто слухав? Хоча може зараз піду на ДП і почитаю, що Маруся - мама пише. Вона завжди в курсі подій.

• Подобається Подобається x 3
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ко мне бомж у Финляндского вокзала вчера докопался:
    -Купи фантик! На банку не хватает!

Фантик - 20 евро, там нерусей много трётся, могли обронить. Спрашиваю:
    -Сколько тебе надо?
    -Да на банку!

200 рублей дал, чудо было довольно, а вы тут трындите, Россия-Россия...

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

Оля, Я никак дерьмократическую вашу партию не поддерживаю, целиком всегда на стороне консерваторов. Ибо не фиг срать под окнами.

• Подобається Подобається x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Вітре, ми з Вами тут можемо потриндіти про Росію, як про сусідку України. З Вами. Бо Ви - просто росіянин, як і ми, просто українці, де би ми не були і не жили. І в нас, і у вас, і в Америці свої проблеми з урядом, з фінансами, з економічним становищем. І нічого від нас не залежить. Хіба один одному поплачемося. А от з вашими співвітчизниками-тролями, чи російською 5-ю колоною в Україні навіть триндіти не варта. Тут вони не триндять. Тут вони працюють, або тролять і вони є частинами того ненависного всюди дибільного уряду і ще й його захищають. От в чому справа. А Ви ще не зрозуміли? ;)

• Подобається Подобається x 4
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Привіт!!!!!!!!
    І що це означає???Чергова криза???? То доляри скупляти ,чи ні???? Жартую звісно,тут щоби гривні вистарчило :) Ніхто незнає, чому так спати хочеться ??? Прокидаюсь ,спати хочу,лягаю,теж спати хочу,що за фігня така?????

6. NorthWind

Я давно понял. Только я работаю на власть, ибо она мне платит, а тролли, хоть российские, хоть украинские, это - моральные уроды. Могу имена назвать, но не хочу, чтобы забанили. Мне никто не платит за то, что я пишу на украинских ресурсах. Я тут пишу потому, что люблю эту страну и желаю ей добра. Как-то так...

• Подобається Подобається x 4
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Вітре, добре, що хоч Ви розумієте, що дєрьмократична партія в Америці ніц спільного не має зі справжньою демократією. ;) Це, за нашими тут форумними мірками, так званий американський совок. А наш теперішній Месія-Президент хоче в Америці побудувати ні що інше, як комунізм для гнаних і голодних. Читай - для білого і чорного сміття, яке не хоче робити, а но сидіти на соціальних допомогах з будь-яких причин. :ireful1: То ж дурдом - за його 5 років тупого правління третя частина населення Америки сидить на фудстемпах - продуктових талонах, які можна отримувати, йно тобі забаглося. :crazy: Про інше я вже мовчу, бо тут не тема про політику. :sad:

8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Пані Оля, я дивлюся в Вас вже розвилася параноя... Сумно... :sad:

9. NorthWind

Ключевые слова!
    Только у нас это сказать вслух всё еще боятся.
    Ох, оффтопим...

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

Касаемо пана -Эребуса- , так дай Бог, чтобы все россияне такими были.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Пан Еребус як джин з лампи, як тільки мова за нього зайшла..йдіть пане Еребус, йдіть, в салуні укронацики розперезались, а ви теми плутаєте,

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Молодець, Карабіне! Ви мені просто з писка слово в слово вийняли. Ще й влучніше! :good::haha::haha:

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:55 ----------

Та де оффтопити, як не тут? о_О:mocking: Аби ми тут про політику не сварилися. :)

12. -Erebus-

Так, так, Олю! Аби не сварилися! :preved:

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Доброго ...вже дня!

• Подобається Подобається x 5
  14. -Erebus-

Доброго!
    Скоріше би вже обід... а то я щось сьогодні голодний! :)

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

О, ше одна соня зповзла з дивана:)))

16. NorthWind

Дамы и господа!
    Я, как хозяин темы, запрещаю вам всем кидаться минусами в этой теме.
    И геть отсюда политику!

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

-Erebus-, йдіть в салун, якраз на обід заробите.

18. -Erebus-

А Ви йдіть взаглі з форуму, а? Тут без Вас точно буде Доброзичливіше!

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Та я що? :) Я тільки лайно відбиваю. :) Он гонить по форумі за мною, пообзивав "праффєссаром", думає, що виведе мене... :mocking:
    Господин Ветер, ну он же первьій... :blush::mocking:

20. NorthWind

Мораторий на полчаса.
    Всех под холодный душ!
    Иначе бан на сутки. Поняли меня?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)