Доброзичливі балачки-8

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 3 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Дівчата, моя баба колись в селі так робила: наливала в грілку води, ложила під перину в зимній кімнаті, а через годину вже йшов спати той, хто там мав спати. :) Так що скакалося вже в тепло під периною. :mocking: Мій брат, який жив аж 3 роки в баби і діда в селі і донині то згадує, як зберемося. :) Хата була велика. Мала парове отоплення, яке з економії палилося всього пару разів в холодний період, як приїжджали всі діти з внуками на свята. І як хата не мокріла і не цвіла решти часу - до нині не розумію. Але таке було. Як і інше - мати величезну хату ( для краси?), а товктися більшість часу у літній кухні (врєм"янці). :sad:
    А взагалі мені вас всіх шкода, хто живе в містах і залежить від того, коли включать, чи виключать тепло, воду... :sad: Ми собі то робимо, коли хочемо. І тут, і в Україні в Сокільниках так було.
    А взагалі - доброго дня всім! :)

• Подобається Подобається x 6
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

краще вже когось

• Подобається Подобається x 3
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Моя баба зараз в пластикові пляшки наливає гарячу воду і лягає так спати.
    Дід не включає опалення - економе:ireful1:
    Казали ж їм, що ліки набагато дорожче вийдуть , ніж опалення...та де там!

• Подобається Подобається x 6
  4. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

Перейшов з велопрогулянок на біг, холоднувато, але поки що не хворію.

• Подобається Подобається x 2
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Нас не надо жалеть, ведь и мы....
    Тёплый пол, кондей с функцией обогрева и накопительный нагреватель воды, вот и решение всех этих проблем.

• Подобається Подобається x 1
  6. Capitoshechka

Переходьте як я - на холодний душ увесь рік. Ляпотаааааа. І болячки обійдуть

7. ArtCool

в 11 класі, 3 місяці протримався, кожного ранку обливався, потім тіло якби звикло, а духом впав, і припинив.

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Цур тобі та пеко_ОВ таку холодіну, та ще й холодний душ...Брррр..
    А в нас досі зимно, батареї не увімкнули:sad: П"ю чай, намагаюся загрітися і морально відходжу від важкого дня. На завтра заплановано шопінг! Хоч би все задумане і заплановане вдалося, маю на завтра грандіозні плани :)

9. ArtCool

і в нас дубак, бррр. щобре що є вчитель трудового і фізрук. :mocking:

10. Іспанка

А де ДПЮшника забули?:))) В нас сьогодні повітря з батарей випускали, в мене в кабінеті батареї ледь теплі, а на сьомому уроці думала, що дам дуба остаточно і безповоротно (в мене сьогодні жоднісінького вікна не було, такий собі холодний і голодний нон-стоп).

11. Capitoshechka

Це як? Як духом впав?
    А я вже понад 15 років так роблю. І ніц кращого мені не треба.
    Спочатку мати на мене волала, особливо взимку. Ідіотом, придурком обзивала. А потім влітку її задавила ЖАБА. І вона, дивлячись на мене, теж почала потроху. За літо втягнулася. І повністю теж перейшла на холодний душ. Але її вистачило лише приблизно на 2 роки. Болячки з суглобами зробили свою справу (((
    Особливо мені подобається зараз, коли після тренування у спортзалі заходимо в душ і всі перед тим душем трусяться, що аж пісюни десь там в районі горла потім шукають. А мені похеру туман. Один хлоп мені казав: "Щасливчик ти - тобі все одно в якій воді купатися..."
    Зате коли на 50 чоловік лише один теплий душ, я в черзі ніколи не стою по півгодини. Підійшов сам, як король, під холодним помився і манав я все.

• Подобається Подобається x 5
  12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Змучена я, народ... )

13. Іспанка

І я..Тримайся! Дуже добре тебе розумію..

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ех... Як красиво сказано!!!
    Радий за Вас, Un.Known.

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=DVRKpXd8hQc

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Так хіба я вас шкодувала, Полковнику? о_О Я ж сказала

А якщо у вас

то вас не шкода. :tongue: Я рада за вас. :)

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Я теж за холодний душ. Колись практикувала. Чулася щоразу, як нова копійка. :) Але теж мене, як і вашої мами, надовго не вистачило. :sad: Мене, правда, не болячки взяли, а лінь. Бо то треба помало все робити, а нема терпіння. :crazy:

Ну обливатися, то інше, ніж просто під дрібненький душ. Тим більше, що в душі можна зменшувати температуру поступово. А ще добре - котрастний душ. Взагалі - ляпота. :nyam2: А є хлопи, що перше, як в душ зайти гріють ванну кімнату до стану парної, а тоді лише йдуть в душ. :mocking:А я навпаки - вікно у ванні і в сніг, і в дощ, і у вітер мало не навстижай, а сама душ приймати. :)

16. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Карабина с Испанкой ждать - так можно 7 раз за пивом самому сбегать.
    Подъем, что ли?

17. Іспанка

Підйом:p Особисто я ще 42 хвилини тому встала. Он збираюся снідати. Гарного всім дня:)

18. agent K

agent K Well-Known Member

Пиво с утра не рекомендуется. Лучше просто поработать. На благо себя любимого.:hi:
    Утро, фолькс.

Пы. Сы. Задолбал местный детройт. Прут с утра пролетарии стройными рядами повышать благосостояние французских/шведских/немецких хозяев. И, что характерно, у них главная дорога - хрен вклинишься.:diablo:

19. comanche

comanche знайшовся

Доброго здоров'я.

Чи швидше - добраніч. У мене 12:15 am. Пора вкладатись.
    Повертатись сюди, після двох років не звично :) Але бачу все ті ж знайомі ніки... Львівський форум ніде не дівся :) Що не може не тішити.

Ідею бігу - абсолютно та категорично підтримую :) сьогоднішній особистий рекорд

Добраніч, добрі люде!

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вітаю. Направду, рада бачити.

Але він і не змінився. На щастя. Сподіваюсь, Вам це не заважатиме.

Доброго ранку усім! :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)