Доброзичливі балачки-8

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 3 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Застели си лінолюм.
    Зара до вибору,до кольору...:preved:

• Подобається Подобається x 3
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Доброго ранку!
    Щось сьогодні насилу себе з ліжка стягнула.У нас дощу немає, але схоже на те. що буде. Вночі температура за вікном була +9 От вам і глобальне потепління!
    Ні чорта ті синоптики разом з вченими не розуміють , бо природа все рівно розумніша за них.

Вчора проводила майсер клас для однієх пари і якось так вийшло, що букет вийшов схожим на весільний, хоча такої задумки не було.

Вже як забирали вони цю роботу і я зауважила, що вийшло трохи не так...виявилось, що у них вчора була річниця їхнього весілля - 2 роки разом.

---------- Додано в 09:11 ---------- Попередній допис був написаний в 09:08 ----------

Саме краще. У нас Олена розбила кульку(ну знаєте таку де сніговичок, сніз з пінопласту всередині) то той ламінат здувся, покоробився...та й взагалі мені не подобається. Лінолеум практичніший.

• Подобається Подобається x 6
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Лінолеум...а мисля, я якраз маю кусок на основі типу войлоку, тре нині зміряти чи мені стане.

• Подобається Подобається x 4
  4. Romko

Тільки то тре гідно стелити.
    На клей,збоку плінтуси,аби сі не корчив і виглядав людско.

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ромку, а яким клєйом?

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Ріта - армянка? Страстная женщіна? ;)

Невже така відсталість? о_О Армяни ж по цілому світові. І непогано влаштовані. Бачу ж, як вони тут в Америці. Невже батьківщині не допомагають? Хоча, дивний вони народ. Мови своєї позбулися, все російською. Армянською - ні бе, ні ме. Хіба старики. І держава їм їхня певно - десь. :sad:

---------- Додано в 08:20 ---------- Попередній допис був написаний в 08:18 ----------

Un.Known, від чого? о_О

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Продаєсі спеціяльний,по 50 гривень/банька(в Епіцентрі)
    Але,можна і певеа по 20.
    Іно більше намастити.

---------- Додано в 10:23 ---------- Попередній допис був написаний в 10:23 ----------

Від споглядання на засіданні?

• Подобається Подобається x 2
  8. Alias

Ромко, а в мене батько будівельник і лінолеум стелив без клею, просто дав йому добре вилежатись і потім прибив плінтусами. Нормально...ні складочок, ні хвиль...

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Доброго ранку, панове!

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Так, з підлогою визначились, переходим до стін. Мені б пасував бамбук, наклеєний не вертикально а горизонтально, едине шо мені не дуже підходить то розміри, бо він ніби є метровий і півтораметровий, а ширина балькона метр десіть, тому буде багато відходів, шо мене не тішить.

---------- Додано в 10:42 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

А кулєра, зара прийде Бамбук і мене зматюкає :)))

11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А Вы знаете, была бы плохой, не жили бы вместе. Позитивных качеств - 100%, отрицательных - 0%.
    А что в Армении сейчас бедность и почти социализм - правда. Армян в мире больше, чем в самой Армении. Они, кто за границей, помогают родственникам на Родине, но, видно, не всё так сладко. Молодежь уезжает на работу куда угодно, где можно зацепиться. Страна женщин в возрасте и маленьких детей. Мужчин мало, все на заработках.
    Тут норма купить в магазине 2 яйца или 200 граммов сахара. Но они добры и приветливы, я не ожидал, что тут к тебе, русскому, отнесутся как к своему, Что помогут, видя, что не очень ориентируешься.
    Прикольно тут. Я не пожалел пока, что приехал.

• Подобається Подобається x 5
  12. Alias

А пробкою не хочете?Або якось поєднати, щоб відходів було меньше?

• Подобається Подобається x 1
  13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

KLIBERNE, і вам доброго! Шось ви нині пізно, чи в вас теж лиє дощ? :)

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

Іра, а шо то за пробка? Мені шо збирати корки від шампанського? Я стільки не вип'ю... :))) я його не люблю бо воно дуже мочогінне.

14. Alias

Пробкові шпалери. наберіть дядька гугля і він вам покаже, що це таке.Вони досить непогано виглядають.

15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

вже другий тиждень завал з роботою
    діти хворі
    дощ лиє

таки добре, що завал з роботою, - нема часу депресувати, та й думка про зарплату гріє.

Таки нема злого, щоб не вийшло на добре, нє?

Доброго ранку!!

• Подобається Подобається x 5
  16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Взагалі сьогодні я прокинувся о шостій, а ось комп увімкнув пізднувато. Спіткнувся на темі , а потім хутенько сюди. А дощі в нас починаються у середені листопаду. Ось такі справи, KARABINЕ...

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Долму готовит?

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

А я как то в Хайфе под дождь попал, в начале сентября

18. Romko

Не всім так повЕзло...

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Бывает и так...

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго дня всім! В мене віконце, вирішила до вас заглянути на трішки. Ото сиджу пчихаю, кашляю і сомпляю (ніс червоний як помідорка), ще один урок-і піду додому відлежуватися. Все-таки я теплолюбива істота, осінь і зима-то не моє:nea: Мерзну:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)