Доброзичливі балачки-8

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 3 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Та в них там і бані, мабуть, нема...

• Подобається Подобається x 2
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Тьху на таких "галичан"! :bad: Слава Богу, що в Галичині таких "галичан" одиниці.

З таким звертанням гамериканський сканк вам "друг". ;)

п.с. Політичних гілок мало, щоби там розслаблятися після "тіжкого гамериканьського днє"?

• Подобається Подобається x 5
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон виступив на підтримку уболівальників "Тоттенхема", які під час домашнього матчу четвертого туру англійської прем'єр-ліги з "Норвічем" використали в піснях слово "жид", незважаючи на заборону з боку англійської футбольної асоціації.

Для прихильників "Тоттенхема" вживання слова "жид" є проявом знаку ідентичності, тоді як уболівальники інших англійських команд використовують його як форму зневаги.

"Є різниця між фанатами "шпор", які самі називають себе "жидами", і тими, хто ображає інших. До відповідальності повинні притягуватися ті, хто використовує це слово для ненависті", - цитує Кемерона

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Та в этой Англии "наполовину наш народ"

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

В крайній мірі - нє чужой...

6. yasam

yasam Well-Known Member

Привіт сплюхи )))

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

8. Оля

Оля Старожилка форуму

У нас також дощ почав падати. Але в нас ніч. Люблю, коли дощик добрий перейде вночі,а зранку - сонечко. :)

Привіт, сплюхи. :)

---------- Додано в 06:42 ---------- Попередній допис був написаний в 06:38 ----------

Я собі чаю з лимоном зробила, рисову запіканочку зі сливками підігріла - і вечеряю.Дехто каже, що не їсть після 6-ти. Я теж. Я тільки після 10-ти починаю.... :mocking:

• Подобається Подобається x 6
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Привіт сплюхам! :) чесне слово, навіть з дивана лінь було зповзати, оапугаї навіть не кричали, понаїжачувались, на сову стали подібні, а малу ледь стягнув з дивана, вона була як хом'як заспана :)))

• Подобається Подобається x 4
  10. Оля

Оля Старожилка форуму

А в нас в хаті так похолодало :sad: , шо я от думаю - включати котел, чи ні? Поки що влізла в теплу куртку - і сиджу за компом. Шось зарання холоди цього року наступили. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Я в хаті якось не змерз хоч маю звичку зраня в одних трусах по хаті вештати, а поки чекав маршрутку то змерз хоч і вдів куртку.

• Подобається Подобається x 3
  12. Romko

А я зашив балькон пінопластом і вагонкою.
    І пию каву.
    В швінках.
    Ги.
    А ти мерзни.:yahoo:

• Подобається Подобається x 5
  13. Оля

Оля Старожилка форуму

Смішно мені, як чую ті "швінки". :) Я цього слова раніше ( до форуму) не чула. Мама з Бродівщини, то там на сімейні труси казали " ґаці". :) Наша невістка-словачка на штани каже "ґачічі". :)

• Подобається Подобається x 3
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ромку, я чось проти пластикової вагонки, не подобаїсі вона мені, от думаю шо дати на підлогу... Може дати на низ пінопласт, потім стяжку і тоді плитку?

15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

У меня, хотя по телевизору не понимаю ни фига, но бегущую строку по-английски читаю, + 28.
    Сегодня поход по храмам.

• Подобається Подобається x 2
  16. Romko

Пінопласт не зашкодит.
    А ламінату зверху не хочеш?

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Вітре, Ви там по бізнесу, чи на відпочинку? ;)

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

У меня жена - армянка, надо же узнать, чем страна живёт...

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

Более 3-х лет вместе, вот, называется и выбирай, куда ехать. Я не очень хотел, но тут познавательно и по своему круто. Будто в СССР попал. Иногда это прикольно.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ромку, там певно ламінат не піде бо там будут майтки сушилисі, а значить конче буде капало на підлогу....

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Як мене болить спина...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)