Доброзичливі балачки-8

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 3 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

http://www.piluli.kharkov.ua/drugs/drug/868/

мала дала хом'якови яблука, він один кусочок з'їв, а 4 запхав за папулі, від чого став подібним на ялинкову іграшку... :)))

• Подобається Подобається x 3
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та, річ файна. Я колись ним мастилася, коли руки/ноги/ спина крутили. Але мій організм на нього якось по -дивному почав реагувати - раз натерла спину, бо боліла - то мене так трясло і підкидало, що думала, що до ранку не дотягну:sad:. Тому рятуюся іншими засобами.
    А в мене вже робочий тиждень закінчився, від завтра починаються вихідні. Але стільки маю всього зробити, тому навіть не знаю, чи вдасться нормально відпочити. Отаке:wacko:

• Подобається Подобається x 4
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

є ше така прикальна штука, "Спасатель" називається

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Наталю, може так співпало. Або ти його лила забагато. Ти спочатку на малих синяках пробуй, або як рана якась. Хоч там і пишуть, що може бути індивідуальна непереносимість, але то скоріше всього дуже рідко.Там нічого нема особливогов складі , щоби давало протипоказання. :)

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

Є. Знаю. Продаємо. Набагато дорожчий за саліцилово-цинкову мазь і за властивостями уступає їй. Заживляє, але рана гоїться довго, гниє. Вже порівнювали. І побачили, що саліцилово-цинкова мазь дійсно - чудо. :)

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

надобраніч сплюхи, завтра почуїмсі... :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

Карабіне, Ви що, слідом за хом"яком спати пішли? о_О Ще ж дєцкоє врємя. :mocking:

п.с. Пішла я голубці ліпити. Маю аж три замовлення. А голубці - ні-ні - нікому не довіряю. Бо поналіплюють... :crazy:

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

старію..... :)))

та той живчик цілу ніч товчесі як Марко по пеклі
    а ше сі япка наїв то вже до раня спокою не буде мав

8. Іспанка

Може й співпало, не знаю. Але лила точно небагато, то я чітко пам"ятаю. До того випадку постійно користувалася і проблем ніяких не було.

Фотку в студію:)))

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Слухаюсь!
    Зараз біжу в нічну аптеку( 2 хв повільним шагом)

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Во-во! Вже давно то треба було зробити. ;) І наклади мазі, як шпакльовки. Якщо можна, якщо не кровить, то лиши на ніч незамотану.

11. Alias

А на вулиці так файно!
    Накрапає дощик, пахне осіннє листячко у світлі ліхтарів на фоні нічного чорного неба листя золотом горять!
    повітря - не надихаться!

• Подобається Подобається x 5
  12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А я в таких випадках спасаюся БФом. Спеціальний клей медичний.

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Знаю. Не пропускає інфекції в рану. :)

14. Alias

Ага, у нас такий був - закінчився.

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Советую Офлакаин

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Іра, ти вже з аптеки? о_ОКупила? ;) Намазала? ;)

17. Alias

Так! Мені до аптеки пройти два будинки.
    Намазала.Але пластирем заклеїла,бо ранка розкривається.

18. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Олю, ви що? а новокаїн? Він дуже часто є непереносимий, і то дуже з негарними реакціями.
    Та й анастезин теж далеко не цукерка.

про всяк випадок май то наувазі, як матимеш справи з анастезіями - попереджай лікаря, що Ти не певна, чи новокаїн з бензокаїном переносиш. А ліпше зроби пробу, жеби знати, якби не дай Бог щось.

19. Іспанка

Новокаїн нормально переношу (коли мала запалення, то в лікарні кололи цефтріаксон на новокаїні - всі 20 уколів нормально перенесла). Та й зубне обезболення теж, тьху-тьху, нормально проходить.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Не знаю. Кому раджу - ще ніхто не скаржився, що мав проблеми. Тай скільки там того новокаїну на один поріз припадає? Мені фляшечки на цілу сім"ю вистачає на рік. А інші ліки що, не шкідливі? Що не візьми - все шкідливе. Але ж лікуватися треба. Тільки дещо вміють добре розрекламувати і ще й гроші добрі дерти. Я ж реклами не роблю. Яка мені з того вигода? Що мені люди порадили і я на собі випробувала - те і раджу. А кожен сам вирішує, чим лікуватися. :)

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

Під пластирем буде мокріти. Краше на старий лад - бинтом замотати, як будеш не на людях. Слухай медсестру. Хоч і в запасі. :mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)