Доброзичливі балачки-8

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 3 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Тю:) В знайомої малій рік і 10 міс - сама просить на горщик, гуляє і спить без памперса. Такшо то все суто індивідуально (якщо дитинку від народження висаджували - то вона цілком свідомо може навіть в маленькому віці проситися на горщик. На ДП про то ціла тема є).

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мдяяя, то мабуть у ледачих батьків діти довго в памперсах ходять.

Щось палець у мене сіпає....

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Іра, перш за все треба було обробити і зупинити кров. Я в таких випадках обробляю меновазіном. Він обеззаражує і обезболює. Тільки обробити то значить промити меновазіном і хвилин на 5 найбільше прибинтувати тампон намочений в меновазіні. На довше не залишати, бо я колись ходила мало не цілий день, то палець великий ( рубанула ножем здоровенним аж до кістки ) надовго онімів. Думала, що вже так і залишиться. А тоді на поріз наложити багато ( як зашпаклювати :) ) саліцило-цинкової мазі. Найкращий заживлювач! Перевірено. Я синові, розрубану сокирою на нозі рану аж до кості, так спасала. Тільки шрамчик лишився.

• Подобається Подобається x 5
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Всі сплять. Нема з ким поговорити. А мені так треба виговоритися. Така в мене нині депресія, що ну. :sad: Забрала паспорт, а білетів вже нікуди нема. Тобто є, але або не ті дати, або ціни, як за рідну маму о_О, або нема відпливу зі Сіетла. Ну, хай би її з тою Аляскою. Є круїз на Багами на 5 днів і дешевий, як борщ. Але відпливає з Маямі. А до Маямі літак 600 дол. на людину і летіти з пересадками 8 годин в одну сторону, а тоді 8 - назад. Значить піде 2 дні на дорогу. Знову не підходить, бо треба встигнути хлопцям назад в коледж... Ну шо за життя?! Хочеш десь трохи відпочити нарешті, настрій взагалі не робочий - і не виходить. :cry:

• Подобається Подобається x 2
  5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Не сплю. Попросите перенести отпуск, отложите еще денег, поинтересуйтесь предложениями турагенства, и будет счастье! Планета большая.
    Почему-то уверен, что у Вас всё в порядке будет.

• Подобається Подобається x 1
  6. NorthWind

Карабине, Вас острою шпилькою передавили нерв на левой ноге?
    Хомяк обоссал заготовленные с вечера швинки?
    Отзовитесь, а то анекдотов свежих фиг вам будет!

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нема часу зараз, тре збиратись на роботу
    привіт форумним сплюхам!! :)))

8. NorthWind

А у меня улицы перекрыли люди в оранженых жилетках.
    А мне карабиново, могу еще сутки спать...

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Вітре, кого попросити? Саму себе? :mocking: В мене ж власний бізнес. Є одна продавщиця, але на неї надовго бізнес не залишиш. Застара. От так на підміну. Мав залишитися ще син з нею на пару. А так він вже їде за 300 км вчитися в університет. А в хаті залишаються два тінейджери. Один працює, а другий ще вчиться. Мав їхати з нами. А так теж в понеділок починається коледж і вже їхати він не може. А Ви уявляєте, що то їх залишити на тиждень самих вдома? о_О Буде - пАрі USA.

Ха! Та там дальше ще все дешевше. Бо буде їздити сама пенсія. Але ж як вирватися? Причини я написала вище.

І круїзів море. Є і на 15, 30 днів. Але на такі поїдемо вже, як всіх поженемо. :mocking:
    А організм потребує відпочинку вже зараз. Ех! Старість - не радість. А ще діти не зовсім дорослі. Так що, хто тут ще молодий-нежонатий, не тягніть на пізніше з дітьми. Старайтеся так, щоби до 50-ти вже всіх з дому повідсилати і заслужено відпочивати. :)

• Подобається Подобається x 6
  10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Доброго ранку, товарисьтво! Зранку п'ю каву з "брудом". Заливаю півтори ложки меленої кави крутим кип'ятком (200мл), перемішую, додаю півтори ложки цукру (тільки у такий послідовності, інакше не буде пінкио_О), даю відстоятися 3хв. та смакую потроха. І так три рази на день. Рекомендую.:good:

• Подобається Подобається x 5
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А в нас дощ. Зате попереду - вихідні, і може, гриби. Може. Бо стільки роботи, що хочеться просто валятись. Зате, коли згадаю про тишу в лісі, ноги самі йдуть по чоботи. )

А ще нас покликали вчора на Октоберфест. От думаю, чи їхати. Вихідні - це кльово. От хто потім розбирати роботу буде...

12. NorthWind

Пани Оля!
    Я уже некоторое время могу жить для себя.
    Сын - москвич уже внучку подарил, питерские - вполне самостоятельны, хотя дочку и приходится подкармливать, ну да ведь не жалко, хоть и всегда сомневался, что моя, внешне похожа, але характер...

Что по теме, так Вы - разумная состояшаяся женщина, на кой Вам советы и рекомендации?
    А я, видать, послезавтра напишу из Армении, надо когда-то, хоть в Грецию и дешевле.

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Скоріш за усе Ви...:pardon:

14. NorthWind

И тут пан Клайберн вышиб десятку...: Good:

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ніколи й не думала,що меновазіном можна рани обробляти, Олю ви генератор ідей,хоча швидше ходяча мед.енцеклопедія, я дуже вам вдячна за вет.аптеку:give_rose::)(ну ви в курсі) То меновазін має бути в розчині,чи мазючка????

Всім привіт!!!!!!!

• Подобається Подобається x 3
  16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

:hi::give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  17. Alias

Доброго дня!

А осінь не жартує, вже повною ходою крокує .....дерева жовті, падають каштани, тріскаються і з "Їжачка" викочується шоколадно-блискучий малючок. Ось такий "їжачок" мені сьогодні на голову впав:))

Болить палець, болить голова...
    А треба писати плани роботи з дітками...
    На вулиці сумно, похмуро і холодно. Хочеться під ковдру....і дрімати, дрімати, дрімати....

• Подобається Подобається x 7
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

Та я згідна і підкармлювати :) і онуків трохи бавити, лиш би вже жили по своїх хатах одружені. :)

Деколи треба виговоритися, щось і зі сторони послухати. На то він і форум. Не про політику ж і про релігію постійно чубитися. ;)

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Я його вперше вивчили саме за цими властивостями. В 1986 році працювала в садку на вул. Артема вихователькою. І мій малий дуже розтяв собі губу до стола, як посунувся з мого крісла. Кров валила, як з відра, дитина верещала, як різана. А якраз був ранковий прийом дітей. І одна мама когось післала купити в аптеку меновазин і прикласти. Кров спинили, біль затих. Все обійшлося. Не довелося і губИ зшивати. І шраму майже нема. Відтоді меновазін в нас з хати не виходить. :) І тут я вже половину мамочок молодих навчила ним ратуватися, як є дітки. Він добрий для розтирання при забоях. Як є під руками і відразу розтерти місце, де вдарилися, то навіть і синяка не буде. А ще недавно я виявила і іншу швидку дію меновазину. Вичитала в енциклопедії "Бабушки". Коли трапляється гіпертонічний криз, тобто раптове підвищення тиску, коли аж зашкалює, то меновазином терти шию по кругу від голови до плеч. Не чіпати тільки області щитовидки. Робиться швидкий відток крові від головного мозку, тиск дуже падає і це може спасти від інсульту і навіть смерті. На собі випробувала, як якось тиск через переживання скочив до 200. Так що, вєк живі - вєк учісь. :)

Я його поки що бачила тільки в розчині. Коштує копійки. :)

Допомогло? Якщо так, то радьте і іншим людям. :)

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

Іра, меновазин прикладала? Саліцилово-цинкову мазь намастила? ;)

• Подобається Подобається x 4
  19. Alias

Капустяне листя прикладала:mocking:

Сьогодні розмотала , то ранки навіть не видно.Я вчора так стиснула її, що вона намертво склеїлась:)))

Зараз пластирь наклала та й все. Вже майже не болить.
    Але про меновазін взяла до уваги, дякую:give_rose:

20. Оля

Оля Старожилка форуму

До речі, про аптечні властивості меновазину. Ним розтирають тіло при невралгіях ( біль по ходу нерва), при радикулітах, при болях в суглобах, м"язах, а також при різних дерматоз, щоби зняти зуд . Він ж складається з ме - ментол, нов - новокаїн, анестезин і спирт. Так що добре обезболює, хоча на відкриту рану спочатку добре пече. :) А ще холодить, бо має ментол. :)

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

Іра, меновазин треба було відразу, як врубанула пальця. Зараз бігом в аптеку і ложи багато саліцилово-цинкової мазі. Чуєш? :ireful:Палець заживе за пару днів. А так може ще довго гнити. Не жартуй з цим.:sad:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)