Доброзичливі балачки-8

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 3 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зараз мова може бути лиш про одне.

Письменниця Маряна Савка на своїй сторінці у Facebook:

Юрія Вербицького вже нема на цій землі, а його аккаунт вКонтакті все ще відкритий, друзі і просто люди, ті, хто сьогодні здригнувся від подробиць його смерті, пишуть йому останні важливі слова в дорогу, ніби ще залишається відкритим той віртуальний портал до Бога, який повинен усе чути і бачити. Юрка Вербицького нема серед живих. Як нема серед живих такого чистого серцем, просвітленого нашого брата-вірменина Сергія Нігояна, і ще кількох убитих останньої ночі. Але ми залишаємося жити - і поруч з нами живуть людолови. Вони можуть поруч в супермаркеті купувати харчі, можуть пити каву за сусіднім столиком чи сидіти поруч на концерті. А ще вони можуть прийти до лікарні і викрасти покалічених людей, вивезти їх до лісу, бити по печінці, нирках, по обличчю, ставити на коліна, трощити кістки - і залишати замерзати на морозі. Вочевидь, вони мають відкриті якісь інші портали - в пекло, з яким підтримують постійний зв'язок. Страшно те, що вони є, весь час були. Вочевидь, і будуть. Ці слуги тьми, в сірих штатських пальтах, залишаються нерозпізнаними, невиявленими. Залишається вірити в те, що кара Божа наздоганяє в найнесподіваніший спосіб. І діє так само нещадно.

• Подобається Подобається x 6
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

100%! Амінь!

• Подобається Подобається x 4
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хтів шось написати і нема шо.... Ото "привіт форум" нині ні до чого.... :sad:

• Подобається Подобається x 8
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Я думаю, що пасувало би на шапці форуму причепити свічку і траурну стрічку в пам"ять про загиблих. :sad:

• Подобається Подобається x 7
  5. Romko

Цавет танем!

У перекладі з вірменської «цавет танем» означає «твій біль беру на себе». Він взяв на себе весь біль моєї нації. Він не тільки забрав біль від мене і моєї родини, він позбавив мене горя і подарував мені життя прийнявши замість мене ті чотири кляті кулі. Сергій забрав від мене біль. За мене. Замість мене. Бо мене там не було... Бо мене там не було!!! Mea culpa! Mea culpa! Mea maxima culpa!

Мене не було і тоді, коли підарас України став її президентом. Я не дійшов до тієї дільниці, де підарасу вкинули пару сотень голосів, до того тервиборчкому, де підарасу домалювали пару тисяч голосів і не прийшов до ЦВК, де йому пририсували мільйони. І так по всій Україні я не дійшов, не встиг, не зробив. І мене заболіло. Я – не зробив.

Я не вийшов на Майдан тоді, коли підприємці волали про грабунок і мерзли за своє, а тепер я знаю, що і за моє. І коли їх пакували в автозаки і сука в суддівській мантії шила їм вирок за плитку Майдану, мене заболіло. Але мене там не було. Я - не прийшов.

Мене не було, коли Врадіївка злісно трощила мусарню люто помщаючись за своє сплюндроване життя. Мене так боліло але я був біля телевізора, а не на Академіка Богомольця, 10 чи на Банковій. І скаженого Дрижака запакували без мене.

Як же мене боліло увесь цей час те, що я не зробив і не сказав! Те, що мене не було там, де я потрібен своєму народу. Мене боліло, а я терпів. А він не міг. Його боліло дужче. Тому Він пішов на місце сили моєї нації і прийняв на себе весь мій біль, а мені залишив життя і сором, за те, що мене там не було.

Господи, прости мені, що Вони відболіли за мене! Ти знову вмер за мене 22 січня 2014 року від Свого різдва. Щоб я жив далі. Я знаю для чого мені жити. Цавет танем – віддайте мені свій біль. Я знаю кому його повернути. І я його їм поверну. Інакше зі мною залишиться сором. А його на себе ніхто не прийме. Навіть тих п’ять святих мучеників.

• Подобається Подобається x 9
  6. Romko

• Подобається Подобається x 6
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 1
  8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Доброго ранку, панове!

• Подобається Подобається x 4
  9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Доброго!
    Сегодня в Петербурге выходной день.
    70 лет полного освобождения города от блокады.
    Блокады, которая унесла жизни моего деда, других родственников.
    Как сказал губернатор Полтавченко, это наш, питерский, день победы. 1,5 миллиона погибших за страшные 872 дня, из них более миллиона - от голода.
    Не дай Бог никому войны.

10. morze

morze Well-Known Member

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

привіт форум...

12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Снегом что ли всех занесло...

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Привіт, форум!

Захворіла, шо капець....

• Подобається Подобається x 2
  14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Привет Alias и поэтке так же!

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То москалі винні.... :mocking:

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зима винна...

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А зиму придумали москалі, щоби німців в Москву не пустити і українців морозити... :)))

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Американцы считали что русским многие победы доставались благодаря суровым зимам. Суровая русская зима решилась помочь американцам и пришла к ним. "Нет, нет, мы пошутили. . " сказали американцы, "то, то же. . " сказала зима и вернулась назад в Россию.

19. iso

iso Well-Known Member

І араби вирішили так само перемогти - заманили євреїв в пустиню і морозів чекають...:scratch_one-s_head:

20. Fon

Fon whom how

чому б людям у комі не вводити лсд? їм же скучно мабуть там. атак космос каляровий і вся така фігня )))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)