Доброзичливі балачки-8

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 3 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та ні.батькові предки з Миколаївщини, дальші - з Одещини...тримали там якісь фабрики, а потім у 20-х роках втікли в Румунію.

Материні з Херсонщини, а от дід з поляків (вони розлучились ще як мамі було років три)

Батьки в мене бунтарі і добре орієнтуються в подіях, що відбуваються.....А ще вони дуже добрі:)

Ви думаєте нам то нравиться?
    Дико. Але коли влада ненавидить свій народ, коли вона його не чує ? Влада перша захотіла крові.
    Наводимо. від злочинців, уркаганів країну вичищаємо, бо як приїдите у відпустку, щоб з Вас шапку не вкрали:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Вітре, ми би були спеціалісти по Росії, якби прийшли на Ваш Пітерський форум і вчили вас жити. А так, звиняйте, все навпаки. :pardon: Гляньте які десанти періодично висаджуються тільки на одному ЛФ-і! о_О Нікому Росія не потрібна, поки через неї нема біди в Україні. Я не кажу про громадян. Ви ж посприяйте якось своїй владі, щоби вона лишила Україну в спокою. Як каже Полковник - напропалу - але нехай залишить! Яка різниця Росії, чи Україна виживе, чи згине? Відгородіться бетоном, як боїтеся, що хахли до вас будуть лізти. А тих, що лізуть - заберіть собі. Так всім буде краще.
    Щодо 90%. От я була в Росії. І не один раз. І бачила добре Росію і можу багато розповісти........ ;) Але то таке. Оно мнє нада? Ви самі знаєте.То ваше. Правду кажете. Як вам так комфортно - живіть. І ніхто до вас лізти не буде. Тільки дайте спокій Україні зі своєю "братською любов"ю". Живіть мирно, як зі сусідами люди в світі живуть. Тільки і всього.

• Подобається Подобається x 4
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Олю, не ко мне это.
    Во внутренние дела Украины никогда не лез и не полезу.
    Наши российские хохлы почище ваших тытушек. Але они наши, нам с ними и жить, не убивать же?
    Может повторюсь, но не учите, пожалуйста, нас жить.
    Простой россиянин не полезет в украинский огород, уж поверьте. Ибо воспитан в уважении к соседям.
    Если я лишний на ЛФ, то забаньте к ядрёне-фене, попереживаю полгода, да забуду может, но не хочу, я тут из искренней любви к этому городу и людям, к которым привязался.
    Я - работник государственной структуры и соблюдаю законы своего государства.
    А иметь своё мнение мне ни Путин, ни Барак Обама не запретят.
    Как-то так, пани Оля.

4. Alias

В тому і відмінність москаля від росіянина.

От і давайте жити як добрі сусіди.
    Заробите - забанять, не переживайте:mocking:

"Ребята, давайте жить дружно!"(с)

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Это выше понимания...:mocking:

6. NorthWind

О, завтра встеча с одним из наших форумлян, Агентом К, он будет в Питере. Москаль еще тот!
    Кстати, быть может это вас и удивит немного, не раз общался по телефону с Полковником, Жерехом, Вадимиром с "Диалога", нормальнейшие люди! Просто детство в попе играет, подраться хочется.
    В наше время москаль - это миф. Быть может, показное лицедейство. Я не верю актёрам. Верю, что наступит эра милосердия.

Наивный...

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Та знаємо ми це, Вітре. Можете не розказувати. Чим це пояснити - не скажу Вам. Тут в Америці таких самих росіян з Росії зустрічала. Питаю часом, що чого ви дітей російської не вчите, а англійською все до них, а вони :"А зачем она им здесь в Америке?" Ну ше би були такі обамериканені. А то тобі за спиною :"Хахли!"

Тицьніть, де я Вас вчу. ;)

То Ви так по собі судите. Ще й як лізли і лізуть! Особливо ті, хто асвабаждали і їхні діти, внуки.. Бачили ми їх достатньо за совка у Львові. Поводили себе так, якби то я до них приїхала, а не вони волею-неволею в "логово бандєровцев". Думали вік тут вікувати будуть і все на своє копито переведуть. А вийшло по-іншому. Нащадки багатьох асимілювалися, а нащадки помахровіших,"тіпа такіх", що на ЛФ налітають з Москви і ще інде, накивали п"ятами на Родіну. Відчували, що прийде час розплати. ;)

Я не модератор. Та і чого Вас мають банити? Самі ж кажете, що в українські справи не вмішуєтеся. Тільки не осуждайте тих, хто виходить на барикади. Українці - народ волелюбний. Не можуть довго в неволі. От за це все і йдеться.

• Подобається Подобається x 1
  8. NorthWind

Михалыч, я законы и интересы этого государства представляю. Тут уж честную морду корчи хош-не-хош...

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Публике на голову не налазит, как это можно соблюдать законы и правила...
    Добровольно, от воспитания, а не из-под палки фельдфебеля...

10. Оля

Оля Старожилка форуму

А "непростой"? :mocking: Он вже російський тітушка з"явився на форумі, як от той .... з табакєркі. :mocking:
    Вчить українців і політики, і стратегії, всюди його повно, тільки яким боком? ;) А Ви кажете - "не полезет". ;)

11. NorthWind

Мне с собою бы разобраться.
    Осуждать - не мне. Осуждать только совесть может.
    Бед не натворите, это главное.

12. Alias

Це як сусідки під нами...поки про майдан не згадаєш - хоч до рани прикладай.А так, то очі видире і " Путина на вас нету!.Ваш президент не может порядок навести, давно пора перестрелять тех бендеровцев!"і т.д
    Живуть вже тут більше 30 років, а все "наш Путін і ваш президент"

А так нормальні люди...вітаються посміхаючись.

13. NorthWind

Ира, вы бы моего коллегу-хохла видали.
    Специалист и профессионал от Бога.
    С любым вопросом - только к нему.
    Голосует только за Путина, Ющенко - у...к, Тимошенко - с..а, на Майдане - п.....ы, жаль, что водой поливают, из огнеметов их надо!

Жизнь полосатее зебры. А жить надо.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

на майдані п....си? А по який бік барикад?

15. NorthWind

Телефончик дать?
    Рядом сидит, с роднёй с Хмельниччины базарит.
    Его и спроси.

16. Alias

Вітре, та і в нас таких вистачає.
    Он маму в Аднаклассніках :))) бендерівкою обізвали :)) І хто? Та, яку раніше називали бендерівкою.

Прислали дівчат-кухарів на практику сюди з Бурштина, мама була у неї наставницею,дівчата боялися всього "москальського", мову не дуже добре розуміли та й їхню теж.
    Але жили весело і дружили гарно.

Одного разу прислали у дієтзал(вони там працювали) дієтбрата.Хлопець відбував строк на "хімії" за скоєну аварію (загинула його дружина)

Познайомились, покохали , одружились і поїхали до нього в Крим......там і сталася мімікрія з тіткою Любою.
    Тепер вона ненавидить все українське і її президент - Ялинкович.

І для чого це все я?:mocking:

та читайте, щоб скучно не було:))

• Подобається Подобається x 2
  17. morze

morze Well-Known Member

Так хто модератор - lvivport, чи Львівські новини? Я невтягнув,що мене читають в газеті! Гніву нема меж!

18. NorthWind

А вообще пани Аннаун тему с моей подачи не для таких балачек сотворила.
    Политика - самое вонючее дерьмо на свете.
    У меня давно выработалось правило:
    Не хочешь врага - не говори о политике.
    Потому не без гордости могу сказать, что друзья у меня есть очень многих национальностей и все они умные люди.

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

Від вас далеко до румунського кордону?

• Подобається Подобається x 1
  19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нарешті я сьогодні спокійно засну - семінар провела, тепер хоч трохи спокою матиму (може). П"ю чай, читаю форум і думаю, скільки ще всякої писанини мене чекає. Але то все завтра.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А мене завтра чекає сеанс реабілітації.

Дуже важко тілу працювати після двох місяців лежання-напівлежання...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)