Доброзичливі балачки-8

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 3 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ромко, випий ще кави, бо щось не вкурюєш про що пише Яся:))

Доброго ранку!

Теж хотіла піти на базар, а потім подумала...ну його нафік! Ще щось куплю:mocking:

У нас же по суботах розвага - всі на базар.Ото всі й сунуть туди чи треба чи не треба...

• Подобається Подобається x 7
  2. Fon

Fon whom how

кульчицькому памятник навпроти ляльки поставили. ніби каві

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Слава Йсу!

• Подобається Подобається x 3
  4. Locke

Locke невиправний реаліст

Слава навіки!

Доброго недільного дня всім!

Сьогодні рівно 7 років, як я зареєструвався на форумі.

• Подобається Подобається x 12
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Оо, та ви справжнісінький старожил форуму! Вітаю!:give_rose:Частіше тіште нас своєю присутністю і дописами:)
    А я от чекаю, коли нарешті звільниться ванна, збираюся в центр. Погода псяча, але маю рішучий намір піти:)

• Подобається Подобається x 4
  6. Alias

Доброго дня!
    А тільки прокинулась і п"ю першу каву.

Читаю новини - з Миколаєва затримали автобус, шукають бомбу.Не здивуюсь навіть якщо вони шукають атомну бомбу...с..ки!

• Подобається Подобається x 6
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Треба надіятись на краще...

8. Alias

Ромко, ти ж знаєш....у кожного свій кінець світу.

Для одних він вже наступив, а в інших ще все попереду, нє?:)

9. poetka

poetka Дуже важлива персона

ВСім привіт!!! Щось я давно сюди нічого не писала все на Дп і на Дп, тому гарної вам неділі і хорошого настрою. Поетка як завжди стирчить на кухні і пече тортики,нині маю вихідних,трохи поскладала речі ,прибрала все що під руками і перед очима, а чого не видко нехай вже так буде:) При неділі пилисосити не буду, лише стерла підлоги під вазонами які напшикала і все...накрутилась на бігуді,бо тепер я не я а якийсь пацанчик (постриглась коооортко)...зміна іміджу веде до зміни душевного стану, а що означає моя стрижка я сама не знаю,тільки чоловік ходе кепкує,бо каже,що я як обкомівська тьотка з зачесоном назад :) А, ще хочу похвалитись,що маю на кухні,точніше на своєму міні-воробництві ще одного помічника, бо деколи такий завал,що хоч стій,хоч плач, нічого не виходить :) а в ньгго якраз виходить...я й не думала.що мій чоловік має такий хист до тортів, я чесно - ШОКОВАНА!!!!

• Подобається Подобається x 7
  10. Alias

Випікає чи декором займається?о_О

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

І миє і ліпить :)

• Подобається Подобається x 2
  12. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вчера целый день на берегу нашего серого моря провели. Тяжелые тучи привычно давили, но было тепло и абсолютно безлюдно. Хоть несколько километров мотай по мокрому песку, где из следов - только следы чаек.

Сегодня сходили на открытую тренировку "Зенита". Интересно с 3-4-х метров посмотреть на Халка, Тимощука, Аршавина, Витселя...

Нормальные последние осенние выходные дни.
    Я не поздоровался, простите!...

13. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

От що значить вірно обране заняття (хоббі чи робота), навіть чоловік має змогу його розділити)))

Всім доброго вечора.

14. Romko

Краса,памятаю Балтику.
    Направду...нема ліпшого за відсутність хомосапієнсів.

15. Fon

Fon whom how

осьо тисне у скроню, і буде вам пророцтво:
    вже взавтра в понеділок, зненацька, без попередження війни випаде фанцуватисй сніг і заліпит всім очі.
    натомість - 5 мм снігу, мінус єден спеки і страшна слякоть межи стопами.
    за-тим: як заужди, на перший сніг усі наші аутомобілісти-маршутчики грают собі у дивну забауку - я сі поламав. тому маю надію що завтра буде та сама комедія, котра щороку трапляється з першим снігом - ніц не їде і багато-багато люду на зупинках стоят собі, мерзнут і матюкають усе в повний ріст.

порада: беріть відгул, сидіть оцей перший день зими удома. і нервів побережете і злорадно поржете з йолопів, що тиснуться у переповненний автобус, вдаючи китайського гімнаста, що з 12-ма братами лізе в маленьку коробочку, бо так вони смішать публіку.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

дійсно, завтра як впаде сніг, нам жопа...власне класична російська жопа, а не наша дупа. :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, а я забув. Моїх 7 років були в пятницю. Але це відразу як форум був перероблений(як час біжить, здається то було вчора!). А так наступного року (якщо доживем:)) буде 10 років!

18. Locke

Locke невиправний реаліст

Пам"ятаю, як колись за часів СРСР почув зранку по брехунцю: "Нежданно нагрянули крещенские морозы, и комунальные службы оказались не готовы..." :crazy:
    Ну я розумію, якби морози нагрянули в липні, то дійсно було би нєжданно.

З тих пір нічого не змінилося.

• Подобається Подобається x 6
  19. Romko

Зима завжди настає несподівано...:dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго ранку, сплюхи! Звуки вітру й дощу за вікном не сприяють бажанню вилізти з-під теплоі ковдри. Але мус-новий робочий тиждень настає. Хай він мине швидко і без проблем. Гарного всім дня!:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)