Доброзичливі балачки-8

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 3 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не свисти, то глюк ФМ форуму... :)))

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Москалі?о_О

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

корочє, булисмо нинька в Шервуді (сихівськім лісі) смажили саслик
    бурдель ше той
    ледво здибали не закакане місце
    корочє,нарід, якшо вам так тєжко винести з лісу тих кілька флєшок, то ліпше пийте в себе в хаті
    бридко...а глянеш на той нарід до пиятики...сама інтелігенція....а по пиятиці-рагульня

мнєсо робив на скору руку
    мав кусень шиї, десь 2 кіля, польскої, нарізав цибулі, штук 5 середнього розміру, дав суміш перців, на базарах по дві гривні за пакєтик, добре то вимішав, з силою, так шоб цибуля пустила сік і в холодильник на 2 години.
    зразу поставив на великий жар, хвилин на 5, зверху троха припік,шоб сік не втік, а потім жар розсунув і нудив десь 30 хвилин... фсьо, саслик готовий, а в середині він був мнєгонький і сочний
    а, обертав кожних 3 звилини
    а, поки писав, згадав, подібний шашлик я жер в "Гопаку" на Науковій
    карочє, смакота
    а, як будете брали мнєсо на шуварі, приглідайте на жиляки, бо одного разу взєв таке шо більшу половину просто викинули

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

здорові москалі на таке не здатні...то кацапня Ромку

• Подобається Подобається x 6
  4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Добрий ранок, сплюхи!

• Подобається Подобається x 1
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго ранку! Нульовка зранку в понеділок- вишукана тортура. Я вже й забула, що це таке. Гарного всім дня!:)

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я в школі нульовки ненавиділа, їх хіба жайворонки люблять :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Іспанка

Я теж не люблю, яко сова:) От сиджу в кабінеті, чекаю учнів.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

так то ніби навпаки иає бути....

9. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

пиво в понеділок 9.00 ранку. Ви запитаєте ти що алкоголік. я відповім що працвав 56 год і спав 3 год. і зараз це як нектар

• Подобається Подобається x 4
  10. Bambook

Bambook Persona non grata

А мене малий ото в семій розбудив... Так весело - привчився, коли встав раніше за нас, підповзати до мене чи до дружини і плескати легенько долонькою по лобі - хоч не хоч прокинешся :)
    Так що нинька попри каву і сніданок уже встиг нашинкувати чотири банки болгарського перцю і закинути в морозилку.
    Загалом сезон закруток-заморозок завершено. Накрутили малому на зиму сливок, абрикосів, кабачка, собі насушили помідорів і закрутили з часником і базиліком і капустяного салату по типу "осінній". На жаль , так і не навчився маринувати кабачки, так шо жеремо свіжими.

Питання - чи може хто знає, де можна купити цвітну капусту нашу, з городу, шоб не була засипана хімкою?
    Ми малого почали підгодовувати, вже їв ябко, моркву і кабачок, можна було б зупку починати, але добре якраз цвітну капусту додати, а її нема своєї...

• Подобається Подобається x 3
  11. Іспанка

Час пити каву:) Маю два вікна, трішки відпочину, бо після п'ятикласників голос майже пропав.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Ой, а ми вже з круїзу. :sad: Не пустили нас на корабель через мене. :sad: В мене загранпаспорт 2 роки, як прострочений. А Канада тепер зробила, що треба і американцям в"їжджати по загранпаспортах. Раніше такого не було. Їздилося на шоферських правах. І то я побачила пару днів тому. Почала шукати свій сертифікат натуралізації. Не знайшла, йно копію. І ще мене вчора один руский заспокоїв, що так можна, як не перетинатимеш кордону на котрійсь з екскурсій. Ага! Фігушки! Не пустили противні. :ireful1: Бо ми, відітєлі, будемо заходити в канадські територіальні води. Кажу, що давайте, я візу одноразову куплю. Нє, не можна, бо ти громадянка Америки. А по тих паперах виходить, що нелегалка. :ireful1:
    Вернулися ми додому і я все перерила за оригіналом того сертифікату. П"ять годин шукала! І не знайшла. Як у воду канув. Завтра піду спробую паспорт "по срочному" зробити. Як зроблю, то поїдемо через тиждень. А як ні, то прийдеться добиватися повернення грошей. От така морока - " за дурною головою і нема ногам спокою". Так що добре все перевіряйте, перш ніж щось платити, бо заплатити - тільки так. А назад від них видерти - не тут то було. :sorry:

• Подобається Подобається x 5
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Давайте на Неньку, у нас все просто... І паспорти, і візи, і круїзи, і видерти...
    Чо мучитись там, на чужині, в неволі, серед злих і нещирих людей...

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Знаємо, як на Неньці все просто... ;) Тут, як наїдеш на них добре, то все повернуть. А на постсовковщині ще і в тюрягу можна загриміти. Або штрафом ще тебе обложать кілометровим. Пару років тому мала я справу з львівськи аеропортом... :crazy:

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тобто на Богом дану ані ногою?
    Шкода вас... Як ви там на чужині..? Бідаки...

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Чому на чужині? Оля ж громадянка США, нє? То вона вдома, нє?

• Подобається Подобається x 2
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ех, шкода!

Доброго дня, форумляни!
    А деньок такий чудовий...сонечко ніжно пестить щічки, легенький вітерець ніжно грається з волоссям, осінь тонкими пензликами розфарбовує листячко золотом і багрянцем.

Ой, сьогодні ж День краси!

Дівчатка, за нас , красІвих:)

• Подобається Подобається x 7
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

Мені Богом дана і Україна, і Америка. Одна - мати, що народила, виростила, а друга, що адаптувала. :) Так що ваші підколки - недоречні. :gamer:

• Подобається Подобається x 3
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

фсьо, завтра на роботу....... :cry:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)