Доброзичливі балачки-7

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 18 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

Цікаво цікаво, моєму товаришові закордоном пропонували, дуже серйозні люди. А у Львові такі також є?

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Шановний містер Кулзак. От я в ложі сиджу вже який рік, нічо... Вступите, і теж зрозумієте, що націоналізм зло, Йулька-варовка і чєловєк сам собі каменяр...
    Що тоді робитимете? Вся струнка система протичосься розвалиться...

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

Я як добрий грекокатолик не вступлю бо треба в тому числі і на корані присягати а це мені забагато щоб проковтнути

• Подобається Подобається x 2
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Черговий кулінарний фестиваль, і знову я об'ївсь... Ще трохи гастрономічного експертства - і в двері буде тяжко влізти...
    Зате помітив у братів-галичан з дружньої Польщизни добру фантазію. Оце натрапили на таку цікаву штуку:

Направду тої страви було не так мало в інших учасників. Але "пірожкі з яжинов" (що є то саме) ми проминули, а от Бінладенки - зачепили. Не пошкодували принаймні завдяки бомбезному до них часниковому сосу. Але неймінг рулить :)

• Подобається Подобається x 5
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Надобраніч сплюхи. :)

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Привіт! нарешті перечитала балачки.

Скучила я за вами, народ:blush:

Намагалась декілька разів з планшета зайти, але мене ЛФ не впізнавав, хоч ДП впізнали без проблем.

Була на фесті в Сосновці Полтавській.Дуже сподобалось.

Полтава взагалі супер!

В Харкові хотіла прокататись на канатній дорозі , але не судьба...приїхали з столиці перевіряти перевіряючі і дорога не працювала...Пєчалька.

Потім дорога на Чаплинку.

З Чаплинки у Скадовськ і Лазурне. Море холоднюче аж пальці на ногах дулі скручували:mocking: Море холодне, але сонце добре шкварило...шкіра буде злазити клаптями :)

Потім Гниле море, тобто Сиваш...і ось я нарешті вдома!:yahoo:

• Подобається Подобається x 7
  7. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

Людоньки, а відпуск то скінчився, їду на роботу. кажуть і літо 2/3 пройшло. коли ж воно встигло. :morning1:

• Подобається Подобається x 3
  8. veronka

veronka Well-Known Member

і не кажіть, пічалька

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Млинець,а то шо надворі?
    9-та раня,а вже 30...
    Хоча,мої родичі з Сирії кажуть,що в Україні зелена зима ще терпима.

• Подобається Подобається x 3
  10. Alias

Доброго ранку!

Подобається мені цьогорічне літо, не дуже жарко , кондиціонер включаємо набагато рідше, ніж минулого літа. Ось вже днів 10 вночі навіть прохолодно.

Бажаючі можуть визначитися :)

Я яскраве капучіно :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Fon

Fon whom how

у масонську лоджію запрошують переважно людей, котрі чись вирізняються у цьому житті, і послугами котрих можна скористатись. це така собі дружба за послуги. закритий клуб по корисних знайомствах. якщо ви не можете змінити рівень доу-джонса одним дзвінком, чи написати за ніч шедевр, то їм на вас начхати.

з іншої сторони. усе таємне дорого коштує. тому зявилось багато псевдо лоджій, в котрі пропонують вступити за гроші. наберутьтуди з двадцять міщан, а потім таємні зустрічі у масках у вірменці. і всі щасливі і повні штани радості - я каменяр.

нікого б не хотів образити, але спитайте у людини що вас запрошує паспорт. там, зазвичай, на 7-й сторінці має бути відмітка про релігію - "повний масон" ))))

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

привіт форумним сплюхам! :)

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Всім доброго, гарного ранку і не менш гарного дня:) Розбудили мене телефонним дзвінком, от не сплю:)
    Сиджу і думаю, чи то в мене психіка вже розхитана, чи то якийсь знак. Останнім часом (десь може рік-півтора) періодично сниться один і той же сон: немов до мене на павутині спускається павук, я чітко бачу його і павутину (хоч в кімнаті темно), починаю від нього відбиватися і в цей момент прокидаюся і бачу, що я сиджу на ліжку із широко розплющеними очимао_О, руки зведені до стелі. Після такого довго не можу заснути, бо опановує почуття страху і паніки:sad: Отаке от.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

До грошей,певні...:morning1:

15. Alias

А мені сьогодні наснилося, що я вбила великого чорного птаха,що намагався схопити малих дітей які йшли по дорозі.....

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Н,Ю. дивітьсі туво http://dreambook.in.ua/son/pavuk/
    ваш сон на добре

17. iso

iso Well-Known Member

Нині, 11:14
    Що Ви там про сплюхів повілисте?:mocking:
    А Ви спробуйте зі стелі позмітати усе павутиння, та й павук до Вас не дістанеться:)

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:crazy:Ото по-вашому добре:
    От читаю - то мене або зрадять, або чекає мене суд:crazy:або удача. Якісь такі неоднозначні тлумачення.

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Та я вже всі кутки облазила, все павутиння познімала - павуків в мене в кімнаті точно нема:)

19. Bambook

Bambook Persona non grata

Усім - всього! :)

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

як там менший? ше не бігає?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)