Доброзичливі балачки-7

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 18 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Персіл.
    А поремонтувати зливний бачок?

• Подобається Подобається x 3
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Подобається Подобається x 4
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Бачок? Льогко

• Подобається Подобається x 1
  4. Capitoshechka

Береться молоток (чим важчий, тим краще), а ще краще кувалда - і ремонтується.

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Хто сплюхи? Я цієї ночі вуупше не спав. Вчора якимось дивом виявилося, що в журналі, який нині має йти в друк, бракує вісім сторінок тексту :hang1:
    Отаке буває, коли хочеш поєднати кілька робіт і ше встигнути з дитям побути.
    Ярко зараз так щебетати і посміхатися почав, що не мож відірватися. Вже пару тижнів виходжу з хати на півгодини - годину пізніше, ніж плановано. Пробував вдень в хаті працювати - то взагалі роботі гаплик був.
    А ти кажеш - сплюхи...

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Гарного всім дня! Ото випускникам не пощастило з погодою:) Але навіть вона мені не зіпсує настрою-свобода від дітей і уроків!!! Ще трішки і йдемо святкувати:)

Вкладення:

Останнє редагування: 24 тра 2013
    • Подобається Подобається x 5
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Н.Ю. ви дивіться там, не пересвяткуйте. :)))

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:girl_angel:ми будемо чемні-чемні. Я сьогодні навіть оцінки в одному журналі виставила.

• Подобається Подобається x 2
  9. Capitoshechka

Ага. Щоб не було як з деякими випускницями - коли плаття в труси заправляли...Будьте файною кобітою! Ми в Вас віримо і знаємо що Ви нас не підведете!!!!

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

В труси? В них навіть труси були? :)))

11. Capitoshechka

Як не дивно, але ще були. Цю комедію я колись спостерігав у нас в парку.

12. terRen

terRen Дуже важлива персона

А я думаю, що все залежить від того, хто як до цього особисто відноситься, розуміє і відчуває.
    Це ж не просто "кума", бути хресною мамою, то величезна відповідальність...
    Та на жаль, воно так часто і є, простою формальністю, і не тільки у Вас.

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

А ми на Шлях збираємося. Сподіваюся, завтра погода змилосердиться і лити не буде....

А зраня так класно поплавала з інструктором. Таки індивідуальні заняття за ефективністю в рази перевищують групові. В дитинстві в групі я за рік так кроля і не опанувала (при тому, що тренерка була хороша, мій брас за 25 років за словами інструктора каліграфічний, як у спортсменів, лише одну дрібну помилку виправили). А сьогодні за годинне заняття виправила техніку на спині і з нуля майже повністю опанувала кроля. Красота!

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та я то відчуваю і розумію всю значимість цього Таїнства....і в цьому велика заслуга вас, львів"яни-форумляни:)
    Все ж таки на ЗУ вища моральність, духовність.У нас, нажаль не так:sad:

Згадалися шкільні роки...Ми з Наталкою записались в на плавання і показники були навіть дуже гарні...але мама сказала, що від плавання будуть широченні плечі:mocking: То Наталка перестала серйозно займатись плаванням, а потім і зовсім кинула.Ну а в мене було заняття - танці...

Вітаю батьків, вчителів і школярів з закінченням навчального року!

15. Capitoshechka

Найголовніше батьків. Оце Ви правильно підмітили

16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Привіт! Погода якраз така,як я люблю, і мені тепло,правда чомусь в руки змерзла, треба відлипати від клави, йти робити гарячий чай і смажити сирники, бо сир не чекає, а підкисає ( о! якраз в риму...)

17. terRen

terRen Дуже важлива персона

Іспанко, Вітаю!!!:give_rose:

Здається зараз покажуть в чому вони були...:blush:

18. Capitoshechka

Ну в мене таких планів не було...

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А я хлопчик дуже сором'язливий. Купив на кожен день швінкі з етикеткою "Маде ін Узбекистан". Скоро буду українським повітрям дышать. А на дівок - ні-ні! Я - саме чесне!

20. Оля

Оля Старожилка форуму

От вона радість батьківства! :) Я ще недавно, дивлячись, чи чуючи такі ж захоплення інших батьків, Ви, Бамбуче і не розуміли, з чого ж то вони так тішаться. Правда? :)

А мене вже нині нарешті вивело зі себе те, як люди вміють якусь пургу розрекламувати. Вже з місяць, чи більше, рекламують, як А. Пугачова похудала. Зробилася стара бабище шістнадцяткою за допомогою фотошопу і дурить людям голови. :haha: А як хочеш глянути продовження галереї фотографій, яка ж вона зараз насправді, то все кидає тебе на її блог, де вона сама собствіннай пєрсоной рекламує "чудо" дієту доктора Жукова. :) Перестала баба співати, то тепер іншим способом гроші заробляє. :)

http://diets.1tv-russia.com/pugacheva.php

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)