Доброзичливі балачки-7

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 18 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Вітре, здоровенькі були!
    А чим то ви були так зайняті цілий день? ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Искренне рад Вас приветствовать!
    Активно работал. Мне по понедельникам часто так себя напрягать приходится, а тут после отпуска до сих пор на столе килограммов 6 непрочитанной макулатуры и ходоки с интервалом в полчаса...

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Це капець. Я більше ні ногою в Ашан без машини або без мужчини, або без мужчини з машиною:ireful1: В Кінгкросі класно, весело, багато магазинів, але тягнути на собі дві торби ( в одній блендер-моя нинішня обновка, зараз буду випробовувати; в іншій продукти) і їхати двома маршрутками з пересадками (бо в моє село ніц прямого від КінгКросу не їде)-то вище моїх сил. Врешті-решт, я жінка, а не в"ючний осел. Хоча, якщо відкинути біль у руках від торб-день гарний:)

• Подобається Подобається x 3
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

вчерам, провадила авто цілий Божий день... сьогодні сплю на ходу. Побудила дітисок в 7:30 ранку. Вони в мене молодці. Навчені. Мама сказала, встали, все позбирали, чумайдани винесли. Заладувались в машину і з 8:15 ранку ми в машині. Їхали довго. Додому попали майже опівночі. Трошки бракувало.

Не хочу бути дальнобойщиком! Тепер розумію що переживав мій один кавалір, який возився між двома узбережжями. Жесть.

• Подобається Подобається x 4
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Вітре, мене цікавить, чи були недаремні Ваші спроби блєснуть перед коханою вечерею? ;) Чи оцінила? :)

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

Я теж. Мене від поїздки в сусідній Орегон нудить. Як каторга. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  6. NorthWind

Потому и вместе, потому и доверие друг к другу абсолютное, что ценить умеем сделанное любимому человеку.
    Я живу с очень благодарным человеком и надеюсь, что могу ответить ей тем же...

• Подобається Подобається x 5
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мене поперло через три штати - NJ, PA i NY. Узясь!

Моя донечка вже навіть не хотіла дивитись на той трафік більше. Сказала, що має того досить.

• Подобається Подобається x 2
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я б могла... І навіть хочу спробувати.

Хоча це мабуть зовсім інше, ніж коли керуєш легковою і обсервуєш краєвиди. Ми коли в Чорногорію їхали, то проїхали через 7 країн - добре, що мої діти такі ж авантюристи, як ми.

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мої діти авантюристи, так що їхати вони люблять. Я не люблю стояти три години вночі в корку. А ми переїхали відстань в 692км в одну сторону. Я сама з чотирьма дітьми в машині. І це вже не перший раз я так їду, проте вчорашня дорога була дуже виснажлива.

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В мене тато далекобійник :) Наїжджений ним кілометраж вже давно перетнув позначку в один мільйон.
    Дуже сміється, коли чує репліки типу: "яка ж класна в тебе робота, сидиш собі і кермо крутиш".

• Подобається Подобається x 6
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дуже класна :sad: Після такого цілого дня за кермом все болить. Ти собі не можеш просто зупинитись серед дороги, і піти погуляти. Можливо частково можна, але ж є терміни з якими треба працювати. І та фура женеться через кілька країн.

12. NorthWind

У меня тоже несколько оборотов вокруг земного шара.
    Мрочкизм, славная дивчина, скажите папе, что есть на свете люди, которые их понимают.

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в мене максимум було 600 км в день, правда не за керовницею.... і так 6 років підряд.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Може на ладі?

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, на форді.... :)

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Як мені до Стрия. Правда, з трьома. :)
    Нащо собі таке задоволення псувати мужчиною?

Вистачить машини - гуляєш, радуєш себе всякими модними штучками/цікавинками/новинками, міряєш спіднички/туфельки, складаєш оте все в машину, а вдома сумки може винести чоловік, котрий в той час дивився Формулу 1.

І всі задоволені. :)

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Наступного разу так і зроблю-викличу собі таксі, щоб із сумками не тягатися. Ех, яку я суконку я бачила, ммммм.. Якраз мені на вересень на зустріч випускників (10 років як школу закінчила-аж не віриться). Буде нагода ще туди переїхатися:)

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Привіт сплюхам! ;)

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну, як завжди, всі сплют.....

Статус теми: