Доброзичливі балачки-7

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 18 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Не знаю,які андрути зайняли 1 місце, а свій рецепт я писала тут на форумі,точніше не тут а на каві, але напишу ще тут,це андрут на сухому і звичайному молоці все це діло перетирається з маслом і додаються підсмажені горішки,без згущенки, другі робила на карамельному кремі з кавою і ромом,теж без згущенки,рецепт потім напишу,крем там смачний ( мій мінус,що я цей андрут робила за 30 хв.до конкурсу і він не встиг охолонути і розлазився, часу мені бракувала катастрофічно, бо замовлень набрала..) а третій андрут називається Багатий той якраз із згущенкою,що жюрі забракувала, ( тут є рецепт і називається він "Багаті вафлі" правда я йогот трохи видозмінила). я сама не люблю згущенки,але я чому її туди завалила :)
    П.С. Я нажаль немаю вафельниці.
    Пішли мої андурутики гуляти по сусідах,бо від них моє правильне харчування зводиться на нуль...Що залишалось роздала людям на Ринку, і люди їх смачно попоїли ну і сусідам приємність зробила....... але я люблю частувати людей, ух!!! як люблю,отримую від того страшенне задоволення!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  2. terRen

terRen Дуже важлива персона

Та що там андрути проти ваших тортиків, то шедеври!

• Подобається Подобається x 1
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Поки не шедеври,ще вчитись, а вчитись. Дякую,мені приємно!!!!!!!!!!!Завстидали!!!!!!!!

4. terRen

terRen Дуже важлива персона

А головне, що він трудиться багато і успішно, приділяє багато уваги сім"ї, велика повага до батьків, і все встигає, і все у нього виходить.

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я теж не люблю.
    Вже шедеври. Чого тільки вартує вишукане зі смаком оформлення торта, коли квіти наче живі..

6. Kats

Kats Романтик

Ну ти і.... привіт :crazy:

7. Alias

І що ти хотів сказати та сховав зв крапками? ;)
    Привіт!:preved:

8. Kats

Kats Романтик

Ну ти і неймовірно красива та надзвичайно приємна дівчина з прекрасними оченятками та божественним характером, які переплітають з розкішними косами та зваблюють чоловіків тендітними плечима та солодкими губами)))
    :blush:

9. Alias

Ого, скільки я про себе взнала!о_ООт тільки звідки ти про це дізнався?:mocking:

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То все його фантазії отак взяли й вирвалися на свободу:mocking:

11. Alias

Казки б йому писати:mocking:

12. Kats

Kats Романтик

Короче так...
    То всьо вийшло спонтанно... А було діло так писав я тобі вірш, бо ти обіцяла колись приїхати до мене (якщо пам'ятаєш)... бо ми мали одружитися (навіть не згадуй, бо то я вирішив за нас двох.. і між іншим ти згідна з цим...).. Сиджу я значить і пишу:

Я написати вірш тобі хотів,
    Та тільки перед ніжною красою...
    Слова усі - насправді тлінний пил..
    Ніщо не порівняється з тобою...

Я присвятити пісню хтів тобі...
    Але нажаль не підібрати ноти...
    Вони прекрасні, але все не ті...
    З тобою не зрівняються акорди...

І тут я поняв, що ти так легко не поведешся.. і вирішив сказати правду яка ти... і нагадати про твій боржок...

І що скажеш? :crazy:

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

Циц... а то на весілє не запрошу))) :))) :tongue:

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Альо, наречений, дружка на весіллю буде полюбому (пра, Іруська?;))

Іра, хапай того романтика і женітьсі (ото форум на весіллі погуляє:dance2:). Ти бачиш, вірші тобі пише, які слова гарні говорить (скупа сльоза капає на клавіатуру).

14. Alias

Та що..я згідна:blush:
    Коли чекати на сватів?

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Якщо стигну схопити:mocking:
    Він може думав, що я зараз почну викаблучуватись...а ось і ні.тепер він як порядний чоловік зобов"язаний на мені одружитись:haha:
    Іспанко, ший плаття, будеш дружкою!

15. Kats

Kats Романтик

Шо? і ти після цього ше хоч на весілє? та ну.. нє так не піде.. відпрацьовуй жеби сльози лилися ріков.. більше артистизму... :tongue:

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ----------

хм.. знач в середу виїжджеют)) :blush: Але жеби сорочка мені вишита була.. :)
    І тово... головне придане нармальне бери з собов, бо ту ві Львові зара при Янику туго))) нема шо жерти))

16. Alias

Щоб клаву замкнуло? Будеш потім збитки відпрацьовувати сам.

17. Kats

Kats Романтик

Я ніякої Клави чи Клавдії, вибачєюсі, не знаю)) Тому хай її відпрацьовує хтось інший))) :tongue:
    А я тебе буду працювати))) :crazy:

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

А ше ми хтось обіцєв свою адресу, але сі проморозив))) Таке було, пра Іспанко? :yes: (то я ти так моргаю, жеби казала шо правда)

18. Alias

О блін! Я вишивати не вмію..Але у нас зараз тут ярмарок з всього вишитого, з Франківська попривозили, то я може куплю...але воно до біса дороге.Може я тобі майтку розмалюю та й усе?:wacko:
    То ти придане хочеш зжерти? Сало везти чи абрикоси? Можу ще кавуни.

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

Це я ще перевірю..
    Та я ж тобі листа написала з адресою, невже не отримав?

19. Kats

Kats Романтик

Ну ти і романтична.. то най го качка копне... Але шо буду казати.. малюй не майтку а футболку)))

Сало і кавуни бери бо я то люблю)) :crazy: Кавуни то ладні)))

та я ти останніми майтками клянусі))) :)))

О, ти диви, ше не жінка. а вже бреше як невістка))):crazy:

20. Alias

Слухай, я все плутаю...майтки то, вибачаюсь ...труси?о_О Бо труси я розмальовувати не буду:haha:)

Хто бреше, хто бреше..та я...та....я ж брехати не вмію..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)