Доброзичливі балачки-7

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 18 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

А ви без лінійки приходьте :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ближче ніде не можна було пристосувати тварин? Якісь знайомі, родичі?
    Така "наївна простота" інколи вбиває.
    Доброго дня !
    Зі святом.
    Щось свят розвелось...працювати ніколи.Я не про себе.Моя робота не прив"язується до свят.Але напружує те, що от наприклад треба отримати посилку з НП, а вона не працює- віхідний.

На вулиці дуже-дуже спекотно.А в мене тепер через день голова болить від тої спеки.
    Отримала запрошення на море в Крим дикунами,але аж у серпні.
    Я Крим люблю, тому зголосилася:)

• Подобається Подобається x 5
  3. Kats

Kats Романтик

Третій день ллют дощі... В місті Лева...:give_rose: Збирайтесі та приїздіть)))

• Подобається Подобається x 2
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Доброго дня! Я мала б зараз буде далеко від Львова, а насправді лишень недавно виповзла із ліжка. Не поїхала я на екскурсію, чому страшенно рада. Все-таки переконуюся, що потрібно слухати своє серце та інтуїцію (які, до слова не давали мені вночі спати). Встала о 5 (притому, що лягла о 2, а заснула мабуть о 3), подивилася на погоду, добре подумала - і вирішила залишитися вдома:) Сон мене не брався, тому до 8 лазила інтернет-нетрями, поки нарешті сон не зморив. От ніби виспалася, буду придумувати якийсь цікавий відпочинок на сьогодні.

• Подобається Подобається x 7
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Alias,
    Мені це прохання тільки "в кайф". Когось іншого - "послав" би.
    А тут - несподівано - і такий рейс у "ностальжі". :)

6. Bambook

То якийсь завал. Вчора здав журнал, нині - гастрономічну газетку, відбув купу зустрічей, нинька ще беру участь в майстер-класі на фесті Львів на тарілці (за годину в дворику Ратуші, але не приходьте, бо шось я страшенно хвилююся і соромлюся), завтра - конкурс андрутів і потім знову готувати на майстер-класі з Малаховою, Винничуком і купою інших селебрітіз. І ще треба підготуватися до недільного виїзду на шашлики, де знову ж я за старшого по мангалу. Апетит, чесно кажучи, почав пропадати вже :)

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Йду змінити масть. )

Може стану червова. )

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Аби не червона ))) Бо якби я спробувала зробитись з хрестової червовою, то в результаті стала б червона, така, що здалеку видно. :haha:

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

Зробитесь вегетаріанцем? Перейдете на підножний корм, бо після того всього готування, тільки подорожника або кульбабки й захочеться. :tongue:

Доречі, страшна ням-нямка та кульбабка. Ми любимо!:blush:

9. Alias

Доброго ранку!

10. morze

morze Well-Known Member

Ніколи не робіть із форуму злюки-мордюки!

11. Alias

Це Ви про що?
    Якщо Ви конкретно до когось звертаєтесь або даєте відповідь на якесь питання, допис то , будь ласка вставляйте цитату чи дописуйте більш розширено.
    Я , наприклад, нічого не зрозуміла з вашого допису.

12. Bambook

Питання актуальне - якраз перекладаю з польської "Косівську вегетаріанську кухню" Аполінарія Тарнавського, принагідно випробовую й адаптую рецепти. Правда, деяких травичок, які використовували галицькі вегетаріанці 120 років тому, досі не знайшов. Але подорожник, кропива і кульбабки - речі дуже цікаві і можуть бути дуже смачними дадатками.

13. morze

morze Well-Known Member

Непереживайте, нерозуміння допису, неявляється вказуванням на конкретного дописувача, але має приблизний натяк на особу, або її допис!

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Як мені зараз добре..Гаряча ванна і контрасний душ і я неначе заново на світ народилася[​IMG]

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це morze.

16. Alias

Як мало людині треба для щастя :mocking:

Мені вже й душ не допомагає

17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Привіт!! Розкажу яку я нині мала пригоду..Приймала нині участь у конкурсі на найкращий андрут у дворику Ратуші ,запросив наш Бамбук за що йому велике спасибі, я пересмарувала їх аж три (сама не знаю нащо,щось найшло) і я звичайно виграла дульку з маком, правда грамоту дали,як учаснику Галицької кухні...але я в тому сама винна,бо на передодні мала купу замовлень,спала по 4 год.....(потім похвалюсь ) і що мала зробити один але шикарний андрут, я зробила 3 посередніх,от так, але як кажуть негативний досвід,це теж досвід....
    П.С. Висновок і для себе і для вас: Не берись за купу робіт відразу,бо нічого толком і не вийде...
    А наш Бамбук виявляється дуже і дуже приємний хлопець, навіть дуже, я його нині трохи нащолкала з Дашою Малаховою, але без дозволу вам показувати не буду...Єдине скажу,що він є дійсно МОЛОДЕЦЬ з великої літери, що просуває Галицьку кухню і організовує такі акції,що відбувається зараз ( Даша Малахова і наш Бамбук проводять на Ринку майстер класи,там так все професійно,ви б бачили), а я в свою чергу отримавши грамоту (потім сфоткаю і теж покажу вам) пішла додому доробляти черговий тортик, правда засмутилась трішки, але то вже минає,сама ж бо винна...
    Бамбуче ти СУПЕР,що це все організовуєш....Дякую щераз!!!!!!!
    П.С. На майбутьнє запрошуй мене ще кудись, я вже перепрацьовуватись не буду, а буду старатись більше...

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Я ось над чим трудилась останні дні:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  18. Alias

Не торти, а шедеври! Молодчинка, Оля:good:

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дякую Іруська,от тільки мої андрути жюрі не зацінило...:diablo:

20. Alias

Не переживай. Вони просто не знають які торти ти випікаєш!
    А з чим ти робила андрути і які зайняли перше місце?
    Ти андрути сама випікала чи вже з готових робила?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)