Доброзичливі балачки-7

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 18 тра 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну ти загнула, де Бамбук і де "не кажи" :)

• Подобається Подобається x 1
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Навітьі не знаю, як то мені пальці загнулися таке на клаві настукати *посипає голову попелом* :)))

• Подобається Подобається x 2
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Як не робити, то мона жити, а як не жерти - то мона вмерти

• Подобається Подобається x 3
  4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Друзі, а хто в нас тут з Файного міста?
    Хочемо якийсь вихідний махнути потягом з дітьми, погуляти.
    Що варто подивитися, і де порекомендуєте поїсти?

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Парк "Топільче" (є тваринки в вольєрах, досить велика територія, зелено), поруч - озеро (набережна, Острів Закоханих + прогулянка на "Танцорові" (катер, трохи кращий за корито, тривалість поїздки десь 30 -40 хв). З набережної піднімаєтеся в центр, там є трохи архітектурних красот, скверики, біля Драмтеатру площу відремонтували нещодавно). Біля Головної пошти в центрі можуть працювати фонтани. Взааглі, весь центр можна за годину обійти вздовж і впоперек по два рази :) Можна поїхати ще на "Співучку" (народна назва), це район Сонячний (або Бам, як хто назве), парк національного відродження (офіційна назва). Є атракціони, співоче поле, довга алея до літака, подихати повітрям можна.

Поїсти - "Ковчег" біля парку Топільче в напрямку до автовокзалу, гарний інтер'єр, для дітей є різні цікавинки, можна сидіти в хатках на деревах і їсти, "Старий Млин" біля 6 магазину, недалеко від центру (а за львівськими мірками - то взагалі дальнім центром назвали б, дітям теж буде цікаво, гарна територія), "Коза" (стильне арт-кафе, але може бути двіжняк,якщо в той день концерт), "Глобус" (але це на об'їзній на кінці мікрорайону Дружба, не знаю, чи то вам буде зручно географічно). Їжа в цих закладах мені дуже смакує. Є ще "Фламінго" біля автовокзалу, але я там останній раз давно їла, колись було смачно, як тепер - не знаю.

А, є ще на виїзді з міста ТРЦ "Подоляни" (аналог львівського "Кінг-Кросу", але не знаю, чи то надто цікаве місце, просто стандартний фарш - боулінг, кіно, каток, кафешки, бутіки).

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Врахуйте ще, що ввечері з Тернополя на Львів поїздів нема, хіба що додаткові поставили. Автобус коштує 45 гривень, їде 3 години, дорога паршива. А, були ще електрички, але я ними востаннє їздила в часи студентства, враження незабутні зі знаком "ніколи більше тою електричкою не поїду" :)

Останнє редагування: 10 чер 2013
    • Подобається Подобається x 5
  6. Bambook

Сніданок - Кавярня На Валовій (вул. Валова, недалеко від залізничного вокзалу) або "Шинок" (біля самого озера), обід - Ковчег, вечеря - Старий млин, поміж тим на катамаранах покататися і звіринець оглянути в парку, біля озера погуляти (на катер краще не витрачати часу, з берега все оглядати цікавіше).
    У "Шинку" або "Козі" (це одна мережа) часом бувають цікаві концерти і перформенси увечері, але то вже тра на їхньому сайті дивитися
    http://koza.te.ua/

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Я роки три тому електричкою з Тернополя повертався - нормальна була електричка.

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

До речі, при Старому млині, окрім ресторану галицької кухні, є ще суші-бар "Каламбур" і пастерія "Фламінго".
    Це все одна мережа з піцерією Фламінго біля автовокзалу і рестораном Ковчег. Великий плюс мережі - у всіх закладах є доволі зручні дитячі кімнати з іграшками і дитячими книжками.

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Привіт!
    Нарешті доповзла до форуму.
    Недарма кажуть, що понеділок важкий день. Сьогодншній понеділок тому підтвердження:)
    Почалося з того, що я зовсім не спала- була робота, а вранці заснула - приснилось купу всякого страшного. Вирішила ну його з тим спанням, з тими страшилками. Краще працювати.....і так весь день "и такая дребедень целий день!

• Подобається Подобається x 5
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ги, а мені сьогодні такий сон снився - купа хлопів і я:crazy: Якийсь начебто з"їзд і я з ними граю в баскетбол. До чого б це?
    А в мене розпочався останній робочий тиждень. Рівно через тиждень - відпустка!:yahoo:

• Подобається Подобається x 4
  9. Bambook

Фройд би плакав (с) :)

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені снилося торнадо , що проходило через наш двір, а потім хлопець, що впав з ровера і вбився на клумбі.Там замість троянд чорна земля і всі кущі троянд переламані.
    А, ще стоїть купв людей і ніхто швидку не викликає. Кажуть, для чого вона йому він все рівно мертвий. А я дивлюсь ....той хлопець ногою рухає.....Тільки крім мене того ніхто не баче.......

11. Capitoshechka

Мо до весілля? Не примітили там ніякого собі хлопа?;)

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

бачу тре сотворити тему "дівочі страшилки" .... :)))

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Привіт сплюхи! :)

14. Capitoshechka

Сам сплюха! Всім доброго ранку і файного дня!

15. Полковник

Полковник миється в бані

Где NorthWind, здоров?

16. terRen

terRen Дуже важлива персона

Ага, як народилася внучка, то дідусь "Вітер" кудись пропав...:dntknw:

Всім, :cofee: Доброго Ранку!:cofee:

17. Capitoshechka

Мо забухав на радощах?

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Забухав? не вірю.... два тижні в комі.....не може бути.

19. Capitoshechka

Два тижні... Я знаю таких, які в комі були по 5 місяців!!! А тут 2 тижні...

20. terRen

terRen Дуже важлива персона

Щось таки задовго, :dntknw:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)