Доброзичливі балачки-6

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем KARABIN, 14 бер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Доброго,доброго пане Карабіне, а ви досипати пішли???

Мене вчора з малим мій благовірний випер надвір погуляти о 22 .00... з під"їзду ледь вийшли снігу малому було вище за коліна, малий йти не міг, але тішився, від свого народження такої кількості снігу він не бачив, і от зранку стоїть моя дитина вже в куртці і в тапках з натянутим капюшоном і намагається відкрити вхідні двері,щоб вийти погуляти....що не кажіть для дітей то рай, ну і для нас, коли ж такий сніг був????Пам"ятаю,що ще як я в садочок ходила в 70 роках приблизно....:preved:

• Подобається Подобається x 5
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, нема часу на сон :)))

• Подобається Подобається x 2
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Доброго ранку!
    Накінець то снігопад закінчився, погода чудова, небо голубе, легкий морозець.
    Появилася надія, що скоро буде весна.

Було таке, пам"ятаю. Десь приблизно в 78-79 році, але не так сильно.

• Подобається Подобається x 4
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Прогулявся я Личаківською. Краса неймовірна. Все біле, сонечко світить, машин майже нема, людей майже нема. Такою Личаківська буває хіба вночі. Плеєр в вуха і пішкарусом саме задоволення. Тепер засів на цілий день в теплій хаті, на радіо рокс концерт Пінк Флойд 74 року в Лондоні. Кайф.

Але воно все як почне танути, то буде ще той армагедон :)

• Подобається Подобається x 9
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Йду змінити масть.

6. Зануда

Зануда така зануда

На яку? Фото буде?

• Подобається Подобається x 1
  7. MARTINI

Un.Known, буде блондінко? :crazy:

• Подобається Подобається x 3
  8. Зануда

Зануда така зануда

Прийдеться продавати собак з упряжкою і купувати надувну лодку. Самі збитки. :)

9. MARTINI

Каное чи байдарку беріть. Оті протоптані стежки перетворяться у вузенькі канали з крижаною водою по коліна. Якраз буде зручно плавати. Сам в байдарці, а замість весел лижні палиці.

• Подобається Подобається x 3
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ліпше купи си бурнус і верблюдів.

Скоро літо.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Від настрою фотографа залежить. )

Нє, колір а ля Белуччі. ;)

• Подобається Подобається x 6
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А знаєте, що я зараз роблю? Шукаю в інтернетах, де б то замовити собі гумовці:crazy: Але згадала, що маю чудові резинові чоботи Lee Cooper, сподіваюся, що вони мене врятують, як то все танути почне. Відтоді як встала спостерігаю за сусідами - автомобілістами, які відкопують свої авто. Деякі авто позаносило з дахом (від одненького видніється лишень ліве дзеркало і частина вікна з боку водія), снігу в нас в дворі в деяких місцях мені по пояс:crazy:

• Подобається Подобається x 6
  13. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я прийшла з вулиці...як вийшла з під"їзду то так аж очі засліпило,годі було дивитись, біло-біло і сонце.Але ж гарно...а машини далі буксують,мій кола задні трохи приспустив і каже що так легше, але їхали без проблем,правда коло хати не вдалось припаркуватись,бо вулички досі замело, і ніхто не чистить, вночі взагалі мусіли ставити машину коло сільпо, а далі час покаже.....наразі стоїть майже посерд дороги, там всі так понаставляли,бо під під"їздами просто нереально....вчора якийсь так на ланусі забуксував, що його певне трактором не витягнуть.......Ото красота...Я курку запікаю на банці,хочете????

• Подобається Подобається x 5
  14. Locke

Ще й питаєш! Звісно хочемо!
    То що, збиратися в гості? Що захопити до курки?

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ми колись голубів на фляжці запікали.
    Паскудство,скажу вам....:nea:

16. Locke

Бачу, що на курку не запрошують, тому мабуть буде, як в тому статистичному дослідженні:
    Один чоловік з"їв на вечерю курку. Інший не мав що їсти і пішов спати голодним. В середньому вони з"їли по пів курки. :haha:

17. Locke

Голубів треба брати молодих, які покрилися пір"ям і ще не літають, або тільки починають вчитися літати. Сам не пробував, але казали ті, хто їв, що ніби смачно.

18. Іспанка

Неапетитно звучить:nea: а мені сьогодні тато сюрприз зранку зробив - практично сніданок у ліжко:). Приготував свою коронну і мою улюблену страву - солянку:nyam2:

• Подобається Подобається x 1
  19. Locke

Видно побачив, що донечка прийшла з випуского втомлена і п"яна, от і вирішив трохи її підкрпити. :)
    А може тішився і гордився, що має таку розумну доньку, що здобула другу освіту :good:

20. Іспанка

То другий варіант:) Він в мене любитель приготувати щось смачненьке з нагоди якоїсь гарної події :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)