Доброзичливі балачки -33

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Latana Royal, 13 жов 2017.

1. manur

manur Well-Known Member

Нині познайомився з батьком Олі Цибульської)))
    Її батько народився 12 квітня 1963 року. Він мені дав копію свого паспорта і я там це побачив.
    Кажу "То Ви - космонавт?"
    Він сказав, що в нього ще був (вже помер) брат-близнюк. Олі батько - молодший з них. І, так як народилися вони 12 квітня, то батьки назвали старшого Юрій (на честь Гагаріна), а молодшого - Павло (на честь Поповича)

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А хто така Оля Цибульська? Ми її знаємо? :dntknw:

3. manur

manur Well-Known Member

4. Latana Royal

Прикольно. Стільки разів чула по радио цю пісню і не підозрювала, що її DZIDZIO співає :dntknw:

Та тепер знатиму і про Олю Цибульську :pardon:

• Подобається Подобається x 2
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мабуть всі знають Олю Полякову, а вже її "Шльопки" -то, звісно, чули):)))
    А хто знає, що вона має дуже високу музичну освіту , фах - оперний спів? Я була вражена, чесно. Подивіться "оперну версію шльопок".
    Вона таки талановита, артистична, як ведуча гарна теж. Із родини дипломата...та там вся інтелігенція до верху. А пісні її - то стьоб. Як пісні і у Данилка. Сам смурний і серйозний, а образ дуже комічний. В неї така ж ніша...шоу-бізнес як він є. Гротескна блондинка "в кокошніку". Такий образ дає гарні гроши.
    Дивіться, будете вражені.

Останнє редагування: 6 лют 2018
  6. Latana Royal

Не дуже вражені. Учениці 8-го класу спец муз школи так співають, без мікрофону.
    Освіту може й отримала, раз батьки могли собі дозволити. Багато хто консерваторію закінчує. А потім відбраковка на різні там шльопки :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

Басков теж майже оперний був але життя розтавило все по своїх місцях, так і з Поляковою

• Смішно Смішно x 1
  8. Latana Royal

Тамадою працює :pardon:

• Смішно Смішно x 1
  9. Silver bullet

Я не можу впевнено сперечатися, раз не маю музичної освіти. Звісно.
    Тільки розумю, що батьки-батьками, а без голосу і слуху закінчити музичну школу, музучилище, універ культури і Музакадемію з дипломом оперної співачки - не можна.
    Це скільки треба вчитися, щоб так співати з оркестром? Учениці 8 класу музшколи так співають, хіба?
    Інша справа - провокативний репертуар шоу-бізнесу, образ епатажної блондинки, заробляння грошей. Вона ще для чоловічого глянцу знімається, гвалт)) Це може комусь не подобаться.
    А дома - діти 13 та 7 років, нормальна родина.
    Так що я таки вражена. Як вона пісню Ганни Герман "Ехо любові" на "Голосі країни" співала. І пісня і образ...інша людина, зовсім. Це і є артистизм.
    Басков - тусовщик, що про нього казати. Він і співати перестав.Навіть женитися і заводити дітей ліньки.
    Їі критикував за цю пісню Лазарєв і Вакарчук, і вона гідно відповіла, я вважаю:
    "Скільки Вакарчук знає пісень Лазарєва?" Це - шоу бізнес.
    В ньому треба знайти свою нішу, щоб тебе знали, чули, щоб це дало ім'я і гроші на подальшу кар'єру. Може вона попаде на Євробачення. А голівудська зовнішність?В неї такі ноги, що можна "тільки ходити тими ногами туди-сюди":)

Я поки не побачила її в якості ведучої програми, не послухала пісню Ганни Герман в її виконанні, її пародію на Пугачову, її "Чорнобривці" на "Народній зірці" - теж вважала, що це " поющие трусы".
    Нам треба таких яскравих співачок. Закопати таку красу, артистичний талант і буйну енергію в вузькому сегменті оперного співу - я цього не розумію.
    А ви кажете відбраковка.

Останнє редагування: 7 лют 2018
    • ... ... x 1
  10. Latana Royal

І співають з оркестром, і грають в оркестрі, і диригують оркестром та хором - кожен в залежності від своєї спеціалізації. З сьомого класу починається оркестр і диригування. Один хлопець, з диригентської спеціальності, у випускному класі дав концерт за власним твором для хору із камерним оркестром. Тобто він не просто написав музику. Він написав музику для кожного інструменту в оркестрі і для кожної партії голосу в хорі, потім все це зіграв на хорові з оркестром. Зараз він продовжує вчитися в Австрії.
    І, так, музиці і балету треба вчитися з дитинства. Решту професій можна надбати в якому завгодно віці.
    Не існує диплому оперної співачки. Так само, як не існує диплому адвоката. Оперна співачка - це професія. Тому Полякова ніколи не була і не буде оперною співачкою, бо вона в опері ніколи не співала.
    А те, що деякі люди звуть оперним співом зветься академічною манерою співу. Цій манері вчать в академічних музичних закладах, в тому числі в консерваторії. Голос, слух, почуття ритму можуть бути вродженими, а можуть бути надбаними. Для цього і школи. Все це, і голос, і слух, і почуття ритму - як м'язи тренуєся, якщо працювати, то буде результат. Певній манері співу теж вчать. Тільки тембр неможливо так просто змінити, хіба що спеціальними операціями.
    Наявність слуху і голосу ще не ознака таланту. Талант полягає у вмінні цим скористуватися правильно.
    У доньки в класі вчилася 4 роки дівчинка із моцним від природи голосом. Вона співала оперним, як Ви кажете, голосом у 8 років, просто сумуючи під дверима в коридорі, очікуючи з іншими дітьми маму із батьківських зборів. З нею узявся займатися сам керівник хорового відділу. Але в неї не було внутрішньої мотивації і вона перейшла в звичайну школу та покинула займатися музикою. Інший приклад. Вчителька дуже сварить ученицю, хоча їй це не властиво. Запитую у доньки, чому вона так ставиться тільки до цієї учениці. Та пояснила, що у дівчини від природи великий потенціал, але вона ліниться, не зацікавлена його розвивати, тому не намагається відчути те, що їй показує вчитель. В результаті на сцені - наче й голос нічого, але пісня виходить якоюсь мертвонародженою.
    Звичайно, що ніша і все таке, мають своє місце у житті. Можно нічого такого не вміти, просто матюкатися і тим прославитися. (Не треба приводити приклади?) Питання тільки - серед якої публіки.
    Чим вишуканіша і обізнаніша публіка - тим вище талант і майстерність артиста, якого ця публіка шанує. І тут ще треба пам'ятати, що "кількість" не означає "якість", часто, навіть, навпаки.
    "Такое и я могу. А пусть Мурку сбацает" (с) Промокашка
    Пам'ятаєте? Ви посміхалися в цьому місці?
    Так само і інші посміхаються при розмовах про талант Полякової і геніальність її "шльопок" :)

Останнє редагування: 7 лют 2018
    • Подобається Подобається x 2
    • ... ... x 1
  11. Silver bullet

"Шльопки" - це взагалі-то стьоб)
    Геніальності в неї нема, геніальністі ні в кого із сучасних нема. Царство небесне Хворостовському, чи була в нього геніальність?
    В неї є добрий запас артистизму. При тому що цю співачку не зрівняти с безголосими співачками, яких вагон. А далі буде.
    Я за те, що не варто дивитися однобоко з висоти "високої музики".Вона таки для одиниць. Монсеррат Кабальє важко перевершити, а співати в оперному театрі - хто тебе знатиме і на яку зарплату житиме твоя родина.
    Снобізм у багатьох на словах, а як дійде до справи...
    Життя жестоко розбиває високі мрії.
    До речі, вона співає вже давно, є відео, як і що вона співала в 17 років. Скромна така дівчина була, співала про кохання. І кому воно було потрібно? Масова культура - це щось інше - що швидко запам'ятовується, під що танцює молодь.
    А зараз їй вже 33, і ось тільки зараз її узнали - як тільки образ гротескної блондинки взяла. Мені це теж не дуже, бо мій вік вже не той.
    Але я впевнена, що довго цей образ експлуатуати вона не зможе, щось буде інше...Може, буде писати пісні.

• ... ... x 1
  12. Latana Royal

Хто таке в голову вбив? Чому в Європі, в Америці на концерти класичної музики ходять звичайнісінькі люди, рядові працівники технічних компаній, а у нас сидить цвях у голові, який нічого, окрім вульгарності, туди не пропускає? Чому "високої"? Чому "снобізм"? Чому мрії? Що заважає "вживати" якісне мистецтво? Для мене це така ж загадка, як і те, що негри із Африки володіють кількома європейськими мовами, російською і навіть українською розмовляють живучи тут пару років, а наші однією і то безграмотно висловлюються. Невже це пролетарське виховання так отруїло мозок масам?
    Ну, якщо ціллю було те, щоб її голосом горлали динаміки на Благбазі та п'яні баби у рожевих колготах танцювали під неї в забігайлівці - то так, ціль досягнено.
    Ви жартуєте? Сходіть хоч раз у житті в оперу, так, просто, для загального уявлення і подивіться на справжню красу, артистичність, яскравість та енергію.
    А що ця "яскрава співачка" несе в українську культуру, окрім несмаку? Вона, взагалі то, українська? Шльопки - стьоб? Та я поцікавилася її репертуаром :facepalm: і мені соромно стало і страшно. Пошуковик на її ім'я видає тільки отаке:

363.JPG
    Це не образ, це - сутність.

Вибачте, але Оля Полякова - лакмусовий папірець масового несмаку і невігластва нашого суспільства. І замість того, щоб огородити молоде покоління, Ви пропонуєте псувати їх Поляковою. Правда, не розумію. Для мене це прозвучало так само дико, як коли б Ви сказали: "Роздайте дітям цигарки, бо це круто і модно".

Ні, я зовсім не пропагую усім підряд слухати оперу, в жодному разі! Про оперу пішла мова тільки тому, що Полякова вирішила примазатися до оперних співачок, а народ і підхопив, від бездосвідності. Багато є різної музики, різних жанрів. Але такий відвертий непотріб - навіщо? Треба себе поважати, ІМХО.

• ... ... x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

Блонда
    02F2F7B7-4F6E-4B51-80F9-B9563BB2B733.jpeg

• Смішно Смішно x 1
    • ... ... x 1
  14. Latana Royal

• Смішно Смішно x 1
  15. prius

prius Well-Known Member

Білякова :)))

• Смішно Смішно x 2
  16. Silver bullet

Латано, та була я в опері. Аж тричі)
    Знаєте, як попсу чи шансон я слухаю рідко, так і опери - це на любителя.

Є така музика, що доводе мене до сліз, але це не оперна тема, точно.
    Може, в Харкові опера не та, що треба) а, може, я до неї не доросла і вже мені не світить.

• ... ... x 1
  17. prius

prius Well-Known Member

Але деколи слухаєте?

• Смішно Смішно x 1
  18. terRen

terRen Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
    • ... ... x 1
  19. Latana Royal

:)))

Що слухали?

Ну, різниця, все ж таки, є, невеличка.:mocking: Попсу і шансон можна слухати навіть із ампутованим мозком. А опера - робота не для лінивих, бо як мінімум, треба прочитати лібрето :)))

• ... ... x 1
  20. Latana Royal

:haha: Цікаво, як мої відреагують, якщо я завтра так одягнуся? Бажано, у кишені побільше мідяків покласти :crazy:

• Смішно Смішно x 2
а де твій аватар? :)