Доброзичливі балачки -33

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Latana Royal, 13 жов 2017.

1. Evg

Evg Санкт-Петербург

Вечора доброго всем !!! :give_rose::drinks:

• ... ... x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

В нас почалась зима,два дні падав сніг тепер ось A61B4450-67D1-42CC-B108-B1919AC6A249.png F9ADD7F9-45FE-4F63-9FC7-FF9068701CFC.png

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

• ... ... x 1
  4. terRen

terRen Дуже важлива персона

...і в нас :sad:

За погодою перших 12-ти днів, передвіщали погоду кожного із 12-ти місяців року, що наступає.
    Так 26 грудня відповідає місяцю січню, 27 — лютому, 28 — березню і т. д., аж до 6 січня, що вказував погоду на груднь Нового року.
    Так ось, сьогодні було сонячно і теплінь, а хтось казав про сніг і мороз...:pardon:

• ... ... x 1
  5. terRen

Кактус??? Він що, без колючків був?

• Смішно Смішно x 1
  6. terRen

А чом ВДРУГЕ?
    То хоч рослина не колюча, а кактус, як їжак :scratch_one-s_head:
    Колись так в родичів собака загриз їжака, який ввечері прийшов до його миски їсти. Морда вся в крові, а він гарчить, шматує його :facepalm:

7. Latana Royal

Переживемо! Я вже пам'ятаю дощовий Новий рік, років 19 мені було. До цього усі зими, які я пам'ятала, були зимними. А років кілька тому були дуже люті зими, у нас ставили намети із дровами і пічками, щоб бездомні могли відігрітися, бо багато було випадків коли люди замерзали на смерть. І о сь знову тела зима. Мабуть воно циклічно іде. Але ще лютий попереду, а він завжди має сюрпризи.

8. Latana Royal

Бо він один раз зламав і свекруха поставила відламані шматки коріннячко пускати. А це він його вдруге дошматував. Рослина не колюча, щось стовбуроподібне.
    То якийсь дуже сердитий собака о_О

• ... ... x 1
  9. terRen

Ніби й не такий вже сердитий, але коли хтось наближався до його їжі, то завжди шкірив ікла і гарчав...

• ... ... x 1
  10. terRen

@Evg , це я на таку жартівливу картинку натрапила :mocking:, думаю вже можна Тебе вітати :drinks:

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • ... ... x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

То кожна собака так буде робити

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. terRen

@Evg - Женя :give_rose:, з Днем народження :drinks:

:air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss:

Останнє редагування: 27 гру 2017
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • ... ... x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

Їх було десять ,і на девятому я побачив як вона то робить ,вона кутовими зубами відгризала голки ,робила собі таку немалу вирубку ліса а потім гризла сам кактус

• Смішно Смішно x 4
  14. terRen

А він якось особливо реагував, вже здалека починав наїжачуватися, як тільки бачив, що хтось підходить. Знала таких собак, що можна було забрати його миску навіть під час їжі.

15. prius

prius Well-Known Member

Що цікаво , росло таке чудо аж до стелі,так вона до нього не підходила 5A7C301F-B47B-408B-8289-F246B6880CD8.jpeg

• Подобається Подобається x 2
  16. prius

prius Well-Known Member

то інстинкти які можна погасити, моя собака нікого до миски не підпустить а я можу забрати, колись в мене була ротвейлер то кістку в неї міг забрати я і дружина, на доньку могла трошки погарчати а потім віддавала , інших просто могла розірвати

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. terRen

Тварини знають, які трави лікувальні, їстивні, а ця мабуть отруйна, здається кажуть на неї "тещин язик".
    Скільки вазонів росте в спальнях у людей, і вампірять чи отруюють, а не всі про це знають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. terRen

Доброї ночі!:)
    Щось я сьогодні засиділась тут :scratch_one-s_head:
    :kambek:

• ... ... x 2
  19. prius

prius Well-Known Member

Так і є, я як взнав що вона отруйна то знищив,ця називаєтся ДИФФЕНБАХИЯ,тещин язик такий DA1913EF-E807-4854-80B4-EC7B02A6F6EC.jpeg

• Подобається Подобається x 2
  20. Latana Royal

Це якщо виховувати змалечку. Собаки легко навчаються. Треба тільки бажання.
    Та навіть кота можна навчити. Мій кіт навчився виконувати кілька команд. Капці не приносить, нє, але коли кажу "ходімо спати" - він розуміє, що далі чергування біля холодильнику не має ніякого сенсу, аж до ранку. :mocking: Тоді він швиденько йде і займає своє місце на нашому ліжку.
    А взагалі то, у нас із котом любов і повне порозуміння. Якщо його потрібно виставити із кімнати, він слухається тільки мене. Інші можуть ганятися за ним, вмовляти, ходити на кухню і бахкати дверцятами холодильника - кіт тільки дивиться із цікавістю на ті спроби :))). Мені ж досить сказати "давай, виходь".
    І коли із вікна на вулицю вивалювався по необережності, і десь перелякано ховався, бо він суто домашній і вулицю знає тільки з балкону, то виходив із своєї схованки тільки на мій голос.
    Хоча, мені доволилося його і сварити сильно, і карати, особливо, коли донька була малою і кіт на неї полював та цілився в обличча.:pardon:

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • ... ... x 1
а де твій аватар? :)