Доброзичливі балачки -32

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Evg, 22 бер 2017.

Статус теми:
Закрита.
  1. Evg

Evg Санкт-Петербург

А мне вот обидно стало... я как раз при совке молодой был... и всегда место уступал :cry: :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

На 100500 відсотків погоджуюсь!
    Але, зараз має місце інше явище. Хотіла відразу на прикладі привести, але не можу пригадати як того хлопчика звати, щоб знайти в інтернеті. Я як пригадаю - відразу напишу. А поки що прийдеться повірити мені на слово :)))
    А історія така, що мати п'яниця і неук, а син - як підкинули. Дуже розумний і усвідомлений. Такі думки його голову навідують, що вдома у нього такого і близько немає. У підлітковому віці почав писати підручники з математики і фізики для дітей! Тобто він тлумачить те, що оті швабри з дипломами у школі дітям пояснити не в змозі, щоб дітям зрозуміло було!
    Це дуже яскравий приклад. Та я подібне спостерігаю часто. Ні, не обов'язково щоб батьки алкашами були. Але отак дивишся і бачиш, наскільки деякі діти бувають мудріші від своїх батьків і скількому у цієї дитині мають батьки навчитися.
    Саме оці діти підростають.

• Подобається Подобається x 3
    • ... ... x 1
  3. Latana Royal

Не нудіть, будь ласка...

• Смішно Смішно x 1
  4. terRen

terRen Дуже важлива персона

Ага:dance3:, впізнала...:mocking:
    Там же біля "Пантеону"

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. Latana Royal

Дурість несусвітня!
    Якщо Ви, з приходом старості, перестали бути щасливим, це не означає, що ніхто не щасливий.
    Моя дитина щаслива і життєрадісна без совка і Брєжнєва. А коли вона слухає про те, як і що відбувалося у сересері - ось тоді робиться сумною.
    Так що, коли Вам щось не подобається - просто відійдіть від люстра! :)))

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Latana Royal

Навіть від картинки дух перехоплює!
    А що казати про реальність!

• ... ... x 1
  7. Latana Royal

Та ще й срок можна було запросто відхопити, коли що...

• Подобається Подобається x 3
  8. Evg

Evg Санкт-Петербург

Ну кроме родителей есть еще бабушки с дедушками... :) библиотека... литература... Книги в юном возрасте очень даже формируют личность. Ну я по себе сужу... :)))

Что касается алкоголизма... это болезнь. И скверных трезвенников никак не меньше чем скверных пьяниц. :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  9. Evg

Evg Санкт-Петербург

Это факт...

10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Трускавець. Біля музею.

Трускавець. Picture gallery

Трускавець. Стіна плачу.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Evg

Evg Санкт-Петербург

А кто-то дремлет... не обращая внимания на красоту и жару... :mocking:

• Смішно Смішно x 2
  12. terRen

Рим. Фонтан "Треви"
    Монетку кидав..?

• Зе бест! Зе бест! x 2
  13. Коммунарец

Не знаю. Мене ніхто не загнобив, але я не за те, щоб повертати історію назад, як деякі скулили на ДКР, а тепер стали патріотами і співають гімн України, як Штепа зі Слав'янська.

14. Коммунарец

А може збирав монетки?

15. Коммунарец

Може він помер? Он, який вже чорний став на сонці...

• Смішно Смішно x 1
  16. Evg

Evg Санкт-Петербург

Да... кидал :air_kiss: даже три... за все семейство... :mocking:

• Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Latana Royal

Ти й тепер поступаєшся, я впевнена. Бо ти - виключення! І не тільки в тому!
    І ти ж розумієш, що я не про тебе писала, і не про когось конкретно, а про тенденцію, про явище.
    От ти кажеш образливо. А знаєш як мені образливо бачити чоловіка років 50-ти, який сидить чавка в трамваї, а потім сміття у вікно кидає без сумніву і сорому. В мене колись аж дихання зупинилося від шоку. Або є багато таких, які прикидаються старше, ніж є насправді і на тій підставі дає собі дозвіл поводитись як свиня, відштовхувати від дверей хоч жінок, хоч дітей, щоб собі краще місце зайняти.
    В мене років зо два був випадок. Я їхала з роботи. Дочекалася тролейбусу на зупинці (це кінцева, біля метро, тролейбуси ходять великі, нові, з інтервалом у 2 хвилини в час пік), тобто ажіотажу не буває, щоб ти розумів. От він під'їхав, я увійшла, пройшла і сіла, бо їду до кінця. І відчуваю, як по мені щось як гепне. Повертаюся - а то дід з наплічником, ліг прямо на мене. Тобто він сів на місце поруч зі мною, але так, сперся на мене, що я аж зігнулася. Я спочатку подумала, що він перечепився і не втримався на ногах. Та дивлюсь, що він і не думає щось змінювати. Потім вирішила, що він не розраховує габарити свого наплічника, хоча ж можна відчути, що ти оперся на людину. Я вибачившись звернулася до нього і повідомила, що він лежить на мені і я довго так не втримаю його. Він наче не чує... А потім як визвірився о_О як почав претензії висувати, що я зрозуміла, що то він навмисно вдарив мене і обпирається з усієї сили.
    Думаєш через те, що старий? Ні! Він ніколи чоловіком не був! Він і молодим був мудаком. Бо вихована людина не зможе втратити свою гідність, в будь якому віці. ІМХО

• Подобається Подобається x 2
    • ... ... x 1
  18. Evg

Evg Санкт-Петербург

Там нельзя... стоят дядьки со свистками... и сразу свистят... только до воды дотронься :mocking:

Читал... шо 1600 евро в среднем каждый день собирают со дна фонтана ... не проверял :)))

• Інформативно Інформативно x 1
  19. terRen

Ага, у фонтані виловлював :mocking:, уявила Женю :haha:

• Смішно Смішно x 1
  20. Evg

Evg Санкт-Петербург

Да... :yes: есть люди которым кажется что мир крутится толь вокруг них ...
    Но так всегда было... и так всегда будет.
    Свинья обычная... городская :)))

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)