Доброзичливі балачки -32

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Evg, 22 бер 2017.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Якби я хотіла описати весь процес, то я б його описала. А так в двох словах для загального поняття цілком вистачить:)

    Солодких снів!
    [​IMG]
     
    • ... ... x 3
    • Подобається Подобається x 1
  2. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    вони усі красені, та мені Алек більш за інших імпонує
     
    • Подобається Подобається x 1
    • ... ... x 1
  3. prius

    prius Well-Known Member

    Як актор він супер,як людина дуже жорстокий
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. wink

    wink миється в бані

    1) щодо відсутності кисню при виробництві вина згоден...

    2) щодо дріжжів... я там так і написав )
    спирт утворюється під дією тих природних дріжжів, що живуть на сировині......
    з природного цукру, який міститься в сировині...


    додаєте цукор-пісок з цукрового буряку?

    треба тоді чесно називати: фруктово-ягідно-бурякове вино... :pardon:
    букет смаків залежить від співвідношення сировини :pardon:
     
    • Смішно Смішно x 1
  5. Latana Royal

    Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

    Добре, що я не знайома з ним особисто :mocking:
     
    • Смішно Смішно x 2
  6. terRen

    terRen Дуже важлива персона

    ВСІМ, :cofee: ДОБРОГО РАНКУ!!!

    [​IMG]
     
    • ... ... x 3
  7. wink

    wink миється в бані

  8. wink

    wink миється в бані

  9. Flametta

    Flametta Well-Known Member

    :)))
     
    • ... ... x 1
  10. wink

    wink миється в бані

    хазяйки!
    сипете цукор-пісок з цукрового буряку? :scratch_one-s_head:
    чесно називайте варення: фруктово-ягідно-бурякове :)
     
    • Смішно Смішно x 1
  11. wink

    wink миється в бані

    цукрові буряки також присутні у кожній чашці кави і в кожній цукерці ;)
    шо за рослина така корисна, не розумію :dntknw:
    опіум для народу :pardon:
    20131001131118.jpg
     
    Останнє редагування: 28 чер 2017
  12. Flametta

    Flametta Well-Known Member

    Доброго! :)
    [​IMG][/QUOTE]
     
    • ... ... x 3
  13. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Доброго ранку!

    [​IMG]
     
    • ... ... x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. wink

    wink миється в бані

    Кергуду на Азовському морі? :scratch_one-s_head:
     
    • Смішно Смішно x 1
  15. iso

    iso Well-Known Member

    На всякий випадок.
    Кріплені - це коли до вина додається спирт або щось подібне.
    Міцні - це коли до вихідної сировини додається цукор.
    Сухі - зрозуміло без цукру.
    Стосовно овочевих вин - вихідна сировина має багато кислоти. Тому, щоб ми не зброджували - вишня, яблука, агрест, порічка - все треба розбавляти водою, крім винограду і мінімум води до малини.
    Бродіння.
    При оптимальних співвідношеннях вода-цукор-сировина -температура вино може мати до 16 відсотків спирту.
    Швидше бродить, якщо додати винні дріжджі. І правильно написав manur - має бути гідрозатвор на бутлі, щоб не поступало в систему повітря.
    Так роблять яблучний оцет - зброджують сок з доступом повітря.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. wink

    wink миється в бані

    нафіга ви берете кислу сировину? :scratch_one-s_head:
    хіба сік сам по собі не забродить?
    усе перелічене може бути СПІЛИМ - вам це не спадало на думку? ;)
     
    Останнє редагування: 28 чер 2017
  17. iso

    iso Well-Known Member

    А Вам не спадало на думку, що Ви чогось не знаєте:)))
    А Ви поцікавтеся вмістом кислот в овочах і ягодах порівняно з виноградом (дані щодо винограду подають для визрілого на Півдні винограду)
     
    • Смішно Смішно x 1
  18. wink

    wink миється в бані

    давайте без довідників, по-простому...
    беремо яблучний сік зі спілих яблук... ставимо у тепле місце, без кисню...
    щось буде відбуватися? :)
    (я так не робив, бо в мене нема зайвих яблук,
    просто теоретично цікаво - нафіга додавати цукор-пісок з буряку?)
     
  19. iso

    iso Well-Known Member

    Вийде вино, відсотків 5-7 спирту. від якого щелепи одна з другою переплетуться. Це не теорія - практика
    Цукор, чи з бурака, чи з будь-чого іншого, дріжджя перетворює в спирт.
     
  20. wink

    wink миється в бані

    так може щелепи й переплетуться... від концентрованого натурального смаку...
    тре потроху смакувати
     
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)