Доброзичливі балачки -31

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем terRen, 21 лис 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. npocmo

npocmo дачник

ой, як складно балакає, страшенно компетентна людина :pardon:
    до речі, брала участь у атестації поліції
    Відео - Перший канал

Останнє редагування: 24 лис 2016
  2. npocmo

npocmo дачник

білка, ну вкинь туди кіло моркви і кіло капусти - покажеш сік :popcorm1:

3. terRen

terRen Дуже важлива персона

Відпочивай і вигрівайся:), недаремно є така приказка: "всюди добре, а вдома найкраще":good:

• ... ... x 1
  4. terRen

О, Господи, я як прочитала...о_О не буду писати, які мурахи по шкірі полізли:skull:.
    @Alias , якщо немає можливості другого помешкання знайти, то може хоч якись калорифер включай чи на кухні газову духовку, якщо така є?

То що по всій квартирі батареї замуровані? Якщо ніхто не стукає:acute:, не проситься на зовні, значить немає там нікого:pardon:
    Я таке теж вперше чую, щоб батареї "поховати"о_О. Люди навпаки щось придумують аби тепло зберегти, навіть штори/тюлі піднімають, щоб не затримувалось, хоч не знаю чи щось то дає...:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
    • ... ... x 1
  5. npocmo

npocmo дачник

взагалі-то бетон добре проводить тепло... в усіх напрямках...
    а електрообігрівач?

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Знайти то можна.Але зараз не дуже хочеться, бо знімаємо вдвох з дівчиною яка майже весь час за кордоном, хозяйка майже не навідується - гроші на картку скинула та й все. Квартира знаходиться в дуже зручному місці - мені дуже зручно добиратися звідти на роботу, сучасний райончик, комунікації і т.д.
    Газ є, але ним грітись:scratch_one-s_head:
    Я ж як не на роботі, то сплю після зміни та й платити за опалення якого немає + газова плита для опалення + каміно_О Занадто, нє?
    А якщо вже відстукав?:mocking:
    Ага, по всій
    Хм...я бачу як він у всіх напрямках проводить.:)))
    Прийдеться купляти. Але ж електрика теж грошей коштує, нє?
    Рахунок за опалення за 10 днів 459 грн. Скільки буде за повний місяць + електрика?о_О

• ... ... x 1
  7. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Чорниця, а ти там не припух від голоду і холоду?
    Он, бачиш, побігла, волосся назад - то я понеслася купувати соковитискач, щоб вкинути туди моркви і капусти, аби тобі звітувати :girl_witch:

• Смішно Смішно x 3
  8. Latana Royal

@Alias, я пробувала майже все і можу тобі точно сказати: електрообігрівач масляний - дуже дорого за ціною і вартістю електрики. При цьому дуже неефективно, бо поки він нагріе тебе, йому спочатку нагріти повітря, а повітря температуру погано тримає, то тобі вже на роботу пора буде йти. То ж будеш мерзнути і багато платити.
    Найефективніше, це придбати найдешевший тепловентилятор, щоб він швидко й цілеспрямовано тебе нагрівав. І електричне простирадло. В мене воно лежить під звичайною постіллю, мені достатньо увімкнути його за 5 хвилин, щоб лягти у тепле ліжко і вимикаю ще хвилин через 5-10, бо вже стає жарко на ньому.
    Під ковдрою тепло усю ніч. А коли раптом замерзну серед ночі, то клацну його ще хвилин на 5.
    Ще, буває так, що вранці не хочеться вилазити у холодну кімнату. То я його вмикаю на кілька хвилин, щоб стало жарко і хотілося прохолоди. Тоді встаю не відчуваючи дискомфорту.
    Це найекономніший варіант із того, що я знаю. Електрики мало йде і через інтернет можна замовити недорого.

• Подобається Подобається x 3
  9. Alias

О, у нас є таке. В тому році замовляли татові . Я тільки боюсь одного, а раптом воно десь замкне...згорю ж, нафік
    Масляний обігрівач вдома є.Треба його тільки привезти.
    І дуйка десь в гаражі пилом припадає теж є.

Мені не дає спокою думка про замуровані батареї.
    Які можуть бути версії?
    Хазяйка пояснювати це диво не хоче.

• ... ... x 1
  10. Latana Royal

Масляний обігрівач я продала нафік, бо навіть коли електрика була дешевша - він багато жер грошей.
    Щодо постирадла - я теж так хвилювалася, але ж вже скільки років і нічого, не згоріла. Там все ізольоване. Можеш одне роздерти, щоб заспокоїтись. Я так і зробила :)))
    А батареї замуровані, бо власниця - курка без мозку. Багато хто такий модний ремонт поробили. А ламати чере вас не хоче, бо то ж не їй холодно, так навіщо їй додаткові клопоти і збитки :pardon:
    До речі, скільки градусів у вас в квартирі?

11. Alias

МИ їй пропонували, що самі все зробимо. Батько б приїхав і зробив.
    Це точно. А платити дурні гроші просто ні за що у неї не виникає питань.
    Я не знаю. Бо опалення дали десь за кілька днів до сесії.Ну і з того часу мене ж там не було.
    У п"ятницю мені в лікарню то треба буде заміряти.

• ... ... x 1
  12. npocmo

npocmo дачник

які все-таки тупі бувають білки :dntknw:
    1)на моєму аватарі не чорниця, а ожина :good:
    2) є велика різниця між виготовленням соку з томатів... і з моркви, чи тим більше з грубої зелені...
    3)я думав, що ти радиш з власного практичного досвіду :sad:

13. Latana Royal

Ну там, окрім роботи, і матеріал треба буде якийсь купувати. А як обоїв таких не знайдеться, бо прийдеться усю кімнату переклеювати, або перефарбовувати, якщо там під покраску. А що як в неї там старі іржаві батареї? От вона й не хоче відкривати, щоб не замінювати їх. А вам який зиск купувати батареї в арендовану квартиру?

14. Alias

У нас була Мулінекс.Робити сік з селери, гарбуза, моркви і буряка і шо?
    Якщо промислові масштаби, то вже купуйте собі відповідну. В чому проблема?
    Хамити навіть білкам якось не по-чоловічому.
    Та кому потрібна та ідентифікація?:mocking:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • ... ... x 1
  15. Alias

От ти загнула!:)))
    Шпалери ніякої цінності не мають бо старі й вже подерті кішкою:)))
    Шматки гіпсокартону знайдуться. У мене ж батько займається будівництвом. Там можна було б просто просверлити дирки . То вже придумали б якби дозвіл дала.

16. Latana Royal

1)Ти б не хамив, дядьку, бо в іншому випадку продовжуй розмовляти сам із собою.
    2) Мені байдуже, що там в тебе на аві, тому й придивлятися не цікаво
    3) Я з власного досвіду і раджу. Але це не означає, що якийсь жлоб, замість "дякую" буде мені завдання недбало давати, наче власній прислузі.
    Йди, шукай відгуки в інтернеті, бо на хазяйку в хаті ти ніколи не заробиш, власне, як і на саму хату...

17. Latana Royal

:))) нє, ну я відразу по максимуму варіанти прикинула. А як там вже насправді, то я ж того не бачу :pardon:

18. npocmo

npocmo дачник

та я подумав... дійсно, нашо мені спілкуватися із скандальними людьми :dntknw:
    пошукаю цікавіші справи ;)

19. terRen

Ой, і я такого боюся, і взагалі боюся електрики...:pardon:наелектризована і без неї:hang1:
    У нас масляний обігрівач також є, і погоджуюсь з Латаною, він довго нагрівається і багато тягне енергії, а "дуйку" можна, у нас така є:blush: вона за лічені хвилини нагріває кімнату, має різні режими: тепло, холод, крутися або спрямовано дує тепло.
    А опалення індивідуальне чи цетралізоване? Якщо чесно, то дуже дивно:cools:, невідомо які там батареї, рано чи пізно без доступу повітря вони потечуть...і добре, якщо комусь не на голову. А замуровані вони цеглою, чи лише гіпсокартоном?

А ти особисто, ту господиню квартири бачила?:) Ну, щось таки вона на це відповіла? :mda: Якось вам радила, як ви маєте обігрівати квартиру, і за яке тепло маєте платити, якщо воно до вас не поступає?:pardon:

• Подобається Подобається x 2
  20. terRen

Ну, якщо там би когось таки замурували за твоєю версією:blush:, то він би спокою не дав нікому :scare:навіть бувши трупом. Знаєш хто такі "барабашки"? Так що таку версію відкидаємо...:don-t_mention:

• ... ... x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)