Доброзичливі балачки -31

Discussion in 'Життя форуму' started by terRen, Nov 21, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

аналогічно, ще й понеділок... ще й коктейль з ромом:pardon:

• ... ... x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

В стакані

3. Kergudu

молодці ви)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Потім крильця підросли і став за ніч залітати на гілки дерев. Дочка находила його, знімала, годувала. А згодом і не знайшли. Виріс. Коли кричать сороки, малий каже, що це Борька літає.
    А якщо з гнізда вилітають та падають горобці чи ластівки - пропадають. Іх не нагодуєш. Воду можна зі шприца дати, але вони не їдять ні зерно, ні кашу, ні хробачків. Батьки, мабуть, комашками годують.
    Тільки шукати гніздо.

• Подобається Подобається x 2
  5. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

ммм, цікавий вибір? чом так? коньяк для здоров'я корисніше
    а я вже 3 по 300 чаю ..:cools::cofee:

6. Kergudu

та, тут допомогти складно
    не знаю, в компанії чого тільки не зробиш)) вперше мабуть за своє життя пробувала щось подібне)))
    я теж прихильниця алкоголю без мішанини))

7. lia lemony

висновок - тре дитині батька папугу завести!

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та є і батько, і пташки в клітці))
    Більш нікого заводити поки не плануємо) але в житті як на довгій ниві - всього буває :)

9. lia lemony

ееее, тут така справа, що добрий алкогольний напій грішно мішати..
    у студентські роки кроваву мері не робили ?

10. Kergudu

робили) домашня мішанина не рахується))) ше з колєжанкою робили так --- лайм розтираєш з коричневим цукром і горілочки туди......іде як в суху землю)))

• Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. lia lemony

як цікаво, тато - в одному рядку з пташками :cools::)))

12. lia lemony

як показує досвід роботи в громадському харчуванні/ нічних барах/клубах - тільки останні роки в нас прогрес в барній справі, але все одно можна на шмурдяк напоротися. А воно нам треба таке? а потім шлунок від цього ще болітиме...
    ото ти смачно розповідаєш, мені ажж того забажалося. Ехх, на тому тижні порушила спортивний режим, ще і 8 березня... і що робити :pardon::)))
    Стоїть пляшка бехеровки, немає гарної компанії, бо усі -або у декретах , або "закодовані" як я, або не тямущі у напоях їм все одно що пити

• Смішно Смішно x 1
  13. Kergudu

о, у мене те саме)) я вже кажу - одні "трєзвєннікі і язвєннікі":))) нема з ким душу відвести))

14. lia lemony

та я вже і сама майже така стала за останні роки:blush::))), а що - один вечір возліяній смачних - мінус одне тренування, а якщо так двічі на тиждень.... коротше , а воно "за все уплочЕно" :))), як каже тренер, - не буде ні якого результату, якщо млинці варениками закусувати, а шампанське коньяком, краще відразу - чистою , біленькою та з солоною рибкою суші :)))

• Подобається Подобається x 1
  15. Kergudu

і не кажи, прийшла з повним шлунком і до холодильника за налисниками....то вже щось пороблено :))):))):))):)))

• Смішно Смішно x 1
  16. lia lemony

17. lia lemony

мммммммммммммммммммм, вчили вчили на роботі , (у кафе ) робити налисники , поки діла не вийшло..
    А в мене пусті млинці з четверга на роботі лежать, тьоті їх чомусь не їдять, а так вимагали щоб я їх напекла (я по-тихому хомьячу), взагалі трохи неприємно, краще б рідним більше залишила, бо на наступний день дома вже була пуста тарілка..

• Подобається Подобається x 1
  18. Kergudu

балувані в тебе тьоті)))) дусту їм кубіками.)))))

• Смішно Смішно x 2
  19. Kergudu

згодна, сусіди давно видерлися далеко вперед...от парочка одна сиділа в кафе..вона полька, він українець...як же ж вона багато говорила....пропав хлоп)))) а в неї то повчитись треба наполегливості))

20. lia lemony

ги)))) ага, воно ж таке звичайні без свідомі або свідомі хитрощі жіночі, - їж та повнішай,:crazy::)))

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)