Доброзичливі балачки -30

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Evg, 18 сер 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А це навіщо? Як сказала б моя мала: "это пошло"

2. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Ранок п'ятниці..та ще без керівництва на роботі ...мммм
    Смачного усім!

• ... ... x 2
  3. Gregory Haus

Gregory Haus Well-Known Member

мені не зле, але я до тебе.
    роблю хренівку, також настоянку з тархуна,перцівку...
    як робити колганівку?

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хіба ще є такий день? Це ж здається пережиток совка.

Похмілля теж пережиток. Люди інакше п'ють.

• Подобається Подобається x 2
  5. manur

manur Well-Known Member

:haha:

Вкинути калган в самогон і зачекати 3 тижні.

Як то - навіщо? Аби святкувати. Традиція така)))))

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не смішно зовсім. Шоб заробити це "похмілля" (банальне отруєння, інтоксикація), треба або нажлуктатись так шоб з вух пішло, або такої якості алкоголь шо вивертає три дні. Від якісного алкоголю нема ніяких похміль, взагалі він вивітрюється швидко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Більшовицька традиція. Ги-ги.))

• Смішно Смішно x 1
  8. Gregory Haus

в мене коли питають рецепт, я теж так кажу-сіль,перец за смаком і готувати до готовності :cools:

9. manur

manur Well-Known Member

Але ж я сказав чисту правду. Вас пропорції цікавлять? Ну, як би то сказати..........

Подрібненого сухого кореню рослини Перстач прямостоячий (по народному - калгану) взяти... ну, наприклад стільки, скільки влізе в таке ось упакування з-під Активії :

А, може й менше. Подрібнений корінь не дуже дрібно, отак (на фото він лиш почав сушитися).
    калган.jpg

І оту порцію кореню засипаємо в 3-х літрову банку з самогоном.

Такий опис зрозумілий?

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Gregory Haus

так. дякую.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

12. Latana Royal

В кафе заходимо коли голодні, а дім далеко, або коли треба щось терміново обговорити. Святкувати їжею - примітивна традиція, яка мене, особисто, дратує. Начебто людство розвинюється і культу кендюха немає місця в тому процесі. Їсти треба для втамування голоду. А святкуємо розважаючись. Цього року й на Новий рік не сиділи за столом. Швиденько повечеряли й поїхали на майдани та в парки. Донька сказала, що це був найцікавіший новий рік і до бабусі, де святкують лежачи за столом тупо впіривши очи в телевізор - святкувати більш не поїде :pardon:
    Щодо похмілля - запивати спиртним дитячі свята якось дивно, з моральної точки зору. Але це у разі, коли мораль існує :)

• Подобається Подобається x 3
  13. manur

manur Well-Known Member

Згоден.

Не зовсім згоден. Скільки ділових і амурних питань вирішувалося в ресторанах під час споживання їжі під легкий алкоголій? Думаю, що дуууууууууже багато. Так є. І так і надалі буде.

Отут згоден теж. Це тупа совкова традиція - новорічну ніч проводити за столом і перед телевізором.

Різдво - то зовсім інша справа. То обов"язково потрібно збиратися в сімейному колі. Ну, бажано ще й всіх традицій дотримуватися.

А новий рік?.....

Особисто я останній Новий рік тупо проспав. Біля підніжжя Говерли. Десь, біля 22год ми з друзями завалилися спати. А о 8 ранку 1 січня вже почали підйом на Говерлу.

Новий 2014 рік я також зустрічав незвично. Біля 23год я і католицький священник-поляк вийшли з його помешкання і піднялися по снігах до місця, звідки було видно значну частину міста Петропавловськ-Камчатський. І спостерігали за фейєрверками, яких там було, ну, не те, щоб багато, а просто ДО-ФІ-ГІ-ЩА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    А оцього я теж не дуже люблю. Бо в таких місцях в новорічну ніч просто забагато нетверезого народу. А це неестетично.......

• Подобається Подобається x 2
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ну. Товктися по голольоду під облізлою ялинкою. Шо за щастя? Шо людям не сидиться, якесь шило в дупі.

15. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

16. Latana Royal

Зараз дуже великий вибір розваг, тому кожен знаходе те, що йому до душі. Ми так точно не розглядали алкашів. Нам навпаки, траплялися веселі і доброзичливі компанії, ми пригощали один одного цукерками, підхоплювали танок, жартували. Може вони й пили для цього, але зовні виглядало все дуже чемно.
    Ялинка на головному майдані була уся із світлових спецефектів, а навколо було побудовано містечко Діда Мороза з купою розваг. Можна було покататися на різних атракціонах, конях, з саньми і без, постріляти в тирі,
    Рошен зробив безкоштовну ковзанку, козак з вусами кувалдою карбував монети. В парку Горького виступали молоді українські гурти, працювали американські гірки, колесо огляду, автодром, каруселі і вночі кататися то інші відчуття, ніж вдень + менші черги. Ми зустрічали знайомих і дуже тому раділи. Ще в цю ніч можна нарядитися у будь який карнавальний костюм і в ньому проїхатися містом і це дуже радувало оточуючих. А ще люди заходили у транспорт й вітали голосно, бажали найкращого, а їм усі дякували і сміялися. А ще дівчата студенти наробили купу бутербродів і годували водіїв, кондукторів у тролейбусах, яким випало працювати в цю ніч.
    Знаєте, доброта, щірість, людяність, безкористливість так не часто проявляються в повсякденному житті і на вулиці, серед незнайомих, що вже заради того варто вийти в новорічну ніч в люди

• Подобається Подобається x 3
  17. Evg

Evg Санкт-Петербург

Вчера приходила... привет тебе передавала :mocking::air_kiss:

Всем... всего :give_rose::drinks:

• ... ... x 3
  18. Latana Royal

:kiss: як мило з її боку :blush:

ця допитлива така, технікою цікавиться :mocking:
    як ти встигаєш впіймати в об'єктив? вони ж рухаються весь час, без зупинки :wacko: а ця, здається, ще й позувала тобі. Он, лапу одну так кокетливо задрала :mocking:

19. npocmo

npocmo дачник

треба закривати :blush:
    02092016162.jpg 03092016164.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 3
  20. Latana Royal

Статус теми:
Закрита.