Доброзичливі балачки -27

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Alias, 27 кві 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

View: https://youtu.be/_Dox_be9iaY

• Смішно Смішно x 1
  2. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

я з вами)
    щось воротить від тих вияснень, треба відпочити, бо настрою на наші домашні розмови тут вже нема.
    відчуття, що манур стоїть за спиною і чекає, коли щось лишнє напишемо)
    @Latana Royal, @Alias, :air_kiss: бувайте, дівчата

• ... ... x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. manur

manur Well-Known Member

Дякую:):give_rose::give_rose::give_rose:
    Дозволю собі зауважити, що з дописів адміна і модерів свідчить, що я таки, в основному, правий в цій ситуації.:blush:

Чесно кажучи, вже й не збирався повертатися до цього всього, але, раз Ви відноситеся більш-менш нейтрально до цього конфлікту, то Вам ще раз спробую пояснити.

То, що особисто мені ця тема показалась цікавою - це умозаключення форумлянки Латана Роял. Особисто їй я не збираюся нічого доказувати хоча б тому, що, як я зрозумів, вона мене в повний ігнор поставила.

Так, я мав що сказати в тій темі, але не тому, що аж так цього хотів, а тому, що людина щось ХОТІЛА ПОЧУТИ на цю тему. Повірте, якби я аж так хотів би на той темат балакати, то давно б вже сам про це мову завів)))) Логічно?

Можливо, Ви прогавили, але з пів року тому вже був тут подібний конфлікт. Причиною було те, що форумлянка Кергуду виставила в балачках серію світлин із своєї подорожі Україною.

І недавно вона знов те зробила.

Вже колись казав і знов скажу. Я вважаю, що кожен українець повинен популяризувати цікаві місця України, якими можуть зацікавитися як і наші громадяни, так і гості з-за кордону.

І, якщо такі світлини постити у відповідних темах (а такі теми на форумі є), то це й буде внеском в популяризацію України.

Ще раз наголошую, що такі речі повинні розміщуватися у відповідних темах. Аргументую : прийде через місяць, рік, 5 років новий учасник, який захоче глянути, в яких то цікавих місцях бували учасники форуму, і, можливо, вибрати й собі маршрут подорожі чи відпочинку. Логічно, що шукати таке він буде в темі, наприклад, "Подорожі Україною". А ніяк не в балачках. Бо в балачках їх не знайде навіть досвідчений учасник форуму, і, навіть, через місяць, не кажучи вже про рік....

А чому я почав шухер на тій расовій темі? (Вірніше, шухеру я й не починав, його вже інші наробили:)). Прошу переглянути її (теми) перший допис. Чи, пак, перше речення допису. А написано там :

"питання/ дискусія назріла..."

Хоча й модератор й сховала автора цього допису, але сам допис не редагувала, з чого я таки тішуся, бо ці три слова там таки залишилися:)

Ще раз прошу перечитати процитовані мною три слова, якими автор почала свій допис. ЯК?????? їх можна зрозуміти???? Людина, яка хоча б трішки має досвід спілкування на форумах (не лише на цьому), має зрозуміти це однозначно - повинна бути відповідна тема. І, навіть, автор того допису повинен таке розуміти.:pardon:

5. manur

manur Well-Known Member

зайве
    :tongue::tongue::tongue:

6. npocmo

npocmo дачник

чого це раптом? може, але чи повинен? є ж якесь приватне житя

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Манур, я Вас виправлю. Було б добре, якби була відповідна тема. Якщо модератор натрапить на такий матеріал, він ПОВИНЕН його виділити, вже хоча б тому, що він цінніший, ніж флуд. Але юзер нікому нічого не винен, окрім як дотримуватись правил, і не обговорювати рішення модератора.

8. npocmo

npocmo дачник

там шось у правилах щодо кирилиці було не дуже чемно...
    може їх написати заново?

9. npocmo

npocmo дачник

і домен якийсь офшорний :sad:

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А шнурки тебе не погладить? (с)
    Вас ніхто тут не тримає.

11. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

емммм, автор хтіла просто потеревенити про життя ( максимум 2 дня ) , ...взагалі тема для цього зроблена..- балачки
    Конфлікт що зараз , що півроку тому на пустому місті зроблено.
    А тут є гості з закордону ? де ? як ми не знаємо?:hunter::dntknw:
    Вам потрібна індексація тем? так зась... так ви її не зробите.
    Форум це актуальні питання, теми , фото тощо , тому згодом це вже не цікаво.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. manur

manur Well-Known Member

Серед постійних - не набагато менше, ніж місцевих.
    Абсолютно згоден. Я конфлікту не робив.
    Вам, може, й ні....

13. Alias

• Смішно Смішно x 2
    • ... ... x 1
  14. Alias

Доброго дня, доброзичливці!
    Полуничного яскравого вам дня!

DSC08746.JPG

ВВечері буде панакота:nyam2:

• ... ... x 3
  15. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

куди ви вже надибали йти?
    та нехай він підглядає вуайєрист , чи нам шкода, бо тож мабуть його "хліб" чи за "спасибі" ото цербером підробляє?))) то все тому що в нього ровера немає )))
    Диви які полуниці у @Alias ...мммммм,

в кого який дресс-код на роботі?
    минулого літа прийшла в шортах подібних - сказали що не можна , і в краватці не можна ,...для мене трохи напружує оце " не можна.." , не розумію чому?!!! бо тоді ж декольте , светри та сукні ( що аж луснуть -обтягує..)- більш не можна на роботі..але з кожним літнім днем все більше таке споглядаю :cools:
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  16. Alias

Показати свій?:)))
    Прикраси не можна, лак не можна, вдень фуражка,вночі кепка.оце й увесь дрес- код:mocking:

• ... ... x 2
    • Смішно Смішно x 1
  17. terRen

terRen Дуже важлива персона

Як добре, що в нас немає дресс-коду:blush:

:yes: Кожному своє...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Alias

У нас цілий день немає води.
    Я зла як собака...ррррр!
    Кажуть порвали провода на двох ЛЕП,насосна знеструмлена.:sad: Обіцяють дати воду опівночі.
    А мені щоб вийти треба голову помити....
    У мене панакота без полуниці:sad:(((

• ... ... x 2
  19. terRen

Полуниці такі, що аж...:nyam2:хоч настрій від полуниць:), бо на вулиці холодно і сиро...брр:facepalm:

• Подобається Подобається x 2
  20. terRen

Доброго вечора!
    Немає в мене панакоти:sorry:, ось чай, щоб зігрітись...

• ... ... x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)