Доброзичливі балачки -27

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Alias, 27 кві 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

и не возмущайся...ты лучший користувач лишь потому, что сам получаешь положительные отзывы, а сам их не ставишь практически никому....-в этом отношении-ты лидер...(а ты честно- Клон??? от уж и не ожидала...:))) )

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мінус користувачам, котрі не знають, що їхні повідомлення стають надбанням форуму. Це в правилах прописано.
    Некоректне порівняння. Балачки не приватна бесіда, в приведеному дописі нема особистих контактів чи фактів з особистого життя.

• Подобається Подобається x 1
  3. Exitus

Exitus Well-Known Member

Жуть яка.. тож напишу я удрух про ручку, яка без пімпачки висуває ампулку, коли її підносять до паперу.. і всьо - я Патента не отримаю, бо то надбання Форуму . :)))

• Смішно Смішно x 2
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Клон-клон :yes:

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Un.Known

Нерозумно з Вашої сторони розкидуватись результатами Вашої праці на форумах.

6. Exitus

Exitus Well-Known Member

Ясно. Хоч, як я чув, публікація ідеї, а той початковий опис десь на форумі, може визначити долю першості винахідника. І форум тут аж ніяк не є власником чи ідея не є надбанням форуму.

• Смішно Смішно x 1
  7. Un.Known

Ну то в чому проблема тоді? :) Ідея Ваша, а де їй знаходитись на форумі вирішує модератор.

8. Konek Gorbunok

тю...(как говорят у нас в Харькове)...так в любом пакете телефонной связи такое же написано...Только все эти "юр" штучки не отменяют уважительного отношения к людям...Неужели так сложно было , спросить согласия человека??? Плюс корректное поведения таки обусловлено правилами форума..и это распространяется (насколько мне известно) на всех...не исключая модераторов...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Konek Gorbunok

это вам так кажется...

10. Konek Gorbunok

не..не приватная..(ну и про личное, насколько мне "показалось" юзер Лия Лимони-как раз личными "переживаниями" поделилась...с веткой "доброзичливи балачки"...)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Un.Known

Мені здається, чи Ви жартуєте?
    Будете модером - тоді і поговоримо.

12. Konek Gorbunok

ух ты...надеюсь клон кого-то выдающегося на этом форуме...не по случайности....(как собственно я подозреваю..)

13. Konek Gorbunok

вы серьезно не понимаете??? я не верю...сейчас идет инсинуация в пользу сложившейся ситуации....оправдание неуважительных действий со стороны "закона"...

14. Konek Gorbunok

хмммм....в беседу вообще вы вошли...я беседовала с вами как с юзером (человеком)...

15. Exitus

Exitus Well-Known Member

хм.. а вона точно залишиться на форумі... ;) :))) І чи то не є Правом форумлянина розміщувати своє повідомлення у Темі в якій він хоче, якщо воно відповідає Правилам і вже заданій Темі... :)

• Смішно Смішно x 1
  16. Konek Gorbunok

щас нам скажут, что это обсуждение-осуждение не соответствует выбранной ветке...угу...:)))

• Смішно Смішно x 1
  17. Exitus

Exitus Well-Known Member

тю, так и есть... ;)
    п 2,9 ;)
    Такшо, готовся на баньку и отсидим с тобой срок у якомусь кине :)))

• Смішно Смішно x 2
  18. Un.Known

А модератор - не людина? :)

Я, як людина, хотіла Вам сказати, що іноді технічно неможливо розпитуватись, чи питати дозволу. Юзери захищені від розголосу персональних даних - усі, навіть нові і незнайомі. Наповнення форуму, якщо воно відповідає цим вимогам, модерується на розгляд адміністрації.
    Ви помиляєтесь. Нема потреби виправдовуватись. І зараз я розмовляю з Вами тільки з поваги до Вас, як до юзера цього форуму. А могла би й не коментувати - або купуєте, або йдете геть.
    Звичайно. Але ще є правила форуму.
    Не скажуть. Це флудильня. Якщо Ваша воля флудити у вашій улюбленій флудильні - чому б і ні? )

19. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Тема знаходиться в розділі "Життя форуму".;)

• Смішно Смішно x 2
  20. Exitus

Exitus Well-Known Member

Знамо ту цему, писали вже... ;):)))
    Але з іншого боку, - де ще можна по-флудіти з Адміном, як не у доброзичливій флудильні ;) :)))

• Смішно Смішно x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)