Доброзичливі балачки -27

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Alias, 27 кві 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. Evg

    Evg Санкт-Петербург

    Спрашиваешь еще ... конечно :blush: :air_kiss: все ...
     
    • Смішно Смішно x 1
  2. Kergudu

    Kergudu Well-Known Member

    о, началось)))
    ти даремно час на кухні не гаєш))
     
    • Смішно Смішно x 2
  3. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Починається сезон заморозок, а в морозильнику ще заморожені білкИ аж з позаминулої паски.Треба утилізувати.
    Наступний шедевр буде Павлова з вершками і полуницею.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  4. Evg

    Evg Санкт-Петербург

    А нечего ландыши получать... не пойми от кого :drag::mocking::air_kiss: вот...
     
    • Смішно Смішно x 3
  5. Kergudu

    Kergudu Well-Known Member

    люблю цветы) вот пойду завтра на день открытых дверей в ботанический сад)
     
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • ... ... x 1
  6. Evg

    Evg Санкт-Петербург

    Здорово... :good: А у нас фестиваль тюльпанов... тока не пойду наверное :mocking: лень...
    Шо у вас... светло еще на улице?
     
    • Смішно Смішно x 1
    • ... ... x 1
  7. Kergudu

    Kergudu Well-Known Member

    тссс, наглядач прийшов)) такс, безе Іринки в тему "форумна кухня", обнімашки Жені і Коника в тему "вот така вона любов",
    карикатури в тему "смішні картинки", а про Тамару в тему "а у нас сьогодні іменини" :))):))):))):)))
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  8. Evg

    Evg Санкт-Петербург

    А нам шо останется... о_О:))) и ли нас тоже... тю-тю...:mocking: по темам....
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. Kergudu

    Kergudu Well-Known Member

    темно) страшно) а надо идти домой) буду болеть за Джамалу)
    ты шо, пропустить такую красоту....а ну бегом и фотоотчет нам...в тему "цветы для королевн"))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Konek Gorbunok

    Konek Gorbunok temporis filia veritas

    • ... ... x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Kergudu

    Kergudu Well-Known Member

    боюсь, шо нам тут молчать надо :)))
     
    • Смішно Смішно x 2
  12. Kergudu

    Kergudu Well-Known Member

    я тоже, кстати) хоть и не пеку)))
     
    • Смішно Смішно x 2
    • ... ... x 2
  13. Konek Gorbunok

    Konek Gorbunok temporis filia veritas

    слушай, а как ты делаешь, чтобы безешки не растекались при выпечке???
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Evg

    Evg Санкт-Петербург

    Та ну... туда ехать через весь город... :beach: ааа... в ботаническом тоже шо-то... цветение сакуры...
    Хотя интересно наверное... сорта какие-то исторические...
    «Фестиваль тюльпанов» — 2016 | Питер Online
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Evg

    Evg Санкт-Петербург

    А у нас светло еще... и я буду американские гонки смотреть... на машинах. :blush:
    Ну если хочешь... могу и Джамалу по-болеть... тока заочно... не глядя :mocking::air_kiss:

    Ааааа.... еще за внучку надо рюмочку... другую выпить :) Карабишину...
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. Kergudu

    Kergudu Well-Known Member

    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • ... ... x 1
  17. Evg

    Evg Санкт-Петербург

    Та... утро вечера мудренее... посмотрим как настроение завтра будет... и состояние :)))
     
    • ... ... x 1
  18. GR_

    GR_ Дуже важлива персона

    А тебя кто то спрашивал что тебе нравится? Ты москаль ,наверное, лезешь куда не просят.:)))
     
    • Смішно Смішно x 1
  19. Evg

    Evg Санкт-Петербург

    Ага... а ты куда лезешь? :)))
    Так... иди ... Евробачення... смотри... там как раз для домохозяек и геев...:)))
     
    • Смішно Смішно x 2
  20. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А чого їм розпливатись? треба гарненько збивати.
    Ось диви...на 4 білка береш 280 г мілкого цукру,1 ст л кукурузного крохмала і 1 ст.л оцту(уксус) пакетик ванільного цукру. Збиваєш білки, хвилини через дві починаєш всипати цукор не перестаючи збивати далі крохмаль і оцет.Збиваєш до стійких піків Щоб підняте вінчиком безе залишалось "стоячим", гладеньким і блискучим.
    Кондитерський мішок наповнюєш масою і відсаджуєш на пергамент.
    Духовку розігріваєш (попередньо) до 180 град.
    Ставиш в духовку (180) ,закриваєш і зразу ж переключаєш на 150 град.
    Випікаєш 20 хв (150)
    далі переключаєш на 130 і випікаєш 1 годину.
    Все.
    На павлова треба робити "гнізда" діаметром 30-25 см , а потім наповнювати вершковим кремом і прикрашати полуницею, ...ну то вже що є.
    Ось трохи невдала спроба минулого року. безе перетримане в духовці, надто темне ну і сама форма абияка:))
    DSC07206.JPG
     
    Останнє редагування: 14 тра 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)