ну извини, я подумала, что умозаключение про то, что больше проигрываешь.. исходит из твоего картежного опыта...
хм... а смисл казати? вона десь на іншій планеті хоча... скажи, шо від її чарівного голосу врожаї покращуються
нууу..одно другому не помеха...у нас в университете, к примеру, был даже клуб игры в бридж...(однако заводилой -был нудный дядька...но фанат...)
Є смисл - співаки люблють, коли ними захоплюються, гучно аплодують... на "планеті" Львів, вона не тільки співає, але й зуби лікує...
Була справа пацанва в дворі грала в карти в якусь "триньку", і мене шось там підключали. Але мене воно не цікавить, взагалі інтересу нуль. Коли вчився в "бурсі", був період масового захоплення шахами. Прямо в яку кімнату в гуртожитку не зайди, всі за шаховими партіями. Або прямо в коридорі сиділи на підлозі відразу за двома-троьма дошками. Недавно зареєструвався на chess.com і почав знову грати, онлайн, там випадкові супротивники, то індуси, то американці. Але це випадає з життя по 2-3 години щодня, уже не заходжу.
я онлайн ни разу не играла...цикаво наверное...(хотя я так часто проигрываю в шахматы, что наверное со мною там никому не будет интересно играть... )
Михайловский дворец... брат Саша( первый) подарил его брату Мише ... потом стал главным корпусом "Русского музея"... куда я хотел сходить, "по совету" друзей... лицезреть картину Кончаловского... "Толстой в гостях у художника"... но не успел.... из за некоторых
это не хорошо....я таки жду твоего анализа содержимого рюмки..а вдруг там не водка...а вино?? вино в водочной рюмке...будет нам потом тема для обсуждения....