раптово))) а мені подобається. "Друзі" теж попосове, незабаром і фільм повний метр вийде про них))) Нащо вам оті картинки, краще того ...розповідайте про городи свої. Ось думаю розмарин посіяти , садили?
не дійшла черга до таких деталей з приправ коріандр (кінзу) нещодавно спробував... сподобалося, треба більше садити... накачав купу книжок про їстівні дикороси, спеціїї і т.п., як буде час, розберуся... зараз саджанці суниці на ринку продаю, тим і живу ) позавчора у Чернігівську область відправив - жінка прочитала моє оголошення, замовила, каже рідкісний сорт, я й не знав раніше крокуси (шафран) продавав, дерев намагаюсь побільше навколо дачі посадити - майбутній захист від вітру... якщо корови не з'їдять пробую вкорінювати чубуки - гілочки з хороших дерев... як вийде, буде чим торгувати якось так
а що за сорт полуниці ?що жінка замовила.. ееее, " шафран" де збирав? Нащо коровам їсти дерева, якщо є трава.. Як можна вкорінювати ??? з цього добра не буде ( не те може виросте) , скоріше прищепи робити.
Конечно не парк... это питомник типа... по доращиванию. Высаживают... 3-4 года доращивают... а потом отдают городу, ну или продают желающим. Дня доброго всем!!!
нууу, сейчас может и смысла нет...не знаю, а во времена "соц.реализма"-Маппет-шоу выглядело весьма весело...
1) суниця саженцы земляники мускатной 2) крокуси (шафран) зацвіли в цьому році в середині лютого - взяв покинуту дачу в оренду, їх там багато... було люди давно посадили, вони розрослися... я десь відсотків 80 викопав, трохи залишив... ще й насіння спробую зібрати... якщо встигну раніше мурахів 3) стадо корів не розбирає, де трава, а де деревця 4) якраз при вегетативному розмноженні (вкорінення чубуків, або отводки(?) - прикопати гілочку, не відрізаючи) - виходить точно таке саме дерево (це можна назвати клонуванням) при генеративному розмноженні (насінням) можливі варіанти... на практиці вибір варіанту залежить від мети в конкретному випадку... мені цікава тема розмноження дерев і щоб натренуватися, я висаджую все що є, різними способами... іноді навіть насіння з огризків
Привет... привет!!! Сто лет не ел пироги с вишней... тока бабушка пекла. и вареники тоже... с вишней ... сто лет.
У нас дома апельсин рос из косточки... достаточно приличный вырос... на подоконнике... но плода я так и не дождался
Ну да... Шоб лимоны росли... их как-то прививать надо... Хотя сейчас в горшках продают... уже с лимонами на ветках. Романтизма нет...