А, ну да. Краще всього притусуватися за ним ззаду і так їздити. І стріляти куди він. А коли в вашу сторону стріляють - за ним ховатися.
не не не...так вовсе не интересно...Хочется ведь пострелять...(просто опытные большую часть игры берут на себя...и не мешают остальным-т.е не выстрелят "случайно" по тебе..)
та я шо... виросли самі на моїй дачі позавчора... треба буде ще глянути... погода відповідна - сиро і тепло, але не спека просто для наших країв гриби в природі - це рідкість... та я був обережний... на запах і на вигляд - їстівні, почистив трохи, порізав, кинув у воду, додав ще картоплі і зелені... проварив трохи... нічо так ) вчора було, спав спокійно... галюцинацій нових не було... воду з очистками вилив на купу листя... хай розмножуються на новому місті )
найбільше схожий на груздь (хрящ-молочник) родини сироїжкових... зараз спішу, пізніше краще роздивлюся
Хм... В таку пору року я збирав лиш строчки весняні. Але, ті строчки на наведені гриби зовсім не схожі. Для груздів - таки ранувато буде.....
художник...явно-мужчина....(делаю такой вывод из того, что на картинке-мужчин-больше.. ) Доброго вечора шановни....(как жаль, что выходные заканчиваются...)