так в тому і справа, що вона б'є і скубе його нещадно може це в неї такий захисний інстинкт, дітей обороняє, про всяк випадок? та я вже швидше хочу щоб маля виросло і хтось забрав його, бо в нас безсонні ночі з тими шиншилами, як з немовлям
Ой ты Господи... страсти какие ну может тогда им развестись... я не знаю. Могу конечно на хомяковых форумах посмотреть информацию... но не сегодня...
та нашла....но форматец файла DjVu Document....на телефоне читалка его не видит....(поэтому завтра гляну....)
дякую за співчуття я розумію, що потрібно дві великих повноцінних клітки, щоб жили окремо якийсь час, доки дитина не виросте і мати не заспокоїться, і ніхто не відчував себе обділеним і обмеженим. Але то занадто, бо й одна клітка багато місця займає... це окрема кімната потрібна для мишей
нет думаю...он у нас сытый всегда был...любимец.., но, в силу своего вольного характера много раз убегал из дома...погулять "с девочками"...потом повертался...всегда...
Вот тебе и здрасти Я рассмотрю все жалобы... не взирая на должности и родственные отношения согласно порядку...