занепад духу, сумний настрій, смура, елегія, похмурість, сплін, мерехлюндія, меланхолія, депресуха, смуток, мехлюдія, трабл, нудьга, ломка, іпохондрія, депресія, тужливість, туга, мінорний настрій...
в Каллиопе, в Терранове-это на бывшей советской, там еще в плазе (вроде-ну там где МакДональдс) на втором этаже-много чего есть еще...Говорю-зайди невзначай...взгляни...
та знаю я те невзначай... я умудряюсь в лавці "все по 3 гривні" невзначай фігнячини різної набратися гривень на 500
Отже, трохи детективу, танців, дівчат у червоному та принця на белом поні, ... і View: https://youtu.be/cI3heE7p2cw На добраніч!
1.від солодкого бувають глисти, не годуйте ту гидоту 2. поки нема суниці, спробуйте червоні овочі - буряк, моркву, гарбуз і т.д.
нарізав кілька сотень чубуків від класних дерев треба вкоріняти щоб були саджанці як би в черговий раз не перетворити їх на дрова
я лишь интуитивно понимаю...что такое "чубуки"...(а воспринимается как "чупакабра", и их тоже вполне ты мог нарезать неким образом...) Приветствую шановни...пришла домой-а на улице светло...