смердючою? вперше таке чую. Їздив вчора до Польщі... провітрив візу.... або на каву у Жешув. На кордоні полька запитала мене ціль візиту. Спочатку я подумав пояснити чого я туди їду, але, думаю, то довго і кажу: пані, то мене жінка заставила їхати. І що ви думаєте? Та полька перейнялася тим, вийшла з будки, покликала мою дружину і почала її "чистити" чого вона чоловіка мордує. А моя жінка польську розуміє, але не говорить. Було цікаво дивиться на цю комедію: дружина вислуховує і не може нічого сказати. Я дусивсі від сміху... Але все-таки, чудово провели час і всюди встигли.
я просто не пробував... ще є селера, пастернак і багато чого...треба мабуть купувати спочатку, пробувати все на смак, бо заплутаюся (коли купував насіння, сказали, що савойська смачна )
Вроде праздник какой то религиозный, так что поздравлю всех на всякий случай, Великдень вроде, .....я сначала подумал что это сочетание слов "Велик" и "День".....может велопробег какой то.... Совсем что то я отстал от событий с этой работой, извиняйте, если что перепутал.....(совсем не разбираюсь в католикохристоправославии....)
разве?? вроде Велик день на 1 мая попадает...Это наверное что-то связанное с постом, здесь многие о нем говорили...
тьхутиблінський.. я вже був подумав, шо нині день обіймів... а воно Пасха католицька Усім, вечора веселого й доброзичливого!