ееее , що з форумом?!!! то "помилка 113", то зовсім не завантажується або дуже довго вантажиться на відповіді, то скаче коли "оцінку" повідомленню ставиш ,
ееее , що з форумом?!!! то "помилка 113", то зовсім не завантажується або дуже довго вантажиться на відповіді, то скаче коли "оцінку" повідомленню ставиш ,
про дурну роботу є безліч прикладів - люди чомусь їдять те, що не засвоюється... в кращому випадку виходить... ) - програмісти пишуть код з помилками, чого одразу не писати нормально? ) - держава фінансує медицину і... видає дозволи на торгівлю шкідливими речовинами, - як можна вимагати податки у людей, які не друкують гроші? чому держава сама собі не надрукує? ) - люди підтримують самостійну Україну і... грають на знецінення гривні ) - спортзали, велотренажери - це взагалі якісь збочення... ну... тобто коли нічим більше зайнятись, то да... а так незрозуміло, для чого купувати техніку, яка зменшує рухливість людини, щоб потім зайву енергію скидати, - і т.д. в основі цих ігор , як правильно помітила білка, - бажання вбити час, забезпечити зайнятість і т.п.
Виходиш із свого акаунту, внизу сторінки зліва міняєш стиль форуму з коричнєвого на блакитний, згову робиш вхід і далі спілкуєшся в очікувані, коли адмін налагодить сервер, щоб можна було повернутися до кавового стилю.
100%. Ніколи не розумів шо за прикол їхати після роботи ще в спортзал і бігти там як кінь 10 км, або того краще штанги якісь тягати. Шо, нема чим зайнятися? Влаштувались би краще вантажниками, то ще навпаки гроші заробляли би, а не платили за абонемент.
Як то, здається його вже полагодили... це два чи три дні не було форуму ... Щось я зовсім згубилася у ваших дописах і наріканнях... У мене, лише як у всіх не було доступу два/три дні, а так все як було:вхід (правда я входжу на форум двічі , , але це від часу НФвже більше року), вихід, коричневий, грузиться, картинки, сторінки... що зі мною не так