Життя форуму

Доброзичливі балачки -26

Posted by terRen on Mar 11, 2016 3,060 replies
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. npocmo

npocmo дачник

шо це таке? :scratch_one-s_head:очистка організму від неперетравленого білку? :facepalm:

• Смішно Смішно x 1
  2. npocmo

npocmo дачник

пригадався фільм... про червону шапочку :facepalm::blush:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

Привет....та, собственно нигде...сумни думки в голову лезут....

• ... ... x 1
  4. Konek Gorbunok

а яблоки плохие зачем-сидр будешь делать???

5. Konek Gorbunok

помнится...в детстве, на один из новогодних карнавалов я была красной шапочкой....мда...

• ... ... x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Біблії сказано шо має бути піст.

Це все ілюзія. Ти просто спалах у Всесвіті, ти пустота, тому думкам нікуди лізти.

7. Konek Gorbunok

наверное так и есть..
    ну его.., скажи лучше как у тебя дела?? освоил тот программный "водопад"?? (я с некоторых пор пробую себя в Ворлд оф танк...нууу-наверное это желание возникло в предвкушении "9 мая"...:) )

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Повикидай всі свої речі і купи нові. І паралельно виявиться що половиною ти не користувалася. Такий метод практикував один знаменитий психолог і всім допомагало.:yes::good:

Конкретно зараз вникаю в симуляцію тканин

А дещо дуже серйозна справа, як створення водоспадів і різних катаклізмів, тому записався на курс. Пів-року іде.
    В нашій частині світу в цій сфері всі самоучки. Але зараз вже нарешті з'являються які-не-які школи слава богу. Вищезгаданий курс перший раз.

Прикол.:))) Колись пробував. Як в кожній онлайн-грі - заходиш новенький, і через три секунди тебе виносить хтось прокачаний, 659-го левела, навіть не поймеш хто і як.:))) Більше не пробую.

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Konek Gorbunok

нуууу...это-дело, точнее с обновлением-тут все путем (накупила себе за последнюю неделю всего, даже то чего не хотела-тоже купила...) а вот до выбрасывания ненужных вещей руки не дошли...надо себя завтра заставить ...

10. Konek Gorbunok

у меня сейчас тоже самое....ну ничего...ради красоты игры, я еще потягаюсь...:)

• ... ... x 1
  11. npocmo

npocmo дачник

ну... вони на 10% пошкоджені при зберіганні, тому втричі дешевші за такі самі цілі по 15-18 грн. :dntknw:

Last edited: Mar 26, 2016
    • Подобається Подобається x 2
  12. Konek Gorbunok

только не говори, что ты их для своей еды покупал...может для корма...ну кроликам там...

• Смішно Смішно x 1
  13. npocmo

npocmo дачник

для себе... Конику, мій організм краще засвоїть 10-20 кг яблук по 6 грн., чим кілограмм м'яса чи ковбаси :pardon:
    якщо биті яблука псуються під впливом відповідних бактерій, значить вони нічим не оброблені... логічно? :)

• Подобається Подобається x 3
  14. Konek Gorbunok

не...я не настаиваю на своей правоте, просто 15 грн за кг яблок-вовсе не дорого, я тоже покупаю яблочки (мне Лиза и Рубин нравятся-они сладкие..:) ) от только битые-это имхо..перебор, у меня кг яблок дня на два-т.е по 7-8 грн в день...А бытые яблоки, я так думаю , в негодность через день придут...тоесть твои 10% "битости" на завтра станут 50% ...
    и да...это так...к слову-мужчине-без белка животного происхождения-нельзя...от этого он становится...слабохарактерным...;)

15. Konek Gorbunok

опять никого...

• ... ... x 2
  16. Evg

Evg Санкт-Петербург

Шо такое...:air_kiss::mocking:

• ... ... x 3
  17. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

життя на землі і на асфальті відрізняється :)

• ... ... x 1
  18. Evg

Evg Санкт-Петербург

Все тянутся к асфальту почему-то... :mocking::air_kiss:

• Подобається Подобається x 2
  19. Konek Gorbunok

Привет..
    (надобно б тебя потискать...найду подходящую гифку-и осуществлю задум...да..)

• ... ... x 1
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Колись я продавав на базарі зелені кислі биті яблука, які натирив у колгоспному садку. Чому зелені і кислі - бо я такі любив, думав шо вони самі смачні і відповідно всім вони сподобаються. Чому биті - бо знімалися з яблуні методом струшування. Був мішок, за тиждень продав кілограми два.:facepalm:Який я дурний був в молодості. (Може тепер теж, але тоді особливо).

• Смішно Смішно x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)