Ждемссс... )) А я сьогодні півдня прибиранням займалася чисті вікна, штори, тюлі... а я втомилася, капець...
найшвидше засвоюються і відновлюють сили прості вуглеводи (глюкоза, фруктоза) - з будь-яких фруктів, найбільше їх у наших краях у винограді, із заморських - банани, фініки і т.п. ...(тільки вживати треба завжди ДО іншої їжі! )
Вітаю з Вербною Неділею! Миру Вам бажаю і добра! Нехай сьогодні сонечко весняне Вас зігріє промінчиком тепла!
Як так, весна на вулиці, скоро Пасха...ось тобі гарячий чай з лимоном... Вилежуйся в теплому ліжечку і швидкого одужання!
та отож...не дуже хотілося брати лікарняний,але не дуже приємно коли виписуєш Постанову, а з носа капає на неї Взагалі нам забороняють працювати хворими або з поганим самопочуттям.
Ану геть відь компутера.. усіх спічувальників - гнати мітлою від хати! Постєльний рєжим, травки, .. та радужні сни під теплою ковдрою... Скіки то можна отих "зелени"х шморкати...
Бе-бе-бе "Зелених" ще немає, а від чаю з калиною я вже як акваріум Лежати набридло, травкою лікуватися не люблю А де всі?
Хелло! що усі померзли? думала кудись на травневі , а воно по прогнозу бррр.., що лише дома в капцях та пледі сидіти. @Alias, лікуйся! раніше не думала що промивання носа це ефективний засіб від простуди..