і я сьогодні озирнулася навколо, мимохідь і побачила, що вже весна в мене фото вийшло не таке гарне, як у Миха, бо телефоном клацнула, та все ж таки:
О, коли встигли поміняти картинку в "балачках"я і не зразу помітила, мабуть тому, що нарешті картинка "спокійна і не кидається в очі"
в балачках то вже третя картинка, а в багатьох розділах - жодної... цікаво, чому сюди така увага може краще нам премію
Першу картинку адмін поставив на своє розуміння. На другу змінив після того, як ти поскаржився, що нікого на тій не впізнаєш, ну а третю Дзеко запропонував, щоб голова не боліла на те лихо дивлячись
не...хочешь пригласить меня на "рюмочку"???... хватит умничать, вы в своих ХТЗах и свету белого не видите....то оказалось было задержание преступника, который совершил нападение на полисмена... Вечора доброго...похолодало..
шо робити дачнику , коли на вулиці - нормальний такий дощ в нас збиралися зрошувальний канал урочисто запускати... кажуть вже й горілку запасли на свято... тепер мабуть відкладається полив... добряча економія для сільгоспвиробників