Он в бане опять... не сможет ответить пока ================== Ладно... всем доброй ночи !!! "один желает всё чудес нездешних... сплошной любовью-страстью грезит кто-то, другой - богатством, а семьёй - иной. но счастье-то (утрируя, конечно) - когда ты утром хочешь на работу, и вечером, не менее - домой"
У моїх знайомих був такий кіт, що як тільки почує, що на кухні ріжуть свіжий огірок, то так просив якби то був кусок сочного м"яса ))
Доброї ночі! Солодко спати... ======================= О, капець не знала... за що знову? Хочеться перечитати, але так багато.., а коли читаю виникають запитання/відповіді...
це в нас на овочевих плантаціях робота така... цілий день пішки... коли з сапкою, коли з відром... а при посадці "гусиним шагом" цілий день звикнути можна, тільки я намагаюся собі шось цікавіше придумати
в мене такий досвід: 1) раніше багато років вирощував птицю, я з того жив, тому було практичне завдання - підвищити економічну ефективність виробництва... поступово став краще у комбікормі розбиратися... намагався мішати сам на основі місцевого зерна, використовуючи довідкові таблиці... потроху навчився 2) я сам харчувався як всі, тобто як попало і це мало залежить від кількості грошей... і от замислився - чому я вже вмію правильно годувати птицю, щоб вона була здоровою, а сам харчуюся як попало 3) почалися багаторічні пошуки інформації , спостереження - за своїми відчуттями від різної їжі, за іншими людьми, побутовими традиціями... просто було цікаво - від чого залежить настрій, сила, здоров'я... 4) на сьогодні маю інформації про їжу достатньо... тільки купувати - шкода грошей... намагаюся побільше різного вирощувати для власного споживання... тепер рослин трохи інакше виробництво... фотосинтез... знову вчуся
Муравьи: тайная сила природы / Ants: Natures secret power (Вольфганг Талер) [2004 г., Документальный, DVDRip] :: RuTracker.org
Добрый вечер... Сегодня наблюдала перехват нашей доблестной полиции, никогда не видела столько полицейских машин одновременно...Взяли какой-то бумер "из 90х"...с номерами евросоюза....
О, і це все знову говорить про Юру ; все життя "вчиться" і кожен раз здається що вже знає як правильно і що робити, а потім бачить, що виходить не так як Він це бачив, то знову починає щось вдосконалювати, спостерігати, шукати інформацію, проводити експеременти...все, тепер точно знає як має бути (що їсти, коли пити, скільки і як спати, в чому ходити...) та минає час і знову все йде по колу... і ще "вчити", бо всі чомусь шкодять собі... то ім"я таке...