Це тільки людина може стільки проблем собі придумати. Всі решту живі істоти жують шо попадеться без методик усяких, а живуть деколи довше за людину.
ніколи не бачив, у нас вона не росте тому не цікавився, думаю шо пару штук є можна глянути в таблиці таблица питательные вещества и пищевые продукты - Пошук Google
А у меня есть такое подозрение... шо некоторые дома так и считаю до сих пор не буду больше пить... все
Головне в задоволення шоб було. Хочеться комусь сиру гречку жувати - та без проблем, хочеться шашлик - теж без проблем. Головне не жувати сиру гречку коли хочеться шашлик, або навпаки.
якщо подумати, це зовсім не так... організм кожного виду (за мільйони років) пристосувався до певної їжі... у хижаків (наприклад кицьки або собаки) і зуби, і органи травлення влаштовані зовсім інакше, чим у гризунів, наприклад... а у корів ще інакше, і т.д. кицька не пристосована їсти траву, а корова здохне з голоду, але не буде їсти м'ясо...
Ага... обещал в Балачки зайти... как не занят будет я ссылку кинул... сказал шо ты здесь обитаешь Ну и вообще шо тут много девочек... хороших
добре... днако думаю сюда он не заглянет...-серьезный дюже...(однако, я все равно рада...что он цел и вернулся...-хорошая новость...очень..)
зато не скучно... лягушки небось поют ночные серенады... пора... Доброй ночи балакуни, добрых снов...