Доброзичливі балачки -24

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем spekulant, 15 гру 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У ніч на Андрія хлопці мають велике роздолля, це єдина ніч у році, коли вони можуть бешкетувати, робити шкоду, і їм за це нічого не буде, адже хлопцям дівчата вибачать. Ольга Лазарівна розповіла й про один із найпоширеніших на Буковині обрядів, коли хлопці знімали хвіртки і доводилося знаходити їх біля річки: «Якщо хлопці дівчину поважали, то недалеко ховали хвіртку, а якщо хотіли нашкодити, то відносили на край села. Дівчата та батьки не ображалися, тому що знали: якщо в дівчини вкрадуть хвіртку, то швидше вийде заміж». А ось хлопець, який хотів одружитися з дівчиною, повинен був стежити за тим, щоб інші хлопці хвіртку його дівчини не вкрали. Часи змінилися, хвіртки вже не дерев’яні, тому не так-то й легко їх зняти з петель. Проте примудряються знімати навіть браму…

На Андрія буковинські хлопці роблять збитки, а дівчата ворожать - Буковинська правда: Суспільно-політична газета Чернівецької області

2. Evg

Evg Санкт-Петербург

Не знаю кому шепнуть... и где его искать :scratch_one-s_head::)
    Я мадмуазели причем? ни чего не понял :sorry:

• ... ... x 1
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

а в нас не було :dntknw: навіть не уявляю ті почуття

• ... ... x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У ніч на Андрія хлопці мають велике роздолля, це єдина ніч у році, коли вони можуть бешкетувати, робити шкоду, і їм за це нічого не буде, адже хлопцям дівчата вибачать. Ольга Лазарівна розповіла й про один із найпоширеніших на Буковині обрядів, коли хлопці знімали хвіртки і доводилося знаходити їх біля річки: «Якщо хлопці дівчину поважали, то недалеко ховали хвіртку, а якщо хотіли нашкодити, то відносили на край села. Дівчата та батьки не ображалися, тому що знали: якщо в дівчини вкрадуть хвіртку, то швидше вийде заміж». А ось хлопець, який хотів одружитися з дівчиною, повинен був стежити за тим, щоб інші хлопці хвіртку його дівчини не вкрали. Часи змінилися, хвіртки вже не дерев’яні, тому не так-то й легко їх зняти з петель. Проте примудряються знімати навіть браму…

На Андрія буковинські хлопці роблять збитки, а дівчата ворожать - Буковинська правда: Суспільно-політична газета Чернівецької області

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Evg

Evg Санкт-Петербург

Так... нам надо потребовать подарки... за все годы :mocking: скрывали... хм.

• Смішно Смішно x 3
  6. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

шепнуть жене, а искать под подушкой :)))
    це коли ще вночі прокида:dntknw:єшся від надміру емоцій і починаєш шелестіти кульком під подушкою, вгадуючи, що там мені поклав Миколай :)))

• ... ... x 2
  7. Evg

Evg Санкт-Петербург

Здорово : good: интересно кто тока потом калитку назад приносил ... : Scratch_one-s_head: батька что ли. Я бы тогда сам дежурил... шоб не утянули :)))

• Смішно Смішно x 2
  8. Latana Royal

так! пред'явимо рахунки :dirol:

• Смішно Смішно x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тоді доведеться повернути ті шо дід Мороз приніс.

• Смішно Смішно x 1
  10. Evg

Evg Санкт-Петербург

Та... ее саму бы завтра найти ...:))) с подружками встречается... напьются опять :dirol::mocking:

• Смішно Смішно x 2
  11. Latana Royal

батька, батька, він сердешний... кому ж ще віддуватися :)))

• Смішно Смішно x 2
  12. Evg

Evg Санкт-Петербург

Я маме позвоню...:mocking: скажу... где мои подарки? а?

• Смішно Смішно x 2
  13. Evg

Evg Санкт-Петербург

Прибил бы... если бы поймал :)))

• Смішно Смішно x 2
  14. Evg

Evg Санкт-Петербург

Аааа... я думал два раза можно :scratch_one-s_head: так не пойдет...

• Смішно Смішно x 1
  15. Latana Royal

чарівно! але вночі - то серйозно
    якось Святий Миколай втомився і не дочекався доки донька засне, а вранці вона перша прокинулась.... о_О ото був шкандаль :facepalm::)))

• Смішно Смішно x 1
    • ... ... x 1
  16. Latana Royal

потім розповіси, як відповість.... може й мої в такому ж місті :mocking:

• Смішно Смішно x 1
  17. Latana Royal

я мабуть відкланяюсь, бо здається Євгенові молоточки пішли до мене :mocking:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • ... ... x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В вас взагалі сумно там. Не колядує ніхто, брами ніхто не ховає, на поливаний понеділок водою не обливається.

• Смішно Смішно x 1
  19. Evg

Evg Санкт-Петербург

Отдыхай сонечко... и выздоравливай быстрей... :air_kiss:

• ... ... x 2
  20. Evg

Evg Санкт-Петербург

Не... колядовать мы по хатам ходили... :) с мешком... это я помню. И к нам приходили...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)