Доброзичливі балачки -22

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Dzeko, 30 вер 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. terRen

terRen Дуже важлива персона

Ото горіхи добрі,:good: а то така попадається шкарлупа, що хоч молотком товчи - залізо, а не горіх. Сидить те зерня, що й ножем важко викулупати :sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. npocmo

npocmo дачник

долонею мабуть не розіб'єте :dntknw:
    тоді можна гострим предметом ковирнути в певному місці... горіх розпадається на дві половинки, половинки вже легше розламуються руками )

• Корисно Корисно x 1
  3. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

хм, отакою штукенцією чищу...мені от тільки припало на думку, чому такі штуки раніше не використовували , це ж швидко ..і вигадка з боку фізики - найкраща!

• Подобається Подобається x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, я заре піду ліщини куплю.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  5. lia lemony

хм, не знаю всієї процедури.. та здебільше забруднення навколишнього середовища не так просто довести. Тому простіше - штрафувати за багаття. Та і здається мені що оті ці заборони не від турботи навколишнього середовища, а від того що хтось на цьому бажає заробити..
    Окей, у великих містах згодна, а що робити у приватних господарствах/ будинках ? тобто це що - заборона розпалювати багаття на приватній власності???
    До компосту воно непотрібно в такій кількості, от і залишається що тільки спалювати..головне щоб сусідську хату не спалити ))))

6. lia lemony

фундук - 300 грн. , арахіс смажений 70 грн .
    в мене таке враження що в нас арахіс росте а ні ліщина...повсюди.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. npocmo

npocmo дачник

якраз навпаки )
    я б і метр заввишки на ділянці насипав листя чи соломи, аби було де взяти... дешево,
    по-перше, підвищується температура грунту зимою, а влітку - не перегрівається...
    по-друге, у грунті активізується життя - утворюються нові корисні речовини і покращується структура...
    поступово земля стає дихати і більше конденсувати роси... так утворюються джерела... річки )
    рослин стає більше, корені глибше, гілки вище...
    ну і т.д.
    якщо просто покинути ділянку і нічого не робити - родючість відновиться сама собою... років за 30..

8. npocmo

npocmo дачник

що стосується впливу на задимлення від сусіда... тут не варто чекати змін у законодавстві... треба тиснути... включити йому цілодобово гарну музику... і т.д. і т.д.
    налагодити діалог... заради мирного співіснування... )

• Смішно Смішно x 2
  9. npocmo

npocmo дачник

ех, яка ніша для бізнесу... роботи непочатий край... у південних областях і арахіс росте (йому потрібно від +20 у грунті), не кажучи вже про ліщину )

10. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

нууу... во-первых я шампанского не пью....виски понимаешь....да..и встретить человека, который знает многое о немногом, и немного о многом-довольно сложно...:)
    вечора доброго доброзичливи..

• ... ... x 2
  11. Konek Gorbunok

беру...заверните...:)))

• Смішно Смішно x 2
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Банка ліщини - 30 грн.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Konek Gorbunok

мне сложно о подобном говорить, я меня раздражают злобные лентяи больше всего...однако я их просто напросто-сторонюсь..да и наблюдать за такими -ни капельки не интересно...Мне интересно "следить" за цельными/красивыми людьми...

• Подобається Подобається x 2
  14. terRen

В нас є приблизна ось така:blush: Та є такі горіхи, що зерня наче одне ціле з шкурлупою:dntknw:

15. Konek Gorbunok

от тут..согласна...картинка на аве, должна совпадать с внутренним состоянием...в общем мне моя не нравится, я даже себе нашла другую...но она чернобелая, а мне надо цветную, начинаю ее раскрашивать-получается не то, что надо...:)))

Останнє редагування: 29 жов 2015
    • ... ... x 1
  16. terRen

Так я так і роблю, :yes: маленьким гострим кінчиком ножа розколюю на дві частини, але вже повторююся, що саме зерня із тих заковиків важко викулупувати:pardon:.

• Смішно Смішно x 1
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще такий

zigz.-14995-gy-671.jpg

Це твоє хоббі?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Воно то так, але буває шо горіх вибухає, і розлітається по всій квартирі. Ще можна дверима колоти.

• Тупо Тупо x 1
  19. terRen

Щось нагадало...:)))
    Я вже постила в" Міні-, мікро-, нано-анекдоти" :))) може хто не бачив :blush:

:mocking:

• Смішно Смішно x 1
  20. Konek Gorbunok

не совсем....мне хочется, чтобы что-то (неважно что) соответствовало моему представлению...(как-то так...) :)

• ... ... x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)