Доброзичливі балачки -18

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Konek Gorbunok, 28 тра 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Evg

Evg Санкт-Петербург

И я не открыл... :scratch_one-s_head:от жеж...

• Подобається Подобається x 1
  2. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Здаров,ботан.
    Речь о мордорцах не шла.

• Смішно Смішно x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну. Дикі люди.:)))

• Смішно Смішно x 3
  4. Evg

Evg Санкт-Петербург

Сявка... здравствуй!!! :)))

• Смішно Смішно x 1
  5. Evg

Evg Санкт-Петербург

Зато я по старой крепости Каменец-подольского лазил :))) а ты был? :tongue:

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не був, але я знаю де вона і яка, так шо відкриттів там для мене не буде скоріше всього, як у родичів Тим22.

• Смішно Смішно x 1
  7. Evg

Evg Санкт-Петербург

Ну слава богу... тогда 1-1 :)))

• Смішно Смішно x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Фортеці ззовні живописно звичайно, а всередині там робити нічого. Я в Каркасоні був.

• Подобається Подобається x 2
  9. Evg

Evg Санкт-Петербург

Крепости они сами по себе уже... памятники :))) Не знаю как сейчас... но когда я был в Каменце... крепость действительно выглядела заброшенной. Мы даже по каким-то казематам ползали...
    А в Каркасоне я тоже был. Ну там и кроме "стен" есть шо посмотреть :) одни витражи в соборе чего стоят...:good: да и вообще...

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну да. Тому я в Кам'янець не поспішаю.

Воно не фортеця, а ціле місто-фортеця. Всі будиночки як були, тільки тепер все на туристів працює. Там фільм знімали ржачний шо я люблю.

11. Evg

Evg Санкт-Петербург

Фильм смотрел... даже не обратил внимания шо там. :boredom: Буду знать...:)))

12. Evg

Evg Санкт-Петербург

Там вообще красивое местечко, было что посмотреть... по крайней мере 25 лет назад мне так запомнилось. :)

13. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

тю...
    чому пан ДзеН такий агресивний? всіляко у житті буває, чи не так? ну склалося так у людей. ніде ж немає правила, у який час, в якій послідовності і де людина повинна побувати? Можливо хтось з дитинства звик до якогось місця, а комусь судилося здивуватись трохи у старшому віці. Хіба є в тому злочин? От Ви не були в Харкові, як я зрозуміла, так звідки Вам знати, що Ви для себе досі не відкрили? ;)
    А от я, наприклад, побувавши у Києві, відкрила для себе, що мені нічого там відкривати. Там нема нічого такого, до чого я не звикла:pardon: :)

• ... ... x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На тур вихідного дня - нормально. Але буває попадаються час від часу фотозвіти люди умудряються за один вік-енд почати з Кам'янця-Подільського, а закінчити Ужгородом через Львів. Ось шо загадка. По площі як вся Чехія.:scratch_one-s_head:Називається не були, не були - а потім все одним махом.:)))

• Смішно Смішно x 1
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я взагалі не про те.

• Смішно Смішно x 1
  16. Latana Royal

а про що? бо виглядало так, що Ви накинулись з обвинуваченнями на чолов'ягу, який поділився враженями :)

17. Evg

Evg Санкт-Петербург

А Лавра? у нас такой нет :)

18. Evg

Evg Санкт-Петербург

Так время такое.... стремительное :)))

19. Latana Royal

зате є Свято-Покровський монастир, Успенський собор, який, доречі, коли вперше його збудували, мав нахабство бути вищщим за храми у Московії на той час. Таке не дозволено було, але архітектор подав хибні розрахунки на затверждення, а перевіряти та переміряти не стали. Так і побудували :)

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вам добре, вас нічого ніколи не дратує. А так би попався вам такий тисячу сімсотий по рахунку чолов'яга - тоді я би поглянув.

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)