Доброзичливі балачки -15

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Вольха, 31 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я спать.
    1335195661_krasivih_snov_44567-1.png

• Подобається Подобається x 1
    • ... ... x 1
  2. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Надобранiч! :air_kiss:

3. Flametta

Flametta Well-Known Member

Привет, дорогая :) [​IMG]

Кстати, насчет "старого" и "нового" форума. Люди, вы не находите, что с началом "нового" облика ЛФ здорово потерял в популярности, посещаемости?.. (( Мне раньше, например, очень нравилось, хотелось здесь сидеть и сидеть, читать-писать было удобно.. А сейчас как-то рябит в глазах, раздражает слишком наклонный шрифт у цитируемых сообщений и раздражает размытость теста, убираемого под кат. (( Не говоря уже о том, что просто бесит невозможность цеплять картинки в профиль друзьям.

• Подобається Подобається x 2
  4. Mathilda

Привет! :give_rose:
    Мне кажется, что раньше было удобнее. Но это, наверно, потому что не привыкла. Через какое-то время все нормально будет.

5. Mathilda

Вот только тормозит у меня форум часто теперь. А несколько дней вообще не открывался. Хотя, может это не проблема форума. :scratch_one-s_head:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Міряє в мене жінка... :pardon:

• Смішно Смішно x 1
  7. terRen

terRen Дуже важлива персона

Доброго ранку!

Сова...;)

Останнє редагування: 25 лют 2015
    • Подобається Подобається x 5
  8. Alias

Доброго дня!

DSC06031.JPG

Снилося, що мене сепаратисти взяли в полон :sad:
    Певно вчорашні страхи вилились у сон.

А день сьогодні вже зовсім весняний! Сонячно-сонячно :)

• Подобається Подобається x 6
  9. Hase

Hase зайчик

Забивайте на новинах Alias, це річ, яка найсильніше тяне вниз. Я сама почала вже цю новинну дієту. Правда з середнім успіхом, але спати стала краще.

10. Alias

Я не заметила. Всё те же на манеже :)
    Единственное, что заметила, то это стали меньше пользоваться оценкой "дописів". В старом было лучше ещё тем, что видишь кто отметил. Ну это такое.
    В основном всё даже очень ничего.
    Особенно проще стало постить фото , картинки.
    И да, последние дни форум торомозит не по-деЦки :)

• Подобається Подобається x 3
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 4
  12. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Підтримую на 100%. Я давно так роблю, дехто звинувачує мене в черствості і байдужості. Але чим я допоможу, якщо буду дивитись і сходити з розуму? Невже від цього комусь стане краще?

13. Alias

Купляєте чай, каву, зубну пасту, печиво і т.д і віддаєте волонтерам. От і допомога. :)
    Я так і роблю...ну ще печу багато печива для бійців АТО.
    На мене не дуже часто всепропалик нападає...інколи. Просто я вірю, що ми прорвемся. І на все життя цукром та гречкою не запасешся.

14. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Я мала на увазі, що нервуванням і перегляданням новин я нікому не допоможу :)

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вчора в одній "присутній установі" до мене підійшов чоловік років під 50, з черевцем, лисий і спитав чи я той Борис, що працював на ТВ. Потім він назвав себе - "Миша-рас***дяй". Подивився на його сина, років 25, худого, кучерявого, і в сині впізнав молодого батька. Тут же назвав прізвище. Пам"ятаю, що Миша після 5-річного "армійського карантину" (підписка про нерозголошення і невиїзд) таки виїхав до Ізраїлю, але через кілька років повернувся.
    У молоді роки це був справді рас***дяй: постійно спізнювався і годинами теревенив по телефону по черзі з двома дівчинами, одну з яких звали Мальвіна.
    Начальник Миши (мій тезко) займався штангою і за якусь провину міг підняти винуватця і покласти його животом впоперек у розвилку дерева. :) Одного разу сам це бачив на вул. Городецького біля Консерваторії. Але того разу покараний був не Миша. А Мишу він ганяв навколо автобусу чи то палицею, чи то ременем.
    Колега Борис (українець) через шлюб з єврейкою (теж с ТВ; там було справжнє кохання) виїхали у 1990 до Ізраїлю. Нажаль я хворів коли колеги влаштували "відвальняк". Усіх забрали до міліції. А у Бориса вже не було совєтського паспорта. Він почав качати права що від завтра він - громадянин Ізраїля і вимагає зв"язатися з консульством. Його єдиного відпустили без складання протоколу.
    В Хайфі Борис спочатку тягав мішки на кондитерській фабриці, згодом працював там же механіком та електриком і нарешті прийшов шукати долі до місцевої телекомпанії. І знайшов! Виявилося, що він - єдиний інженер в Хайфі, який міг якісно відрегулювати баланс кольорів при багатокамерних зйомках. Якщо камери різних типів, це справді нелегко. А в Києві він котувався як "дисциплінований середнячок".
    Незабаром Бориса стали запрошувати інші телекомпанії на 1-2-денні зйомки. Платили йому по 100-150 баксів за зміну. А враховуючи те що він не юдей, пропонували роботу по п"ятницях і суботах, за що платили вдвічі більше.
    Все це я розповів Миші, в якого очі лізли на лоба. Попросив дістати телефон Бориса. Що й було зроблено. Та й сам я з задоволенням потеревеню з Борисом.
    Отака історія. :)

Останнє редагування: 25 лют 2015
    • Подобається Подобається x 7
  16. Evg

Evg Санкт-Петербург

Всем вечера доброго! :give_rose::drinks:

• Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 1
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

B4bztGxCcAEZJ8u_2.jpg

• Смішно Смішно x 1
  18. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

Привет привет...(Дзеко-лисенок-потешный...:) )

19. Evg

Evg Санкт-Петербург

:give_rose:

• Подобається Подобається x 2
  20. Evg

Evg Санкт-Петербург

Зайчики тоже бывают потешные...:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)